Arche Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό, άντε να δούμε και λίγο δράση, πολύ φλυαρία ρε παιδί μου... το καλό πράμα αργεί να γίνει
nickmanak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εμεις θελουμε αιμα, θανατο και πόνο, κάτι σαν το walking dead στις πρωτες "καλές" season.
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Έδειξε όχι μόνο τι έγινε σε έναν χαρακτήρα, αλλα και το πως μεταλλάσσετε - τι περνάει, τι ψάχνει κτλ. Αλλα εντάξει, εσείς θέλετε για 40 λεπτά να δείχνει Fet και Setrakian να σφάζουν και τίποτα άλλο 1
DKNI Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εχοντας δει και το 1χ10, ειναι εκνευριστικο αυτο που κανουν Στις μισες σκηνες χαμος, στις μισες σκηνες η ζωη συνεχιζεται για τους ανθρωπους Ειλικρινα, δεν στεκομαι στις χαζομαρες - as in το μαλακιστηρι που πρωτα παριστανει το geek βρισκοντας το iPhone online και ΜΕΤΑ περνει τηλεφωνο, wtf? - αλλα το οτι ετσι οπως πειραξανε το βιβλιο, αναγκαστικα αφου κυλα ο χρονος σε καποια σκηνικα τα βαμπιρ παιζουν μπαλα κανονικα, αλλα επειδη πρεπει να δειξουν και σκηνες με υποθεση "η ζωη συνεχιζεται" σε αυτες τις σκηνες Θυμιζει το ανεκδοτο "Τριγυρω-γυρω Σαββατο, στη μεση Κυριακη" Τεσπα, εχει την πλακα του παντως γιατι πραγματικα ενω πανε Αθηνα - Θεσσαλονικη μεσω Πατρας ξερω γω, με καποιο τροπο δειχνουν - εστω και σε αλλη χρονικη φαση - αρκετα αν οχι ολα τα σημαντικα points of interest τελικα. 2
benign Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενταξει καλουτσικο ειναι και βλεπεται ευχαριστα.Μην ακουμε τωρα μερικα υστερικα,πραπονιαρικα nerds που την εχουν δει ειδικοι κριτικοι. Εν τω μεταξυ να και ο μπατζανακης του Master,μετα τον αδερφο του που σας εδειξα.Παρακαλουνται οι καρδιακοι και οι φοβιτσιαρηδες οπως ο φιλος μου Nicoc να μην ανοιξουν το spoiler. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από benign
tzinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 εγω σαν σειρα μεχρι τωρα θα της εβαζα ενα βαθμο ετσι λιγο πανω απο το μετριο. Δεν μπενω σε εις βαθους αναλυση, απλα ολα μου βγαζουν μια β προς γ διαλογης δουλεια, απο το πρωτο επεισοδειο κιολας. Απο διαλογους, εφε, σκηνοθεσια, ηθοποιους, στορυ....κτλπ. Αλλα οπως ειπαν και αλλοι, αυτη την περιοδο εχουμε ξομεινει λιγο απο καλες σειρες, οποτε και αυτο κανει για να περναμε την ωρα. Εχει τον χαβαλε του δεν λεω, απλα νοιωθο οτι βγαζει b movie κατασταση χωρις να ειναι αυτος ο σκοπος του. ο ποντικοκυνηγος δεν ειναι λιγο χαζο ετσι οπως μιλαει? στον νονο νομιζει οτι παιζει?? ο πρωταγονιστης ειναι γτπ ηθοποιος. Οπως και το περισοτερο απο το καστ Ο αρχιβαμπιρης ο ναζι ειναι αρκετα καλος. Ανουσια εντελως η σκηνη με την τυπισα και τον γερο. Απο το πουθενα και χωρις ιδαιτερη εξηγηση και αυτο που εγινε μετα. Ο μαστερ κακοφτιαγμενος σαν εφε. Το ολο δραμα και οι σχεσεις και τα τριγωνα, δεν κανουν ουτε για φιλερ. Το πως αντιδρουν τα μμε και γενικως ολη πολη ειναι τραγικο. Εχουνε γινει σκηνικα μερα μεσημερι με κοσμο τιγκα και κανουν σαν να μην εχει παρει ακομα κανεις χαμπαρι τιποτα. Ακομη και τηλεφωνα/ιντερνετ να μην δουλευουνε, θα πρεπε να χε γινει ο χαμος μεχρι τωρα. μαλλον προς c movie Κατασταση μου φερνει! Προσωπικη αποψη και δεν βλεπω να αλλαζει ευκολα. Δεν θελω να προσβαλω οσους την βρισκουν κορυφη την σειρα. Απλα δεν βλεπω νοημα να μπω σε καποια αντιπαραθεση. Το μονο που μπορει να μου αλλαξει γνωμη ειναι η ιδια η σειρα μεσα απο απροσμενες βελτιωσεις (οπως το να αλλαξει το μισο καστ πχ λοολ) 2
kalidor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχως ειναι σαν να εξελισετε η σειρα σε 2 παραλληλους κοσμους... Στους αιμοδιψης και στους κοιμισμενους... μ'αρεσει που βγαζει ωρα και τοπο σε καθε σκηνη...δηλαδη που συμβαινουν αυτα και δεν βλεπει κανενας τιποτα, τριγυρω....????
tonypapadovic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες, ερώτηση, πόσο σπόιλερ είναι αυτές οι δηλώσεις (που έχουν γίνει μήνες πριν - ακολουθεί link από δηλώσεις των δημιουργών όταν ξεκίνησε η σειρά σχετικά με τον πρωταγωνιστή); http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/strain-producers-explain-corey-stolls-720091 Γιατί έχοντας δει λίγα επεισόδια μπορεί να πάει το μυαλό σε πολύ συγκεκριμένο transformation και γενικά ξενερώνω που το διάβασα. Δικαιολογημένα ξενερώνω ή καμία σχέση και τζάμπα προβληματίζομαι; Αν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει πολύ γενικά και απέξω απέξω φυσικά σε spoiler tag μην το χαλάσουμε και σε άλλους. Γενικά εγώ δεν θέλω να ξέρω τίποτα όταν κάτι βασίζεται σε βιβλίο, κόμικ κ.λπ. αλλά την πάτησα Γενικά την γουστάρω την σειρά και περνάω καλά, αλλά οι ερμηνείες είναι πράγματι κακές δυστυχώς (και σε αυτό μπορεί να φταίνε και οι ίδιοι, ή το σενάριο, ή και η σκηνοθεσία - ο Corey Stoll ήταν καλός στον ρόλο του στο House of Cards πχ).
benign Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καθιστε βρε εσεις, δεν ειναι κακες οι ερμηνειες,καποιες ειναι καλουτσικες και μερικες πολυ καλες,οπως ο ηθοποιος που υποδυεται τον Σατρακιαν νεαρο,στο στρατοπεδο συγκεντρωσης.Δεν ειναι καλος αυτος? 1
nicoc89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καθιστε βρε εσεις, δεν ειναι κακες οι ερμηνειες,καποιες ειναι καλουτσικες και μερικες πολυ καλες,οπως ο ηθοποιος που υποδυεται τον Σατρακιαν νεαρο,στο στρατοπεδο συγκεντρωσης.Δεν ειναι καλος αυτος? o Σατρακιαν νεος-γέρος ειναι κομπλέ οπως κ ο terminator για τους άλλους λέμε που ειναι λες κ βγήκαν απο παράσταση του Σεφερλή
Ison_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πιο πολύ από όλα με χαλάει που τους αποκαλούν "βρυκόλακες". Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί με χαλάει, απλά θα πω μόνο ότι στο Walking Dead ποτέ δεν ακούστηκε η λέξη zombie...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πιο πολύ από όλα με χαλάει που τους αποκαλούν "βρυκόλακες". Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί με χαλάει, απλά θα πω μόνο ότι στο Walking Dead ποτέ δεν ακούστηκε η λέξη zombie... εμένα αντιθέτως με χαλάει αυτό στο walking dead αλλά και σε άλλες zombie movies... λες και δεν είχαν ποτέ ταινίες με zombies στο universe τους...
Ison_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 εμένα αντιθέτως με χαλάει αυτό στο walking dead αλλά και σε άλλες zombie movies... λες και δεν είχαν ποτέ ταινίες με zombies στο universe τους... Σίγουρα είχαν, αλλά είναι επιλογή του σεναριογράφου να μην περιορίσει τα "τέρατα" του στα κλισέ των zombie ή των βρυκολάκων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 γούστα, τι να κάνουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα