Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 869
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΔΕΝ εχω δει ακομα το 1χ8

Αλλα απο το 1χ7 η προβλεψη μου ειναι οτι οποιος συνεχιζει να το γουσταρει μεχρι το τελος της 1ης σεζον, πιθανοτατα θα γουσταρει περισσοτερο τις επομενες

Θεωρω οτι μεχρι το 1χ10 ή 1χ11 θα εχουμε πλεον μπει εντελως στην φαση που θα κινηθει η σειρα στο εξης. Οσοι συνεχιζετε να το γουσταρετε, θα ειστε ΟΚ

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το εχει αυτο το κακο και δεν βελτιώνεται, σας το είχα πει εγκαίρως οτι ειναι κλισέ η ιστορία και οι χαρακτήρες

Δημοσ.

Ναι το εχει αυτο το κακο και δεν βελτιώνεται, σας το είχα πει εγκαίρως οτι ειναι κλισέ η ιστορία και οι χαρακτήρες

Δεν πειράζει, τι να κάνουμε; Για τον Ντελ Τορο θα το καταπιούμε κι αυτό.

Ας μην είχε τουλάχιστον προβλήματα με το γιό του ρε πούστη

Δημοσ.

Εγώ δεν το σταματάω ότι και να γίνει, μ'αρέσει πάρα πολύ!!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΕ SETRAKIAN ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

• Like 2
Δημοσ.

Είναι σχετικά νωρίς ακόμα, αλλά και μένα μου φαίνεται κλισέ η δράση κι οι χαρακτήρες. Την βλέπω ευχάριστα όμως. Προβλέπω στο μέλλον (δεν έχω ιδέα τι λένε τα βιβλία) ότι θα γίνει κάτι σαν walking dead: λίγοι εναπομείναντες άνθρωποι απένταντι σε ορδές και καθημερινός αγώνες για επιβίωση.

Δημοσ.

Ας μην είχε τουλάχιστον προβλήματα με το γιό του ρε πούστη

Αν εννοεις για - ΠΙΘΑΝΟ HINT ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟ θα το γραψω οσο πιο ασαφως γινεται-

τον Ζακ, γερο στομαχι. Αν σου τη σπαει το μαλακιστηρι στο TWD, ετοιμασου να ανεβεις επιπεδο με το συγκεκριμενο παπαρι. Η φαση με τον γιο του ειναι πολυ σημαντικη

ότι θα γίνει κάτι σαν walking dead: λίγοι εναπομείναντες άνθρωποι απένταντι σε ορδές και καθημερινός αγώνες για επιβίωση.

Θα σου αρεσε κατι τετοιο?

Δημοσ.

τον Ζακ, γερο στομαχι. Αν σου τη σπαει το μαλακιστηρι στο TWD, ετοιμασου να ανεβεις επιπεδο με το συγκεκριμενο παπαρι. Η φαση με τον γιο του ειναι πολυ σημαντικη

Nαι αυτόν. THW δεν βλεπω, μου την σπάει άπειρα.

Ρε συ, τέρμα οφτοπικ αλλά μπας και ξερεις επειδη εχω φαει αγριο σκάλωμα, που αλλού λέγανε ενα παιδάκι Ζάκαρι ή κάπως έτσι. Πρέπει να ειναι κλασικό βιλίο. Σπάω το κεφάλι μου απο χθες.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου αρεσε κατι τετοιο?

Εμένα πάλι ναι!!! αλλα μετά μένει το ερώτημα... όταν εξαλέιφεται το ανθρώπινο είδος και τα Strigoi πληθαίνουν, τι θα τρώνε?! χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...