Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Το πάσχα έφτιαξα ένα pc amd 8350, 650 watt τροφοδοτικό, 8gb ram 1600, ssd δισκο και asus hd 7770  1gb gddr5 direct cu V2. Στο diablo 3 που παίζω στην αρχή κολούσε λίγο το παιχνίδι άλλα δεν ήξερα άμα έφταιγε η σύνδεση ή το diablo.

Τις τελευταίες μέρες άρχισε να κρασάρει στο diablo ο υπολογιστής και δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται, έβαλα μια άλλη hd 7770 της sapphire gddr5 και παίζει άψογα..

Στην asus τι κατέβασα όλες τις εκδόσεις απο τους drivers απο την asus και την amd.. Τίποτα. Την έβαλα σε ένα άλλο pc τα ίδια.

Μίλησα με το μαγαζί που την αγόρασα και η θα την στείλουμε για αντικατάσταση ή θα γίνει πίστωση να πάρω μια άλλη. Μου είπε μάλιστα ότι έχει ακούσει και άλλα περιστατικά με τις radeon στο μισάωρο να ψήνονται. Μου πρότεινε να πάρω nvdia.

Κοιτώντας στα ίδια χρήματα σε περίπτωση πίστωσης σε χρήμα ποια είναι η άποψή σας για την gtx 650 ή 650 ti ή κάποια άλλη τεσπα?

Δημοσ.

Οποίος σου τα είπε αυτά περί Radeon να του πεις να αλλάξει δουλεια... Οτι πιθανότητες έχει να βγάλει η μια εταιρεία προβλημα άλλες τόσες έχει και η αλλη.

Απο εκεί και πέρα ποια ήταν η τιμή αγοράς ώστε να ξέρουμε ποςο θα ειναι το πιστωτικό ώστε να προτείνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

στα 110 ευρώ περίπου. Και ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί έβαλα στο pc την sapphire τώρα από το άλλο που έχω :P

Α, να κάνω μια παρένθεση εδώ.. Την νεα κάρτα θα την βάλω στο άλλο pc inte i5 4440, 600αρι τροφοδοτικό, 8 gb ram 1600.

Δημοσ.

650 οχι, 650ti ναι αλλα και παλι η 7790 ειναι πιο μπροστα με λιγοτερα ευρω.:) Παιρνεις δηλαδη και ενα πακετο τσιγαρα αν καπνιζεις...ή 4 κουτια τσιχλες να μασας ενα μηνα αν δε καπνιζεις...:P

Δημοσ.

Τελικά την πήγα σήμερα στο μαγαζί (you.gr) αλλα μου τα είπαν αλλιώς. Θα την δοκιμάσουν εκεί.. (3 περίπου μέρες θα είναι εκεί) και άμα διαπηστώσουν πρόβλημα θα την στείλουν στην info quest που δίνει και την εγγύηση. Που και εκεί άμα την αλλάξουν.. 2 Εβδομάδες περίπου διαδικασία.

Με βλέπω να αρχίσω έγγραφα και καταγγελίες :P

Δημοσ.

Αυτο το νέο χούι που τα στέλνουν στο προμηθευτή απο που στο καλο προέκυψε ? το κατάστημα αγοράς ειναι πάντα υπεύθυνο για την εγγύηση βάση νομού γαμω την τρέλα μου γαμω....

Και οχι οι δυο βδομάδες δεν ειναι το εύλογο χρονικό διάστημα που προβλέπει ο νόμος.

• Like 2
Δημοσ.

ισχυει walker.εγω οτι χρειαζομαι πλαισιο.(σε οτι εχω παρει απο κει) ΠΛΑΙΣΙΟ FTW(AΚΡΙΒΟΥΛΙ ΑΛΛΑ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.~~~~Μου εφυγε το βυσμα απο τα kraken 7.1 και την επομενη μερα ειχα καινουρια χωρις να δωσω ευρω!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δημοσ.

Απο το πλαίσιο..χαχαχαχαχα.. Χάλασε εκτυπωτής samsung λίγων μηνών και το πλαίσιο με έστειλε στην samsung. Ύστερα από email που τους έστειλα τελικά μου τηλεφώνησαν και με εξυπηρέτησαν.. Άλλα σαν αρχή και αυτοί είχαν την ίδια πολιτική.

Δημοσ.

Τελικά πήρα την κάρτα πίσω. Τις έκαναν τεστ σε windows xp και δεν είχε θέμα. Απο την asus είχε ένα bios update (μάλλον για firewall της κάρτας άμα καταλαβαίνω καλά). τέσπα το έκανα εγκατάσταση και τώρα παίζει κανονικά.. Ευελπιστώ να ήταν από αυτό. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...