TheLordOne Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Και σου ξαναλέω πως το Α1533 λειτουργεί μια χαρά στο εδω 4g... Για να το λες κατι ξερεις δεν μπορει (που λεει και το τραγουδι)! Εγω αυτη την εκδοση δεν την εχω δει σε εφαρμογη στην Ελλαδα οποτε σας εμπιστευομαι!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Για να το λες κατι ξερεις δεν μπορει (που λεει και το τραγουδι)! Εγω αυτη την εκδοση δεν την εχω δει σε εφαρμογη στην Ελλαδα οποτε σας εμπιστευομαι! Μα δεν στο λέω θεωρητικά! Ο άνθρωπος το πήρε και είναι όλα οκ, δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου ή τα διάβασα κάπου... 1
Snolly Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 οι LTE bands που χρειαζονται για Ελλαδα ειναι οι 1,3,5. Αν μια συσκευη τις εχει και ειναι ξεκλειδωτη στο GSM κομματι της, λειτουργει κανονικοτατα. Το Α1533 παρ' ολο που στη σελίδα της Apple δεν περιλαμβανει Ευρωπαϊκές χώρες έχει αυτές τις μπαντες και δουλευει κανονικότατα (το κραταω στο χερι μου τωρα και γραφω με το ένα - πανδυσκολο). Το δε iPad Air που επισης πηρα απο US ειναι 1 μοντελο και παιζει παντου και παντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα