DKNI Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι σας ξενισε ο Μαστερ? Δεν ηταν μακρια απο την εικονα που υποτιθεται οτι εχει, αν εξαιρεσεις οτι ειχε αυτια ενω δεν θα επρεπε και οτι το δερμα του δεν ηταν αλαβαστρινο Τι εννοειτε χοντρος? Μιλαμε για host που ειναι πλεον κοντα 100 ετων, και εχει πληρως μεταμορφωθει το σωμα του
konpat Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Απογοήτευση ο master.Τον περίμενα κάπως έτσι
Neo4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Μου εχει κανει πολυ καλη εντυπωση ο ηθοποιος που παιζει τον Σατρακιαν σε νεαρη ηλικια.</p> Το ίδιο σκέφτηκα χτες που έβλεπα το τελευταίο επεισόδιο Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μιλαμε για host που ειναι πλεον κοντα 100 ετων, και εχει πληρως μεταμορφωθει το σωμα του κι είναι και "γίγαντας" or something...
benign Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 κι είναι και "γίγαντας" or something... Το σωμα που κατεχει ανηκε σε γιγαντα που ηταν ομως καλος ανθρωπος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 τον host εννοούσα ναι...
DKNI Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ο host υποτιθεται ήταν ένας απλα πολυ ψηλος άνθρωπος, κατι σαν τον Μουρεσαν Btw πριν ξεκινήσει είχαν δείξει ενα trailer βιντεακι με το μπαστουνι του Σαρντου, αυτο που τωρα εχει ο Σετρακιαν, και την ιστορια με το πικ-πικ-πικ και τις καραμελες, σαν reference στο βιβλιο. Οχι οτι παιζει καποιο ρολο σημαντικο αλλα τελικα δεν βλεπω να δειχνουν κατι σχετικο στη σειρα, δεδομενου οτι και το μπαστουνι του Σετρακιαν δεν ειναι υπερμεγεθες για να ταιριαζει με το υψος του Σαρντου
Johny Q Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ο host υποτιθεται ήταν ένας απλα πολυ ψηλος άνθρωπος, κατι σαν τον Μουρεσαν Btw πριν ξεκινήσει είχαν δείξει ενα trailer βιντεακι με το μπαστουνι του Σαρντου, αυτο που τωρα εχει ο Σετρακιαν, και την ιστορια με το πικ-πικ-πικ και τις καραμελες, σαν reference στο βιβλιο. Οχι οτι παιζει καποιο ρολο σημαντικο αλλα τελικα δεν βλεπω να δειχνουν κατι σχετικο στη σειρα, δεδομενου οτι και το μπαστουνι του Σετρακιαν δεν ειναι υπερμεγεθες για να ταιριαζει με το υψος του Σαρντου Υπάρχει λινκ; 1
Johny Q Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/541313-books-the-strain-book-spoilers/
xristoforos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ε Μάστερ δεν άρεσε και σε μένα,τραγικός. Άλλο ένα μου δεν μου κάθεται είναι η ερμεινία του γιόκα του επιστήμονα.Ο μικρός είναι άσχετος,κρύος και ατάλαντος.Συνήθως στην Αμερική δεν έχουν πρόβλημα με μικρούς ιθοποιούς αλλά εδώ η επιλογή έιναι λάθος για μένα.
omghi2u Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Άλλο ένα μου δεν μου κάθεται είναι η ερμεινία του γιόκα του επιστήμονα.Ο μικρός είναι άσχετος,κρύος και ατάλαντος.Συνήθως στην Αμερική δεν έχουν πρόβλημα με μικρούς ιθοποιούς αλλά εδώ η επιλογή έιναι λάθος για μένα. 1
AMWN_RA Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 τα είδα χθες τα επεισόδια λοιπόν ενδιαφέρουσα σειρά βεβαία λίγο αργή άλλα εχει αυτό το κατι και σε κρατάει... ο επιστήμονας ενω ολα πανε κατα διαολου αυτός κανει και ενα πηδουλο με τη γιατρίνα τα βαμπιρ μου θυμίζουνε alliens περιμενω να εμφανιστει η Σιγκούρνι Γουίβερ να τα σκοτωνει Ενδιαφέρων χαρακτήρας φαίνεται ο βαμπιρι που εσωσε τη μαυρη με τα παιδια και σκότωσε την κορη της.
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το μόνο που μου αρεσει σε αυτη την σειρα ειναι οτι έχουν καταφέρει να κάνουν τα ματιά όλων να γυαλίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα