Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 869
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα πρώτη σεζόν.

Ρε παιδιά, αυτοί δεν είναι βρικόλακες.

Είναι τέρατα! Ένα κράμα μεταξύ ζόμπι και δράκουλα!

Είναι ζομποβαμπίρ!

Είναι αυτό που υποθετικά θα έπρεπε να είναι οι βρικόλακες, δηλαδή ιογενής και απεχθής ύπαρξη. 

• Like 4
Δημοσ.

Τα επομενα βιβλια εχουν περισσοτερο action και μακελειο και καθενα ειναι σε μεγαλυτερο scale απο το προηγουμενο

Οσοι αντεχετε ακομα τη σειρα θα σας αρεσει στη συνεχεια, οσοι περιμενετε κατι πιο καλλιτεχνικο μην κανετε τον κοπο, δεν εχει

Εμενα παντως το 2ο βιβλιο, The Fall μου αρεσε περισσοτερο απο τα 3 και θα ελεγα οτι και το The Fall και το The Night Eternal καλο θα ηταν να σπασουν σε 2 σεζον το καθενα (ή εστω 3 σεζον συνολο)

Παντως το The Fall προς τη μεση του εχει σκηνικο που κανει πολυ για season finale αν θελουν να το σπασουν στα 2

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα τη σεζόν.

Και ναι (70%) και όχι.

Στα ναι, επιτέλους λίγος τρόμος σε βαμπιροσειρά, και η απελπισία της ήττας που δείχνει να γεννιέται από την ιστορία,

στα όχι το σφικτό μπάτζετ που φαίνεται, και οι χαρακτήρες που κινούνται -με μικρές εξαιρέσεις- συνεχώς στα όρια του προβλέψιμου.

Και δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι το casting είναι το καλύτερο.

Αντίθετα το καλύτερο κομμάτι της σεζόν ήταν αυτό που έχτιζε το παρελθόν των 2 βασικών αντιπάλων. Ο χώρος ταίριαζε απόλυτα με το κλίμα και οι 2 αντίπαλοι Γερμανός - Εβραίος έκαναν ένα πολύ καλό δίδυμο.

Γενικά για κάποιον που του αρέσουν αυτού του είδους οι ιστορίες, σε μια τόσο φτωχή σεζόν είναι must.

Πήρα και τα βιβλία, αλλά λόγω δουλειάς, ακόμα είναι στο ράφι.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε ο πρωτος κυκλος

Βλεπω παραλληλα το Walking Dead που εχει γινει τολμη και γοητεια και μου φαινεται καλυτερο

Δε βαρεθηκα σχεδον πουθενα

Αντε να δουμε ποτε θα βγει ο δευτερος

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=tFXs4jaw7lo

Τα επομενα βιβλια εχουν περισσοτερο action και μακελειο και καθενα ειναι σε μεγαλυτερο scale απο το προηγουμενο

Οσοι αντεχετε ακομα τη σειρα θα σας αρεσει στη συνεχεια, οσοι περιμενετε κατι πιο καλλιτεχνικο μην κανετε τον κοπο, δεν εχει

Εμενα παντως το 2ο βιβλιο, The Fall μου αρεσε περισσοτερο απο τα 3 και θα ελεγα οτι και το The Fall και το The Night Eternal καλο θα ηταν να σπασουν σε 2 σεζον το καθενα (ή εστω 3 σεζον συνολο)

Παντως το The Fall προς τη μεση του εχει σκηνικο που κανει πολυ για season finale αν θελουν να το σπασουν στα 2

Κάπου είχες γράψει για

τα τυφλά παιδιά που τα έκοψαν

, νομίζω στο άλλο νήμα για τα βιβλία, τσέκαρε όμως το 1:00

• Like 2
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=tFXs4jaw7lo

Κάπου είχες γράψει για

τα τυφλά παιδιά που τα έκοψαν

, νομίζω στο άλλο νήμα για τα βιβλία, τσέκαρε όμως το 1:00

Ναι, οντως παιζει να το δειξουν

Παντως ειναι λιγο παπαρια τωρα. ΟΚ, cool στα βιβλια, αλλα αφου δεν το εδειξαν μεχρι τωρα...

Γενικα υπαρχει ενα προβλημα στο σχεδιασμο. Νιωθω οτι επειδη το 1ο βιβλιο σε ρυθμους τηλεορασης θα ηταν πολυ αργο και με φαινομενικα ανευ ουσιας ιστοριες, ετρεξαν αρκετα καποια πραγματα για να κεντρισουν το ενδιαφερον και τωρα γυρνανε πισω να δειξουν τα υπολοιπα

Κατι που ομως δημιουργει προβληματα στην λογικη (αρκετα πραγματα στην 1η σεζον ελεγες "μα καλα, κανεις δεν βλεπει τι παιζει? Τοσο καιρο χαμος" ενω στα βιβλια τα γεγονοτα ηταν πιο συντομα και δικαιολογουταν)

Συμφωνω με fasttam για κακο casting. Οχι κακοι ηθοποιοι, κακο μοιρασμα ρολων

Απο το τρειλερ επιασα ατακα για "ιο εναντιον του ιου"? Δεν θυμαμαι στα βιβλια καποια τετοια φαση

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο το τρειλερ επιασα ατακα για "ιο εναντιον του ιου"? Δεν θυμαμαι στα βιβλια καποια τετοια φαση

Δεν θα ναι καλό να επιμείνουν σε επιστημονικές προσεγγίσεις. Πλέον έχουμε μπει στο στοιχείου του μεταφυσικού.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...