Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 869
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξαναλέω, όσοι γουστάρετε ακόμα λογικα θα γουστάρετε περισσότερο μετα

Όσοι είστε ντεμι, δώστε 2-3 επεισόδια απο την επομενη σεζόν. Αν πάλι είστε ετσι κι ετσι, κοφτε το

Όσοι είστε ηδη αρνητικοί, κοφτε απο τώρα, η σειρα εχει ηδη αρχίσει να μπαίνει στο στυλ που θα συνεχίσει αρα δεν ειναι για σας

Δημοσ.

Από το κακό στο χειρότερο δυστυχώς. Το μόνο "καλό" είναι ότι έτσι όπως κάνει ο πιτσιρικάς, έχω αρχίσει να συμπαθώ τον Καρλ από το TWD!

Μόνο σε μένα δεν αρέσει η ερμηνεία του Σετράκιαν; Όποτε μιλάει είναι λες και βλέπει κάπου το κείμενο και απλά παπαγαλίζει.

Δημοσ.

Μόνο σε μένα δεν αρέσει η ερμηνεία του Σετράκιαν; Όποτε μιλάει είναι λες και βλέπει κάπου το κείμενο και απλά παπαγαλίζει.

Ειναι ηγετική φιγούρα.

Αφού χρειάστηκαν 2 για να τον κρατήσουν...

=]

• Like 1
Δημοσ.

Βγαζει κατι σε b-movie παντως στα χτενισματα, το styling, τα σκηνικα, τα κουστουμια, τα εφφε ακομα και η χρωματικη παλετα και ο φωτισμος θυμιζουν b-movie χωρις καμια φαντασια και δημιουργια

Το προβλημα της σειρας ειναι οτι αλλαξαν παρα πολυ τους χαρακτηρες και τις σχεσεις μεταξυ τους και αλλαξαν παρα πολυ την υποθεση.

Και τελικα αυτο δεν βγαινει καθολου

.

.

Επισης ενα μεγαλο μειον. Το 1ο βιβλιο ειχε πολλες παραλληλες ιστοριες σε διαστημα 3-4 ημερων. Στην τηλεοραση αυτο δεν μπορει να βγει καλα. Οποτε δειχνουν τα γεγονοτα πιο σειριακα, και νομιζεις οτι εχουν περασει 2 βδομαδες και ο κοσμος δεν ξερει τι ειναι βαμπιρ

Στη συνεχεια τα πραγματα μπαινουν σε σειρα παντως

• Like 1
Δημοσ.

Ένα επεισόδιο ακόμα για αυτήν την season. Άντε να δούμε πως θα κλείσει.

Καιρός ήταν να φύγει από την μέση η αντιπαθέστατη γριά. :P

Δημοσ.

Κι εγώ όποτε τον βλέπω τον καημένο (να προσπαθεί) να ψελλίσει τους διαλόγους του, νομίζω ότι ανά πάσα στιγμή θα καταρρεύσει. Πόσων χρόνων είναι άραγε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...