Johny Q Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εμενα αυτο που μου κανε εντυπωση ειναι ο σκηνοθετης του 12ου επεισοδιου, ήτοι ο ηθοποιος που εκανε τον Robocop στα 80ς. Πήτερ Γούελερ;; Αλήθεια; Δεν το πρόσεξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικα μου αρεσαν πολυ οι ερμηνειες της γιατρου και του νεαρου Σατρακιαν οπως και του Γερμανου σε αυτο το επεισοδιο. Επισης αρκετα καλοι η νεαρη χακερ και ο Βασιλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 αρκετα καλοι η νεαρη χακερ και ο Βασιλι. Νομίζω ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει... Και ολοι τους πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Και ολοι τους πιστευω. Who am i που θα πω στους άλλους πώς να "τη βρίσκουν"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Who am i που θα πω στους άλλους πώς να "τη βρίσκουν"; lol νομιζα οτι εννοουσες καλλιτεχνικα ''εχει να δωσει'' απο αποψη ερμηνειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Επιτέλους πάει η γριά 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει... Θέλω να δω που το πανε καθώς η τυπισσα δεν υπαρχει στα βιβλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Θέλω να δω που το πανε καθώς η τυπισσα δεν υπαρχει στα βιβλία Βλέπε το άλλο νήμα λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Θεωρω πολυ διασκεδαστικα αλλα οχι κανα καλλιτεχνημα τα βιβλια Ε, καταφεραν να τα πηδηξουν! Φαντασου! Το προβλημα ειναι οτι εχουν αλλαξει ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αναμεσα απο το Point A και Point B κάθε ιστοριας. Τα παντα ομως. Χαρακτηρες, ιστοριες κτλ Μονο συγκεκριμενα πραγματα μενουν ιδια Το προβλημα ειναι οτι οταν θες να κανεις τοσες αλλαγες, ακομα και αν Αρχη και Τελος ειναι τα ιδια δεν θα ειναι παντα τοσο πετυχημενη η διαδρομη Ενιγουει, στο 1χ12 ειχε μια major αλλαγη τον θανατο της μανας της Νορα. Επροκειτο να παιξει εντελως αλλο ρολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ελπίζω το τελευταίο επεισόδιο να μην κλείσει με κάνα χοντρό κλιφχάνγκερ... Γιατί όχι; Τόσο χλιαρά που έχει ξεκινήσει η σειρά, μόνο ένα cliffhanger τη σώζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Πάρα πολύ καλό ο 1χ13 Μας έδειξε και τους Αρχαίους και τον Κουίνλαν και τη μάχη στου Μπόλιβαρ Είμαι αισιόδοξος για την 2η. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δυνατό το 13ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δυνατό φινάλε δεν λέω, αλλά η σειρά έχει γεμίσει με πολλές μουφιές πια. Έχει την φάση της μόνο για να βλέπεις τις μάχες με τα βαμπίρια. Και καλά στον γερμαναρά τον αρχιζόμπαρο δεν μπόρεσαν να του ρίξουν έναν headshot με τόσες ευκαιρίες που είχαν... Anyways, άντε και του χρόνου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ενα πράγμα μου κάνει τρομερή εντύπωση στις μάχες πως γίνεται να πετάγονται ζουμιά/worms απο τα βαμπιρ κ να μην έχει πέσει ουτε ενα σκουλήκι πάνω τους, δηλαδή σε κάποιες φάσεις ειναι υπερβολικά κοντά με τα βαμπίρια και δεν φαίνονται να προσέχουν κ να κρατούν αποστάσεις.tbh δεν μου αρέσει τοσο η φάση οτι ειναι σκουλικοδοχεία, θα προτιμούσα να μετέδιδαν το σκουλήκι με δάγκωμα . Απορώ δηλαδή γιατι μπήκε σε τόση διαδικασία ο master και δεν έριξε σκουλήκια στο δίκτυο ύδρευσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα