doctor444 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 βασικα στη σειρα εκαναν κατι πολυ τιμιο. Εδειξαν στον πιλοτο υερφυσικα τοιχεια σχεδον απο τα 2/3 του βιβλιου και μετα γυρισαν πισω να δειξουν side stories. Στα βιβλια για μεγαλο μερος του πρωτου αιωρουταν η αισθηση οτι ολα εεξηγουνται επιστημονικα. Βασικα υπηρχε τρελη προσπαθεια να δειξουν καθε επιστημονικη λεπτομερια OFF TOPIC....τώρα που έχω δει τα μέχρι τώρα επεισόδια,μπορώ να αρχίσω να διαβάσω το βιβλίο...?
Daemonos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αυτή η σειρά μου αρέσει σε κάθε επεισόδιο όλο και περισσότερο!!! Ειδικά τώρα που έχει αρχίσει και εξαπλώνεται ο Ιός, ειδικά μέσα στον υπόνομο! πωωωωωω γαμώ!! ας μου πεί κανείς τι παίζει με τον Ρώσο ρε παιδιά 1
coffeex Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ο παππούς έπρεπε να έπαιζε και στο walking dead!!!
Daemonos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Εμένα το πατενταρισμένο nail gun μου άρεσε!!! 1
nicoc89 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 παιδιά ο γέρος ειναι κ πολυ γουστάρωωωω αχχαχαχα
Johny Q Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=_9q0WL30d_s
Kasrith Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 OFF TOPIC....τώρα που έχω δει τα μέχρι τώρα επεισόδια,μπορώ να αρχίσω να διαβάσω το βιβλίο...? Γιατί να μην μπορείς? Μάτια δεν έχεις? ας μου πεί κανείς τι παίζει με τον Ρώσο ρε παιδιά Υπομονή ντε. Είναι ειδικός εξολοθρευτής/κυνηγός αρουραίων κ.α. παρασιτων της πόλης.
kalidor Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 χτες το ξεκινησα και ειδα και τα 5 μαζι... :confused: :confused: ωραια πλοκη,εχουν συνδιασει πολλα στοιχεια μαζι,δεν μπαινω σε λεπτομερειες...το μονο που αναφερω ειναι must see!!! Βασικα μου θυμιζει κατασταση Left for Dead με λιγο Resident.... Σημερα παμε για το 6ο επεισοδιο... 1
Johny Q Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Νομίζω ολοι καταλαβαμε οτι Ο γερος δεν την βγαζει καθαρη
gpgalanis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Νομίζω πως βελτιώθηκε στα τελευταία 2 επισοδεια αν και παραμένουν κάποιες σεναριακες χαζομαριτσες. Πχ δεν κατάλαβα γιατί το ξέσπασμα προέκυψε κατά τα λίγα λεπτά της έκλειψης και όχι πχ το προηγούμενο βραδυ;
konpat Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Νομίζω πως βελτιώθηκε στα τελευταία 2 επισοδεια αν και παραμένουν κάποιες σεναριακες χαζομαριτσες. Πχ δεν κατάλαβα γιατί το ξέσπασμα προέκυψε κατά τα λίγα λεπτά της έκλειψης και όχι πχ το προηγούμενο βραδυ; Ϊσως επειδή κυκλοφορούσε πολύς κόσμος εκείνη την ώρα αλλά συμφωνώ ότι έχει κάποια κενά στο σενάριο. όπως πχ και στο γυροκομείο που δεχτηκε επίθεση έπρεπε να αναστατωθεί ολόκληρη η πόλη.
georgeadams Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 (δε βάζω spoiler tag, είναι πράγματα που αναφέρονται σε προηγούμενα επεισόδια) Μην ξεχνάτε πως ο κακός εκατομυριούχος, αφενός ελέγχει/λαδώνει πρόσωπα-κλειδιά ψηλά στις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες και τα media, αφετέρου μπλοκάρει την πρόσβαση στο internet και την κινητή τηλεφωνία. Για το χθεσινό επεισόδιο τώρα, η έκλειψη ηλίου χρησιμοποιήται ως προκάλυψη για τις αναταραχές και την υστερία του κόσμου. Είναι πιο εύκολο να πιστέψει αυτό κάποιος παρά να πιστέψει πως βγήκαν βαμπίρ στους δρόμους...
gamanos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αυτά που αναφέρονται σε προηγούμενα επεισόδια μπαίνουν σε σποιλερ, δεν το βλέπουν όλοι την ίδια μέρα με μας! Spoiler free για τον πρώτο κύκλο , είναι μονο τοπικ επόμενου κύκλου.
Kasrith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Νομίζω πως βελτιώθηκε στα τελευταία 2 επισοδεια αν και παραμένουν κάποιες σεναριακες χαζομαριτσες. Πχ δεν κατάλαβα γιατί το ξέσπασμα προέκυψε κατά τα λίγα λεπτά της έκλειψης και όχι πχ το προηγούμενο βραδυ; Πότε έπαψε να αποτελείται μυστήριο το δεν-καταλαβαίνω-τώρα-αμέσως-τον-λόγο-για-κάτι-σε-σειρά και αντικαταστάθηκε με το σεναριακή-χαζομαρίτσα? Δώσε υπομονή. Σκέψου ότι βασίζεται σε βιβλίο στο οποίο βιβλίο όσο να ναι έχει χώρο για πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, και στο οποίο οι λόγοι για κάποια πράγματα μπορεί να αποκαλύπτονται αργότερα.
gpgalanis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Μέχρι τώρα είδαμε αρκετές χαζομαριτσες. Πχ ότι έπεσαν τα πάντα πχ internet κτλ από μια τυπισσα χακερ. Η ότι ενώ κάποιοι μολυνσμενοι γύρισαν στις οικογένειες τους, οι υπόλοιποι βρίσκονται στους υπονόμους χωρίς προφανη λόγο. Επίσης ότι ενώ προφανώς πεινάνε περίμεναν τα λίγα λεπτά της έκλειψης για να βγούνε ενώ μπορούσαν να είχαν βγει πχ την νύχτα. Είδαμε επίσης να μεταμορφώνονται σε χρονο dt οι υπάλληλοι στο γραφείο σε ζόμπι χωρίς επίσης προφανη λόγο ενώ πιο πριν όταν ο Ουκρανος είδε τα ζόμπι στον υπόνομο αντί να το καταγγείλει πηγε και ηπιε ένα καφεδακι. Και κάποια ακόμα που μου διαφεύγουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα