Fulgore1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεις να κοιταξεις και κατι ποιοτικο σε Corsair http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=corsair ή Coolermaster http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=coolermaster+haf.
RODIFIRE Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί δεν είναι καλή η aerocool? δυστυχώς δεν έχει καθόλου συνδυασμός με κόκκινο που είναι ο μεγαλύτερος λόγος που περνώ καινούριο κουτί για την ομορφιά περισσότερο άλλα κ κάτι καλό μην χαλάσει η απόδοση απο την ομορφιά
Fulgore1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Καλη ειναι αλλα βεβαια Corsair κυριως και Coolermaster εχουν γενικα καλυτερη ποιοτητα στα κουτια τους,ειδικα σε κουτια ανω των 100ευρο.
RODIFIRE Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 σήμερα ήρθε η αναβάθμιση μου από digital master (βασικά τι ήρθε πήγα μέχρι Τρίκαλα να το πάρω γιατί παραλίγο να το έστελναν Λάρισα και μετά ελασονα μου είπαν αφού ρώτησα 3 μέρες συνεχόμενα δεν ξέρω τι λάθος έγραψε η έκανε το μαγαζί άλλα πάλι καλά)τέλος πάντωνξεσκόνισα καλά όλο το κουτί μου έβαλα της RAM A1 B1 (από 4gb την κάθε μια) σύνδεσα τα καλώδια έβαλα των επεξεργαστή μετά με "ελάχιστο" κόπο την ψύκτρα του και άνοιξα το κουτί έκανα format Και τώρα δουλεύουν όλα μια χαρά στους 15-20 βαθμούς ο επεξεργαστής μέχρι στιγμής και 30 μητρική (Δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνω κάτι άλλο που δεν γνωρίζω) παρατήρησα όμως ένα πρόβλημα μου διαβάζει (μάλλον/λογικά) μόνο την 1 μιας και έχω 4gb ram στα 800MHz (Μιας και δεν τρέχει σε dual για να είναι 1600 όπως πήρα) γιατί να μου το κάνει αυτό? δεν τα έβαλα στην σωστή θέση? έπρεπε να το βάλω στο Α2? η είναι τίποτα άλλο?όταν λες για ποιότητα εννοείς ότι είναι καλύτερη σε ψύξη σωστά? (μην μπερδευτώ και δεν κατάλαβα κάτι γιαυτό ρωτάω)
Fulgore1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ποιοτητα κατασκευης του κουτιου/υλικων εννοουσα αλλα αφου αγορασες ηδη δεν εχει σημασια.Καλοδουλευτο το Pc.
RODIFIRE Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 δεν αγόρασα κουτί τα κομμάτια αναβαθμίσεις αγόρασα κουτί ακόμα ψάχνω για το παλιό έλεγα ότι ξεσκόνισα αυτά τα 3 που λέγαμε στην αρχή θα ήθελα πολύ λόγο ομορφιάς να έβρισκα το aerocool το ερωτεύτηκα αυτό το κουτί... δεν το βρίσκω πουθενά όμως γιατί τελείωσε? άλλες εταιρείες γιατί δεν βγάζουν τέτοια ωραία :Ρ?δεν ξέρει κάνεις καμιά άκρη να το βρω? (όχι σε χοντρά λεφτά όμως γιατί καλύτερα ν πάρω το προηγούμενο που είπες φίλε Fulgore1)Fulgore1 σευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση και τόσο μεγάλη βοήθεια σου είσαι φοβερός! χρειαζόμαστε τέτοια βοήθεια στης μέρες μας από άτομα σαν και εσένα για να ξέρουμε τι αγοράζουμε (μιας και λεφτά δεν υπάρχουν πολλά) και να μην μας κοροϊδεύουν κιόλας :Ρ
Millennium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Το Storm Scout 2 Advanced το χεις σκεφτεί; Ίσως σου αρέσει.
RODIFIRE Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 έμενα όσα κουτιά βρήκα (δεν βρήκα και πολλά δύστυχος) μου άρεσαν μόνο τα μαύρα που είχαν και κόκκινο (τα κόκκινα που είχαν μαύρο δεν μάρεσαν και τόσο γιατί είχε πολύ κοκκινίλα τα λίγα που είδα) και δεν θα έπερνα μαύρο κουτί ξανά έχω αλλάξει 3 μαύρα κουτιά τα τελευταία χρονιά (εκτός από τα πρώτα μου που ήταν άσπρα χωρίς να το διαλέξω εγώ φυσικά μιας και ήμουν μικρός και επερνα set ότι έβρισκα) όποτε το έχω βαρεθεί το σκέτο μαύρο αρκετά στο μάτι μου και δύστυχος τα κόκκινα φωτάκια δεν το βοηθάνε και τόσο αποσο έχω δειξέρει κάνεις γιατί στην ram Μου:"(Δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνω κάτι άλλο που δεν γνωρίζω) παρατήρησα όμως ένα πρόβλημα μου διαβάζει (μάλλον/λογικά) μόνο την 1 μιας και έχω 4gb ram στα 800MHz (Μιας και δεν τρέχει σε dual για να είναι 1600 όπως πήρα) γιατί να μου το κάνει αυτό? δεν τα έβαλα στην σωστή θέση? έπρεπε να το βάλω στο Α2? η είναι τίποτα άλλο?"
Fulgore1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αν εχεις ορεξη να χαζεψεις,δες διαφορα κουτια που εχουν οι χρηστες του Insomnia και πως τα εχουν ''πειράξει''. Ισως σου δωσει μια καλυτερη εικονα για αυτο που ψαχνεις. http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-156
RODIFIRE Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 όταν βρω χρόνο θα το κοιτάξω 1) η ram για dual chanel μπαίνουν A1-B1 η A1-A2? στο Manual δεν τα εξηγεί καλά και δεν κατάλαβα κάτι για Α2 Β2 λέει περίεργα άλλα δεν νομίζω να ξεκινάω από 2.2) ψάχνω να βρω τους drivers από την 512MB ATI Radeon HD 4670 άλλα βλέπω στο site τους μου έχει πάρα πολλά τώρα πρέπει να κατεβάσω και να κάνω όλα αυτά? η πρέπει κάποιο από αυτά? (παλιά είχα το δίσκο των έβαζα και ησύχαζα τώρα αν θέλει όλα είναι κουραστικό να τα κατεβάσω και να κάνω ένα ένα)
Fulgore1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ποια μητρικη τελικα αγορασες και τι μνημες αγορασες.
RODIFIRE Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αγόρασα την asus evo R2 γιατί στο κουτί και στο manual λέει πώς μπορώ να χρησιμοποιώ το pc μου ασύρματα με tablet κάτι που δεν ανακάλυψα ακόμα πως. Κ ram αγόρασα της mushkin 2x4GB στα 1600MHz (997030) και των FX 8320
Fulgore1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αρα εχεις την http://www.asus.com/Motherboards/M5A97_EVO_R20/#gallery. έμενα όσα κουτιά βρήκα (δεν βρήκα και πολλά δύστυχος) μου άρεσαν μόνο τα μαύρα που είχαν και κόκκινο (τα κόκκινα που είχαν μαύρο δεν μάρεσαν και τόσο γιατί είχε πολύ κοκκινίλα τα λίγα που είδα) και δεν θα έπερνα μαύρο κουτί ξανά έχω αλλάξει 3 μαύρα κουτιά τα τελευταία χρονιά (εκτός από τα πρώτα μου που ήταν άσπρα χωρίς να το διαλέξω εγώ φυσικά μιας και ήμουν μικρός και επερνα set ότι έβρισκα) όποτε το έχω βαρεθεί το σκέτο μαύρο αρκετά στο μάτι μου και δύστυχος τα κόκκινα φωτάκια δεν το βοηθάνε και τόσο αποσο έχω δειξέρει κάνεις γιατί στην ram Μου:"(Δεν ξέρω αν έπρεπε να κάνω κάτι άλλο που δεν γνωρίζω) παρατήρησα όμως ένα πρόβλημα μου διαβάζει (μάλλον/λογικά) μόνο την 1 μιας και έχω 4gb ram στα 800MHz (Μιας και δεν τρέχει σε dual για να είναι 1600 όπως πήρα) γιατί να μου το κάνει αυτό? δεν τα έβαλα στην σωστή θέση? έπρεπε να το βάλω στο Α2? η είναι τίποτα άλλο?" http://www.tomshardware.co.uk/forum/286367-30-only-shows-800mhz-ddr3-memory Μαλλον αυτο θα εννοεις
RODIFIRE Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 εμένα δεν μου βγάζει 8GB RAM όμως στα Windows λένε 4GB δηλαδή τα Windows μου δείχνουν 4GB RAM μονό ενώ έχω δύο τέσσαρες κ μ λέει single channel σαν να εβαλα 1 τέσσαρα. Με λίγα λόγια έβαλα 2x4 GB RAM κ έχω 4GB RAM SINGLE. δεν μου την πιάνει την δεύτερη ram και σκέφτομαι μήπως την έβαλα σε λάθος socket.
Millennium Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Λίγο δύσκολο να την έβαλες λάθος.64bit λειτουργικό έτσι; Πήγαινε στο bios και ψάξε για memory remapping και ενεργοποίησε το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα