Kostasspil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εκει ανεβηκαν πολλα περισσοτερα απ το budget. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Γενικά έχει "ανέβει" η σειρά (όχι πως με χάλασε η πρώτη season) αλλά το μοναδικό που με χαλάει είναι το νέο casting στο πιτσιρίκι. Από ένα παιδάκι γύρω στα 9-10 χαμηλών σχετικά τόνων και "μαζεμένο" μας έσκασε ένα μαλ#$&νο προ-εφηβικό 13χρόνο (ή τουλάχιστον μοιάζει μεγαλύτερο), rebel without a cause και ύφος "ο μαμιάς της γειτονιάς" το οποίο μέχρι κατά πάσα πιθανότητα να... ...έχει κάποιο Interaction με τη μάνα ...απλά τρώει άχρηστο screentime. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Στο γυμνό της Dutch αναφέρεσαι, έτσι; Τίποτα δεν έδειξε όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μου τη δίνει το πιτσιρίκι , πολύ σπαστικό , just kill it already ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ναι, μεγάλο κακό της σεζόν η λανθασμένη επιλογή μόνιμης γκριμάτσας του μικρού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Η γκριμάτσα και η σταση του λογικά θα χρειάζεται για την εξέλιξη του ρολου στα επόμενα. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κακή η βαφή στο μαλλί του Βασίλη πάντως! Ασε το γκρι να φανεί, δεν θα πάθεις τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Η γκριμάτσα και η σταση του λογικά θα χρειάζεται για την εξέλιξη του ρολου στα επόμενα. .. Έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλα και πάλι αίσχος είναι το πιτσιρίκι (και ο σκηνοθέτης). Ειδικά αφου δεν τον κάναν ξινό απο την αρχή (πρώτη σεζόν) ξερωγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλα και πάλι αίσχος είναι το πιτσιρίκι (και ο σκηνοθέτης). Ειδικά αφου δεν τον κάναν ξινό απο την αρχή (πρώτη σεζόν) ξερωγω. είναι λες και το κλάσανε στα μούτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Βρεθηκε η θεραπεια νομιζω, απο οτι υπονοουν στο τελευταιο επεισοδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMWN_RA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Έχω διαβάσει τα βιβλία, αλλα και πάλι αίσχος είναι το πιτσιρίκι (και ο σκηνοθέτης). Ειδικά αφου δεν τον κάναν ξινό απο την αρχή (πρώτη σεζόν) ξερωγω. Και εγώ τα έχω διαβάσει άλλα στο 3 βιβλίο είναι κάπως ο μικρός αν θυμάσαι οπότε ίσως για εκεί τον προετοιμαζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sfakattack Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Σαν τα καλοκαίρια με strigoi δεν έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Είδα την πρώτη σεζόν και τα δύο της δεύτερης. Μέτρια σειρά. Αν κάτσεις να την δεις σαν άνθρωπος θα λιώσει το FF πλήκτρο. Νομίζω πως δεν έχουν αποφασίσει το τι θέλουν να είναι η σειρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Απο κατι αλλες,ειναι πολυ καλη σειρα.Ενταξει δεν ειναι κανα επος του 9-10 αλλα ειναι του 6-7 και βλεπεται ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Είδα την πρώτη σεζόν και τα δύο της δεύτερης. Μέτρια σειρά. Αν κάτσεις να την δεις σαν άνθρωπος θα λιώσει το FF πλήκτρο. Νομίζω πως δεν έχουν αποφασίσει το τι θέλουν να είναι η σειρά.Θα διαφωνήσω πλήρως. Μιλάμε για σειρά όλο δράση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα