Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα έχω ένα αρχείο σε excel 2007 με 300 εγγραφές και θέλω να το μετατρέψω σε PDF. Στο PDF όμως οι Τίτλοι με τον A/A,Κωδικός,ονμ/μο,Πωλήσεις,ΦΠΑ,κτλ. θέλω να εμφανίζονται σε κάθε σελίδα. ή να είναι σταθεροί όπως γίνεται και στο excel. Γίνεται και αν ναι πως; Ευχαριστώ.
arc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Πρώτον θες εικονικό pdf printer για να "τυπωνεις αρχεια σε pdf". Υπαρχουν πολλές λύσεις, δωρεάν και επι πληρωμή. Το τι στήλες θα φαίνονται σε ολες τις εκτυπωμένες σελίδες είναι στις ρυθμίσεις εκτύπωσης (ctrl+p) Όταν το λύσεις αυτό (με print preview βλέπεις το τελικό αποτελεσμα χωρίς να χαλάς χαρτί) τοτε για μεσο εκτυπωσης αντι για κανονικό εκτυπωτη, χρησιμοποιείς κάποιο εικονικό pdf printer
rfc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Στο 2007 εχει κατευθειαν "αποθηκευση εως" pdf αν θυμαμαι καλα. 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Στο 2007 εχει κατευθειαν "αποθηκευση εως" pdf αν θυμαμαι καλα. OK το έκανα πηγαίνοντας εκτύπωση και στον εκτυπωτή επέλεξα adobe pdf και μου το έβγαλε έτσι όπως ήθελα. Αυτό που λες το δοκίμασα αλλά δεν μου τα έβγαζε έτσι όπως ήθελα. Κάτι άλλο γίνεται στο Excel 2007 να επαναλαμβάνεται στην εκτύπωση σε χαρτί μαζί με τους τίτλους A/A,Κωδικός,ονμ/μο,Πωλήσεις,ΦΠΑ,κτλ και το σύνολο σε κάθε σελίδα; Το σύνολο όμως να είναι Σύνολο 1000 για τη Σελ 1, Σύνολο 1000 απο την προηγούμενη + 1000 απο Σελ2 κοκ.
theibanez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Κάτι άλλο γίνεται στο Excel 2007 να επαναλαμβάνεται στην εκτύπωση σε χαρτί μαζί με τους τίτλους A/A,Κωδικός,ονμ/μο,Πωλήσεις,ΦΠΑ,κτλ Στο tab <Page Layout> γράφει κάπου <sheet options>. Δεξιά του έχει ένα βελάκι που ανοίγει παράθυρο. Εκεί έχει τις επιλογές Rows to repeat at top, Columns to repeat at left. Το πρώτο αναφέρεται στους τίτλους (γραμμές) που θα επαναλαμβανονται σε κάθε σελίδα, ενώ το δευτερο στις στήλες. Προσοχή γιατί αν πας στο ίδιο μενου από την προεπισκοπηση εγγράφου τότε οι επιλογες αυτές είναι απενεργοποιημενες
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Στο tab <Page Layout> γράφει κάπου <sheet options>. Δεξιά του έχει ένα βελάκι που ανοίγει παράθυρο. Εκεί έχει τις επιλογές Rows to repeat at top, Columns to repeat at left. Το πρώτο αναφέρεται στους τίτλους (γραμμές) που θα επαναλαμβανονται σε κάθε σελίδα, ενώ το δευτερο στις στήλες. Προσοχή γιατί αν πας στο ίδιο μενου από την προεπισκοπηση εγγράφου τότε οι επιλογες αυτές είναι απενεργοποιημενες Το να επαναλαμβάνονται οι τίτλοι, αυτό το ξέρω ήδη. Εγώ θέλω να επαναλαμβάνονται μαζί με τους τίτλους και το Σύνολο σε κάθε σελίδα δηλ. Α/Α ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΘΑΡΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΞΙΑΣ ΠΩΛΗΣΗ εγγραφές ΣΥΝΟΛΑ 100 100 100 100 0,00 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα