Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάλι ναι!!! αλλα μετά μένει το ερώτημα... όταν εξαλέιφεται το ανθρώπινο είδος και τα Strigoi πληθαίνουν, τι θα τρώνε?! χαχα

Mini Spoiler

εχεις κανει καιρεια ερωτηση

• Like 2
  • Απαντ. 869
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι αυτόν. THW δεν βλεπω, μου την σπάει άπειρα.

Ρε συ, τέρμα οφτοπικ αλλά μπας και ξερεις επειδη εχω φαει αγριο σκάλωμα, που αλλού λέγανε ενα παιδάκι Ζάκαρι ή κάπως έτσι. Πρέπει να ειναι κλασικό βιλίο. Σπάω το κεφάλι μου απο χθες.

Δεν  λες τον vampire Zach Salvatore απο το Vampire Diaries?

Εμένα πάλι ναι!!! αλλα μετά μένει το ερώτημα... όταν εξαλέιφεται το ανθρώπινο είδος και τα Strigoi πληθαίνουν, τι θα τρώνε?! χαχα

Πολυ απλο θα κλωνοποιησουν τους πιο μισητους αντιπαλους τους και θα τους τρωνε σαν μενου. Π.χ. σημερα εχω ορεξη για Σετρακιαν με πατατες στον φουρνο.

Δημοσ.

Θα σου αρεσε κατι τετοιο?

Ναι, ειδικά αν πήγαινε προς survival horror, δηλαδή καθόλου όπλα και πολύ κρυφτοκυνηγητό.

Δημοσ.

Mini Spoiler

εχεις κανει καιρεια ερωτηση

Ti φάση; Αν φαμε το φαι μας μετά δεν θα έχουμε να φαμε; Γιατι δεν καλλιεργουν; .... ανθρώπους;

Επίσης τώρα που το σκέφτομαι, χωρις γεννητικά οργανα δεν μπορουν να αναπαραχθουν, άρα θα εκλείψουν αν αρχισουν να φαγώνονται μεταξύ τους άρα χρειάζονται πάλι τους ανθρώπους.

• Like 1
Δημοσ.

Το χω ξαναδιαβασει αλλα για καποιο λογο τωρα το προσεξα

http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/sto_rafi/oi-vrikolakes-toy-guillermo-del-toro-sth-mikrh-othonh.2702696.html

Για αυτό και περίμενε μέχρι να του έρθει η κατάλληλη πρόταση (αυτή από το FX) που θα του επέτρεπε να απλώσει την -άκρως τρομακτική- ιστορία της πτώσης του ανθρώπινου γένους και της ανόδου του βαμπιρικού σε 4 ακριβώς σεζόν. Ούτε παραπάνω, ούτε λιγότερες.

Δημοσ.

Ti φάση; Αν φαμε το φαι μας μετά δεν θα έχουμε να φαμε; Γιατι δεν καλλιεργουν; .... ανθρώπους;

Επίσης τώρα που το σκέφτομαι, χωρις γεννητικά οργανα δεν μπορουν να αναπαραχθουν, άρα θα εκλείψουν αν αρχισουν να φαγώνονται μεταξύ τους άρα χρειάζονται πάλι τους ανθρώπους.

Για το 1ο. Καλα το πας. Θυμησου - book spoiler σε μορφη ερωτησης -

στο timeline που εχεις δει μεχρι τωρα, που ειδες τον Αφεντη πρωτη φορα? Τι χρησιμο θα μπορουσε να μαθει απο εκει?

Επισης, εσυ πως τρως? Μονος σου βρισκεις τροφη?

Για το 2ο, δεν ειναι spoiler. Αυτο ειναι ενα απο τα σημεια των βιβλιων. Τα βαμπιρ ειναι η αντιστροφη της ανθρωπινης αγαπης. Ενωνονται 2 ανθρωποι και βγαζουν ενα παιδακι. Τα βαμπιρ ειναι αναποδα. Καταναλωνουν τους Αγαπημενους "μολυνοντας τους" και mini spoiler απο βιβλιο

βαζοντας τους στην "ενιαια βαμπιρικη συνειδηση"

Το βαμπιρ θεωρει οτι ο ανθρωπος-Αγαπημενος εχει βγει απο το μαντρι και πρεπει να τον φερει πισω μολυνοντας τον

Ενιγουει, τα βαμπιρ δεν τρωγονται μεταξυ τους

Δημοσ.

Λοιπον παιδακια ειδα και το 8ο επεισοδιο και εχω να πω οτι μου αρεσει που εχουν αλλαξει τον αδοξαστο στο βιβλιο

Νιωθω οτι βλεπω αλλη ιστορια

Εχει μεσα ολα τα σημαντικα σημεια αλλα ειναι εντελως αλλη η διαδρομη

Αλλες ιστοριες, αλλο παρελθον σε χαρακτηρες, χαρακτηρες που φωτογραφιζονται αλλιως στα βιβλια, ολα διαφορετικα. Μαρεσει αυτο. Και ας ειναι 100% πλοκη χωρις καποιες προσπαθειες σχολιασμου του Ανθρωπου, της Αγαπης, της Κακιας και της Κοινωνιας που ειχαν τα βιβλια

Και επισης - διαβαστε ελευθερα πλεον το book spoiler -

εφυγε απο τη μεση ο Τζιμι Κεντ. Ο οποιος στο βιβλιο τον δαγκωνει ο πιλοτος νωρις νωρις, εκει στο νοσοκομειο που στη σειρα την γλυτωσε. Ηταν εντελως ασημαντος χαρακτηρας αλλα βρηκαν γνωστο ηθοποιο και τον κρατησαν πολλα επεισοδια

Επισης στα βιβλια ειναι απλα ενα σιχαμενο παπαρι, δεν εχει καποιον σκοπο περαν του κερδους και η δε γυναικα του ηταν και αυτη στο κολπο. Και φυσικα δεν επαιζαν αρρωστιες και κινητρα κτλ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...