SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Λενε οτι η καλή μέρα απο το πρώι φαίνεται , ετσι και εμενα κάηκε η οθόνη μου (samsung) και τελικά πήρα την dell η οποια τα σπάει Αν έπρεπε ο φίλος να διαλέξει ντε και καλα μια απο τις παραπάνω που αναφέρει να πήγαινα σε αυτην με τα 5ms και το ips panel , αλλιως αν πήγαινε σε 24 την dell
LuLa69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 όλοι λένε ότι η Dell U2412M είναι σπουδαία οθόνη άλλα ρε παιδιά εν έτη 2013 οθόνη χωρίς hdmi ? αν θέλεις να συνδέσεις μια κονσόλα δεν γίνεται η έναν αποκωδικοποιητή για τηλεόραση υπάρχει κάποια αξιόλογη οθόνη με μεγάλη γκάμα συνδεσιμοτητας ?
SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ειναι αν το χρειάζεσαι απαραίτητα το hdmi για αυτο υπάρχουν και πολλές επιλογές , προσωπικά για τον υπολογιστή δεν το χρειάζομαι και ουτε πρόκειται
LuLa69 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 μα δεν μιλάω για την σύνδεση με το pc μιλάω οτι κάποιος μπορεί να θελει να σύνδεση και κατι ακομα πανω στην οθονη πχ εγω εχω πάνω στη δικιά μου pc /ps3 και τα ηχεία με οπτική ίνα
Fulgore1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 μα δεν μιλάω για την σύνδεση με το pc μιλάω οτι κάποιος μπορεί να θελει να σύνδεση και κατι ακομα πανω στην οθονη πχ εγω εχω πάνω στη δικιά μου pc /ps3 και τα ηχεία με οπτική ίνα Αναλογα με το τι απαιτησεις εχει ο καθε ενδιαφερομενος γινονται και οι αντιστοιχες προτασεις πχ αν τον ενδιαφερει τοσο το Hdmi θα γινει αντιστοιχη προταση σε LG μεριά.
Dr.DrekoCX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Παρηγγειλα την LG. Τη ειδα και απο κοντα <3 ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας. ΤΟ TOPIC ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ. PEACE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα