Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λενε οτι η καλή μέρα απο το πρώι φαίνεται , ετσι και εμενα κάηκε η οθόνη μου (samsung) και τελικά πήρα την dell η οποια τα σπάει :)

Αν έπρεπε ο φίλος να διαλέξει ντε και καλα μια απο τις παραπάνω που αναφέρει να πήγαινα σε αυτην με τα 5ms και το ips panel , αλλιως αν πήγαινε σε 24 την dell

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

όλοι λένε ότι η Dell U2412M  είναι σπουδαία οθόνη άλλα ρε παιδιά εν έτη 2013 οθόνη  χωρίς hdmi   ?

αν θέλεις να συνδέσεις μια κονσόλα δεν γίνεται η έναν αποκωδικοποιητή για τηλεόραση  

υπάρχει κάποια αξιόλογη οθόνη με μεγάλη γκάμα συνδεσιμοτητας ? 

Δημοσ.

Ειναι αν το χρειάζεσαι απαραίτητα το hdmi για αυτο υπάρχουν και πολλές επιλογές , προσωπικά για τον υπολογιστή δεν το χρειάζομαι και ουτε πρόκειται

Δημοσ.

μα δεν μιλάω για την σύνδεση με το pc 

μιλάω οτι κάποιος μπορεί να θελει να σύνδεση και κατι ακομα πανω στην οθονη  πχ εγω εχω πάνω στη δικιά μου  

pc /ps3 και τα ηχεία  με οπτική ίνα 

Δημοσ.

μα δεν μιλάω για την σύνδεση με το pc 

μιλάω οτι κάποιος μπορεί να θελει να σύνδεση και κατι ακομα πανω στην οθονη  πχ εγω εχω πάνω στη δικιά μου  

pc /ps3 και τα ηχεία  με οπτική ίνα 

Αναλογα με το τι απαιτησεις εχει ο καθε ενδιαφερομενος γινονται και οι αντιστοιχες προτασεις πχ αν τον ενδιαφερει τοσο το Hdmi θα γινει αντιστοιχη προταση σε LG μεριά.

Δημοσ.

Παρηγγειλα την LG. Τη ειδα και απο κοντα <3 

ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.

ΤΟ TOPIC ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ.

PEACE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...