toavepa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Παιδια αν παρω iphone 5 πως θα γνωριζω αν ειναι unlocked? Κατι δευτερο εστω οτι ειναι unlocked εγω θα πρεπει να κανω κατι αλλο? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
DjVassel Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Αν σκοπευεις να το παρεις απο ebay, θα πρεπει να το επιβεβαιωσεις με τον πωλητη. Αν ειναι ελληνικο το τηλεφωνο, ειναι standard unlocked
toavepa Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τι παιζει με τα verizon Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
Hyphen Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ειναι κλειδωμενα τα Verizon οπότε θες unlock
Stamer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Αν είναι unlocked, δε χρειάζεται τίποτα. Βάζεις οτι sim θες και παίζεις. Από που θες να το πάρεις το iphone? Θα το πάρεις χέρι με χέρι? Θα το παραγγείλεις καινούργιο απο κάπου? Μεταχειρισμένο απο κάπου? Ελλάδα - Εξωτερικό?
TheLordOne Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ουτε καν! Αν θες να παρεις απο Αμερικη 5αρι το μονο που χρειαζεσαι ειναι να ειναι Verizon! Ολα τα Verizon ειναι κλειδωμενα σε CDMA και ξεκλειδωτα σε GSM( το οποιο χρησιμοποιουμε και Ελλαδα!).
toavepa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 κοιτα κοιτουσα το ebay και το amazoν γερμανιας kai αγγλιας αλλα φαινεται δεν εβγαλα ακρη....Δηλαδη να κοιταξω τα verizon tou 5?
TheLordOne Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 κοιτα κοιτουσα το ebay και το amazoν γερμανιας kai αγγλιας αλλα φαινεται δεν εβγαλα ακρη....Δηλαδη να κοιταξω τα verizon tou 5? Ναι το μονο που χρειαζεσαι για Ελλαδα στο 5 ειναι να ειναι Verizon! Στα 5C και 5S αλλαζει!
toavepa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Αυτα που λενε σκετο unlocked κανουν προφανος? Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App
TheLordOne Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Ολα τα Verizon ειναι unlocked στο GSM μερος τους! Αυτο που θες δηλαδη για Ελλαδα! Οι αλλες εταιριες το GSM το εχουν κλειδωμενο και για αυτο θες unlocked εκει!
Snolly Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ολα τα Verizon ειναι unlocked στο GSM μερος τους! Αυτο που θες δηλαδη για Ελλαδα! Οι αλλες εταιριες το GSM το εχουν κλειδωμενο και για αυτο θες unlocked εκει! Confirmed. Εχω στα χερια μου το iPhone 5S Verizon από US και παιζει κανονικα. Ξεκλειδωτο και 4G και τα παντα ολα.
TheLordOne Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Confirmed. Εχω στα χερια μου το iPhone 5S Verizon από US και παιζει κανονικα. Ξεκλειδωτο και 4G και τα παντα ολα. Θες να μου πεις οτι ολα τα μοντελα του 5S δουλευουν κανονικα το 4G στην Ελλαδα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Θες να μου πεις οτι ολα τα μοντελα του 5S δουλευουν κανονικα το 4G στην Ελλαδα? Θέλει να σου πει πως το A1533 απο Verizon, λειτουργεί μια χαρά στα LTE δίκτυά μας μιας και του λείπει μόνο η μπάντα 7 που δεν μας ενδιαφέρει στην περίπτωσή μας!
TheLordOne Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια να ποια μοντελα δουλευουν Ελλαδα ως προς το LTE http://www.apple.com/iphone/LTE/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδια να ποια μοντελα δουλευουν Ελλαδα ως προς το LTE http://www.apple.com/iphone/LTE/ Και σου ξαναλέω πως το Α1533 λειτουργεί μια χαρά στο εδω 4g...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα