glix Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Το εκανα .Πλεον , το μοντεμ το εβαλα κατω απ το κουτι μου μεσα στο δωματιο .Αν το βαλω με ethernet ολα οκ ..Αν το βαλω με WiFI απο εκει που ειχα 2-3 στα 5 σημα , τωρα εχω 5/5 φουλ σημα...Το εχω τωρα με καλωδιο αλλα στην ουσια οταν το εχω με καλωδιο , πηγα στις θεσεις δικτυου και εκανα disable την καρτα δικτυου οποτε και το εχω με καλωδιο...Στην ουσια 5 μηνες πριν , που πηρα την καρτα δικτυου , θα μπορουσα να ειχα παρει αυτο το κουτακι το dlink και να εκανα καλυτερα την δουλεια μου στα ιδια χρηματα... 1
tstavrou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 εγώ σου προτείνω τη λύση wifi repeater πρίζας από το power line, το οποίο είναι ευάλλωτο σε παρεμβολές των καλωδιώσεων ρεύματος. Χαρακτηριστικά θα σου πω οτι με τέτοιο repeater που λειτουργεί και ως repeater και ως access point: http://www.aliexpress.com/store/product/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-Network-Router-Range-Expander-300M-2dBi-Antennas-Signal/701252_523523529.html και βάζοντας το ως access point στη πρίζα 3 μέτρα από τη μπαλκονόπορτα (με καλωδιο δικτύου περίπου 4 μέτρα) μπορώ να μπώ στο wifi μου στον 5ο από την πυλωτή μου!!! Δεν νομίζω να μην σε καλύψει και δεν θα δώσεις πάνω από 15 ευρώπουλα... Φιλε μου ειναι ευκολο να το αναλυσεις λιγο περισσοτερο. Στο σπιτι εχεις powerlines? Αν ναι τι μαρκα? Εβαλες το μαραφετι αυτο στη πριζα του μπαλκονιου, πηρε ιντερνετ απο τα μεσα powerlines και το εδινε με wifi απο τον 5ο στη πυλωτη. Σωστα? Το καλωδιο δικτυου 4μετρα που κολλαει στο μπαλκονι? Αποστολή από το κινητό με τη χρήση Insomnia App
pp6210 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 @tstavrou: όχι φίλε μου δεν χρειάζεται powerlines, εγώ το έχω συνδέσει με καλώδιο δικτύου - αν κάνεις τον κόπο να δεις λίγο πιό κάτω στο λινκ που έδωσα έχει σχηματάκι που εξηγεί τόσο τη χρήση access point όσο και το repeater. Σαν access point πάιρνει νετ από το ρούτερ μου μέσω του ethernet και εκπέμπει με δικό του ssid και password, δίνοντας σου νετ από το ρούτερ. Το μαμα wifi του ρούτερ σου μπορείς να το έχεις και κλειστό. Στο πίσω μπαλκόνι που δεν έχω εξωτερική μπρίζα ρεύματος βγαίνω με καλώδιο δικτύου και μπαλαντέζα ρεύματος και δίνει γύρω στις 3 μπάρες στην πυλωτή 5 ορόφους κάτω.
veteranos123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Το εκανα . Πλεον , το μοντεμ το εβαλα κατω απ το κουτι μου μεσα στο δωματιο .Αν το βαλω με ethernet ολα οκ .. Αν το βαλω με WiFI απο εκει που ειχα 2-3 στα 5 σημα , τωρα εχω 5/5 φουλ σημα... Το εχω τωρα με καλωδιο αλλα στην ουσια οταν το εχω με καλωδιο , πηγα στις θεσεις δικτυου και εκανα disable την καρτα δικτυου οποτε και το εχω με καλωδιο... Στην ουσια 5 μηνες πριν , που πηρα την καρτα δικτυου , θα μπορουσα να ειχα παρει αυτο το κουτακι το dlink και να εκανα καλυτερα την δουλεια μου στα ιδια χρηματα... Οπότε πλέων είσαι μια χαρά ε?
glix Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ναι ναι ολα οκ . Ευχαριστω παντως..Το ολο θεμα εγκαταστασης ηταν ευκολο καθως ειχα το manual απ το ιντερνετ και ηταν ευκολο καθως σου ελεγε τι να πατησεις και τι mode θελεις να το βαλεις Οποτε ολα οκ . Δεν πιστευω να παρουσιασει καποιο προβλημα.Ιδιες ταχυτητες και στο Gaming στο ms και στα Torrent πανω κατω τα ιδια .Ολα οκ .
tstavrou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 @tstavrou: όχι φίλε μου δεν χρειάζεται powerlines, εγώ το έχω συνδέσει με καλώδιο δικτύου - αν κάνεις τον κόπο να δεις λίγο πιό κάτω στο λινκ που έδωσα έχει σχηματάκι που εξηγεί τόσο τη χρήση access point όσο και το repeater. Σαν access point πάιρνει νετ από το ρούτερ μου μέσω του ethernet και εκπέμπει με δικό του ssid και password, δίνοντας σου νετ από το ρούτερ. Το μαμα wifi του ρούτερ σου μπορείς να το έχεις και κλειστό. Στο πίσω μπαλκόνι που δεν έχω εξωτερική μπρίζα ρεύματος βγαίνω με καλώδιο δικτύου και μπαλαντέζα ρεύματος και δίνει γύρω στις 3 μπάρες στην πυλωτή 5 ορόφους κάτω. Το μυαλό μου πήγε σε powerlines (όσο να είναι πρίζα ρεύματος υπάρχει στα μπαλκόνια -τουλάχιστον στις νέες κατασκευές) γιατί είναι λίγο δύσκολο να έχεις καλώδιο δικτύου στο μπαλκόνι. Πώς τα κατάφερες...? Και αν επιτρέπεται ποιος είναι ο λόγος χρήσης του AP? Έχεις καμια ip camera στη πυλωτή? Thanks!
veteranos123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Το μυαλό μου πήγε σε powerlines (όσο να είναι πρίζα ρεύματος υπάρχει στα μπαλκόνια -τουλάχιστον στις νέες κατασκευές) γιατί είναι λίγο δύσκολο να έχεις καλώδιο δικτύου στο μπαλκόνι. Πώς τα κατάφερες...? Και αν επιτρέπεται ποιος είναι ο λόγος χρήσης του AP? Έχεις καμια ip camera στη πυλωτή? Thanks! Διάβασε το πρώτο post και θα καταλάβεις
pp6210 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Το μυαλό μου πήγε σε powerlines (όσο να είναι πρίζα ρεύματος υπάρχει στα μπαλκόνια -τουλάχιστον στις νέες κατασκευές) γιατί είναι λίγο δύσκολο να έχεις καλώδιο δικτύου στο μπαλκόνι. Πώς τα κατάφερες...? Και αν επιτρέπεται ποιος είναι ο λόγος χρήσης του AP? Έχεις καμια ip camera στη πυλωτή? Thanks! όχι καμμία σχέση, το αγόρασα γιατι με το netfaster και τις παρεμβολές των γειτόνων έπιανα 3-4/5 σε απόσταση 2-3 μέτρων από το ρούτερ, στο υπνοδωμάτιο έπεφτε στις 1-2 γραμμές. Οπότε συνέδεσα αυτό σαν access point κοντά στα δωμάτια και κλείνοντας το wifi του netfaster είχα "τοπικό" wifi το οποίο το έκλεινα και ευκολότερα πριν κοιμηθώ (από το να τρέχω στο σαλόνι).... το καλώδιο ethernet είναι 5μετρο και εαν δεν βρίσκω μπρίζα ρεύματος βάζω μπαλαντέζα, πρακτικά δεν υπάρχει όριο για οικιακή φορητότητα. Η πυλωτή ήταν ένα τεστ που κάναμε το καλοκαίρι για λόγους...τεστ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα