nickmanak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω οτι λογω budget τους βγηκε "φτηνοκατασκευη" η παραγωγη και τα επεισοδια φανταζουν ως bmovie. Αν εριχνε λεφτα το καναλι θα βλεπαμε καλυτερο προιον πιστευω, οπως συμβαινει σε άλλες σειρες.
Johny Q Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μα εφόσον πρόκειται για βρικόλακες, πως αλλιώς να τους αποκαλέσουν;
DKNI Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες, ερώτηση, πόσο σπόιλερ είναι αυτές οι δηλώσεις (που έχουν γίνει μήνες πριν - ακολουθεί link από δηλώσεις των δημιουργών όταν ξεκίνησε η σειρά σχετικά με τον πρωταγωνιστή); http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/strain-producers-explain-corey-stolls-720091 Γιατί έχοντας δει λίγα επεισόδια μπορεί να πάει το μυαλό σε πολύ συγκεκριμένο transformation και γενικά ξενερώνω που το διάβασα. Δικαιολογημένα ξενερώνω ή καμία σχέση και τζάμπα προβληματίζομαι; Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει πολύ γενικά και απέξω απέξω φυσικά σε spoiler tag μην το χαλάσουμε και σε άλλους. Γενικά εγώ δεν θέλω να ξέρω τίποτα όταν κάτι βασίζεται σε βιβλίο, κόμικ κ.λπ. αλλά την πάτησα Γενικά την γουστάρω την σειρά και περνάω καλά, αλλά οι ερμηνείες είναι πράγματι κακές δυστυχώς (και σε αυτό μπορεί να φταίνε και οι ίδιοι, ή το σενάριο, ή και η σκηνοθεσία - ο Corey Stoll ήταν καλός στον ρόλο του στο House of Cards πχ). Με δική σου ευθύνη ανοίγεις στα βιβλία δεν προκύπτει σκηνή που ο Εφ να μην εχει μαλλιά 1
nickmanak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά, νομίζω ότι ο ιός και οι σκουληκαντέρες από το Strain έφτασαν Ελλάδα!Σήμερα το μεσημέρι σε πάρκο εντόπισα τον σκώληκα αλλά σε μαύρο χρώμα.Δείτε στο λινκ το βίντεο που τράβηξα από το κινητό.http://www.mediafire.com/watch/xdr37kox5su58lm/Strain_worm_inGR.3gp 1
nicoc89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 σιγά ρε τέτοια ίδια με του strain ειχαν οι βρύσες του σχολείου μας οταν πήγαινα δευτέρα δημοτικού καλά που γέμιζα μπουκαλάκι κ έπινα , οι άλλοι που ήπιαν με το στόμα ακόμα θα το θυμούνται .
Sed22 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Η σειρα παιδια αξιζει ? τελειωσε η πρωτη season σωστα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 ανάλογα τα γούστα... όχι...
gpgalanis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Η σειρά είναι μέτρια από άποψη ερμηνειών, εφέ κτλ (σχεδόν B movie - έχω βαρεθεί να το γραφω) αλλά αν σου αρέσει το concept βλέπεται ευχάριστα. Εγώ δεν τρελαίνομαι αλλά την παρακολουθώ αφού την ξεκίνησα χωρίς να κλαίω την ώρα που χάνω.
Kasrith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνουμε υπομονή μέχρι να τελειώσει η σεζόν να πούμε ότι του δώσαμε τουλάχιστον ευκαιρία
Ioannis1908 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Η σειρα παιδια αξιζει ? τελειωσε η πρωτη season σωστα ? Αν γουσταρεις ζομπο φασεις,ασυζητητι ξεκινα την...
Johny Q Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Η σειρά προχωράει αργά και είναι λογικό, καθώς πάτησαν γκάζι στην αρχή, οπότε τώρα προσπαθούν να "χαλαρώσουν" για να τραβήξει κάμποσο.
Kasrith Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Γελούσα δυνατά με το 11 (στα "σοβαρά" σημεία). Είμαι σε σημείο που νιώθω τέτοια προκατάληψη που πραγματικά τζάμπα το βλέπω 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 οι χαρακτήρες σε κάποιες φάσεις παίρνουν άνετα Darwin Awards έτσι?
Johny Q Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 οι χαρακτήρες σε κάποιες φάσεις παίρνουν άνετα Darwin Awards έτσι? Η ερμηνεία του Σετράκιαν όταν κοπάναγε το φέρετρο , ήταν άθλια Μέχρι τώρα ρεσιτάλ έχει δώσει ο Έικχορστ. Αφού σκέφτομαι να ψάξω καμια ταινία του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα