g8anos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια, εχω ενα θεμα με το android (samsung s3), που οταν συνδεω τα ακουστικα κατεβαζει αυτοματα το volume για να προστατεψει τα αυτια σου και καλα στο 60% περιπου... Το θεμα ειναι οτι εγω το συνδεω στο αμαξι και δεν θελω να κατεβαινει αυτοματα γιατι ακουγονται μονο ψιυθροι και πρεπει να το ανεβαζω παλι ... Απενεργοποιηται καπως αυτη η μλκια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Κανείς? Πως αλλαζετε ολοι οι υπολοιποι τραγουδια? unlock screen και touch στο βελάκι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 στις ρυθμισεις του ηχου πρεπει να σου εχει καποια επιλογη, δεν θυμαμαι ομως πως λεγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThodorisZ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ρυθμισεις-Ηχος-Ασφαλης ενταση ακουστικων-ξετικαρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μακάρι να ηταν τοσο ευκολο.. δεν υπαρχει αυτη η επιλογη στο δικο μου. Σ3 δεν το εχω κανει ροοτ το κινητο και εχω την μαμα ρομ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμασε αυτο αν θελεις https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hourdb.volumelocker&hl=el 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Το έβαλα και θα το δοκιμάσω σε λίγο όταν το συνδέσω στο αμάξι... Ίσως να είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ακυρο και αυτό... Παρόλο που έκανα save και lock το volume και γενικά έπαιξα με τις ρυθμίσεις του volume locker, το android πάντα κάνει override και μου ρίχνει το volume........... Μήπως θέλει root για να δουλεψει σωστα το app? Anyway, μου εχει σπασει τα νευρα... δεν θα το γλυτώσει το root μου φαίνεται... μου έχει σπάσει τα νεύρα η σαμσουνγκ με τα restrictions και τα bloatware..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Solution: Root και PAC rom... και όλα δουλεύουν ρολόι !!!! γμω την restrictive samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα