Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 869
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα ολόκληρο επισοδειο και δεν έκαναν τίποτα τα καθηστερια

Ε εντάξει μας έδειξαν

Τη γυναικα του

Ειναι μια εξελιξη στην ιστορια

• Like 1
Δημοσ.

ο αρχιβαμπιρος απο πενυ ηταν καλυτερος εμφανισιακα, εδω που τα λεμε. νομιζω τα παλληκαρια οι σεναριογραφοι θελουν να το τραβηξουν πολλους κυκλους, οποτε μας πανε λαου λαου.

Καπου εχω δει τετοιες σκουληκαντέρες, παρομοιες με τη σειρά, νομιζω στο νερο λεκάνης τουαλετας που ηταν υπαιθρια.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 2 τελευταία επισοδεια είναι απλά filler.

Αυτό, άντε να δούμε και λίγο δράση, πολύ φλυαρία ρε παιδί μου...

Δημοσ.

Εμένα γενικά η σειρά δεν μεχει εντυπωσιάσει και το βλέπω επειδή αυτόν τον καιρό δεν βλέπω τίποτα άλλο.

Αυτό το επεισόδιο όμως που λέτε φίλλερ ήταν σημαντικό και πολύ καλογυρισμένο. Έδειξε όχι μόνο τι έγινε σε έναν χαρακτήρα, αλλα και το πως μεταλλάσσετε - τι περνάει, τι ψάχνει κτλ.

Αλλα εντάξει, εσείς θέλετε για 40 λεπτά να δείχνει Fet και Setrakian να σφάζουν και τίποτα άλλο :P

• Like 3
Δημοσ.

Εντάξει, η σειρά εννοείται ότι πιάνει πάτο στα πάντα. Τώρα προς το τέλος πήγε να γίνει στροφή στην ποιότητα, αλλά δε σώζεται.

Σαν να τραγούδησε το don't cry for me Argentina η Κατερίνα Στανίση.

Δημοσ.

Σειραρα,τα δυο τελευταια ηταν σε διαφορετικο μοτιβο απο αυτα που συνηθισαμε,χωρις πολυ δραση,αλλα κ παλι πολυ ενδιαφεροντα.Κριμα που τελειωνει σε 3 επειδοσια ο κυκλος,πολυ γρηγορα περασαν..

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, η σειρά εννοείται ότι πιάνει πάτο στα πάντα. Τώρα προς το τέλος πήγε να γίνει στροφή στην ποιότητα, αλλά δε σώζεται.

Σαν να τραγούδησε το don't cry for me Argentina η Κατερίνα Στανίση.

Ε όχι φίλε, διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ μαζί σου!!!

Σειραρα,τα δυο τελευταια ηταν σε διαφορετικο μοτιβο απο αυτα που συνηθισαμε,χωρις πολυ δραση,αλλα κ παλι πολυ ενδιαφεροντα.Κριμα που τελειωνει σε 3 επειδοσια ο κυκλος,πολυ γρηγορα περασαν..

Κάτι μου λέει οτι θα ξαναδούμε Quinlann στο τέλος και θα μείνουμε με το  Twitter-Bird-Icon-Sets-17-150x150.jpg  στο χέρι!

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο πάντως. Κάθε επεισόδιο τελευταία είναι τόσο σύντομο στην εξέλιξη, που είναι σα να βλέπω ...ελληνικό καθημερινό σήριαλ! Σε αντίθεση ας πούμε με το horror story όπου κάθε επεισόδιο ήταν σα να έβλεπες μια ολόκληρη ταινία.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω αρχίσει να βαριέμαι λίγο πάντως. Κάθε επεισόδιο τελευταία είναι τόσο σύντομο στην εξέλιξη, που είναι σα να βλέπω ...ελληνικό καθημερινό σήριαλ! Σε αντίθεση ας πούμε με το horror story όπου κάθε επεισόδιο ήταν σα να έβλεπες μια ολόκληρη ταινία.

Η διαφορά όμως είναι οτι στο horror story η κάθε σεζόν αφορά άλλη υπόθεση οπότε έχει μια λογική να "τρέχει πιο πολύ"

Εμένα πάντως μου αρέσει και σκέφτομαι να πάρω και τα βιβλία

Δημοσ.

Το μόνο που με χαλάει στην κατά τα άλλα εξαιρετική αυτή σειρά είναι το εφέ ενός συναγερμού αυτοκινήτου που ακούγεται σε όλες τις τοποθεσίες που αλλάζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το μόνο που με χαλάει στην κατά τα άλλα εξαιρετική αυτή σειρά είναι το εφέ ενός συναγερμού αυτοκινήτου που ακούγεται σε όλες τις τοποθεσίες που αλλάζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς.

Στο τελευταίο επεισόδιο άρχισα να το προσέχω αυτό! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...