Προς το περιεχόμενο

The Strain (TV)

Kasrith

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 869
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αρχισε παλι η σειραρα!

Τελείωσε με τέτοιο άθλιο τρόπο η 3η σαιζόν που είμαι ακόμα πολύ ξενερωμένος. Αν δω ότι λέτε καλά λόγια για τη 4η θα την αρχίσω πάλι αλλιώς τέρμα από εμένα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια σκέψη σχετικά με το μιξιαρικο

πλακα θα εχει να μην ειναι κανονικός άνθρωπος η καθαρίστρια που ειδαμε και να είναι κανενα στριγκοι αλλά να τη βλέπει νορμάλ το αντιπαθεστατο. Θυμηθείτε και τη σκηνή στο πάρκο που αγκαλιάζει τη μάνα του αλλα ειναι κανονικά ο Μαστερ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ειδα τα 2 πρωτα, βαρεθηκα τη ζωη μου, αδιαφορη οπως το WD με αντιπαθητικούς χαρακτήρες. Το οποιο ενδιαφέρον για μενα χαθηκε στο τελος της 3ης σεζόν.

• Like 2

Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω.Η σειρά φέτος ούτε τέλεια είναι,αλλά ούτε και χάλια,ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Πιστεύω ότι λίγο το παρατράβηξαν γι'αυτό έχει χάσει την παλιά της αίγλη,αλλά όχι ότι δεν έχει ενδιαφέρον.Υπομονή για τα λίγα επεισόδια που έχουν μείνει ακόμα ούτως ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε ολοκληρωτικά και την τέταρτη σεζόν,αλλά και τη σειρά γενικότερα.

Πιστεύω ότι από το 6ο επεισόδιο και μετά ανεβάζει ρυθμούς η σειρά.

Γενικά για όποιον έχει δει και τις 3 πρώτες σεζόν πιστεύω ότι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...