polll Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Θέλοντας να εισάγω φωτο στον υπολογιστή απο ενα κινητό, εμφανίζεται το γνωστό παράθυρο και ως εδώ όλα καλά. Πατώντας την επιλογή Ρυθμίσεις εισαγωγής δεν λέει να ανοίξει με τίποτα, εμφανίζεται μέσα σε διακεκομμένες κουκκίδες και αδυνατεί να ανοίξει, τι μπορεί να φταίει;
polll Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Είναι όντως δύσκολη ερώτηση, αλλά νόμιζα οτι υπάρχουν και χακεράδες εδώ
TheELF Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Είναι όντως δύσκολη ερώτηση, αλλά νόμιζα οτι υπάρχουν και χακεράδες εδώ Πρέπει να είναι χακεράς επιπέδου csi για να καταλάβει τι φταίει χωρίς να ξέρει για ποιο κινητό ή λειτουργικό μιλάς,το Ρυθμίσεις εισαγωγής από το κινητό το πατάς;;;
Federacion Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 ανέβασε ένα screenshot, τα χαρακτηριστικά του pc και μοντέλο κινητού.
micos000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Αν το κινητό είναι android πρέπει να ενεργοποιήσεις τον αποθηκευτικό χώρο usb από τις ρυθμίσεις του. Όταν συνδέσεις το κινητό άνοιξε την εξερεύνηση των windows (εικονίδιο Υπολογιστής) θα το δεις σαν αφαιρούμενο δίσκο.
polll Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Παιδες δεν με απασχολεί ο τρόπος μεταφοράς, τα μεταφερω ευκολα με το Picasa. Αυτο που με "καίει" ειναι γιατί δεν μπορώ να ανοίξω το tab ρυθμίσεις εισαγωγής στη συγκεκριμένη εφαρμογή των windowς, και οχι απαραιτητα απο κινητο. Το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται απο εξωτερικο σκληρο, φλασακι usb κλπ. Έχω τα 7αρια, παίζει να λείπει κάποιο στοιχείο των windowς;
polll Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Μα το είπα, είναι ερώτηση για προχωρημένους!
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασες να τρέξεις την συλλογή εικόνων των windows από το μενού έναρξη; Στα vista που είμαι τώρα βρίσκεται στο Όλα τα προγράμματα->Εργαλεία VISTA. Αν τρέξει πήγαινε μενού Αρχείο->Επιλογές->Ρυθμίσεις εισαγωγής. Από εκεί ανοίγει;
polll Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Με την συλλογή εικόνων ολα οκ, με το συγκεκριμενο προγραμμα τιποτα, και δεν ξερω και τη θεση του.
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασες από τις ρυθμίσεις εισαγωγής μέσα από την συλλογή εικόνων πατήσεις Επαναφορά ρυθμίσεων; Η θέση του προγράμματος είναι : "C:\ProgramFiles\Windows Photo Gallery\WindowsPhotoGallery.exe" Εκτός αν έχεις βάλει την "Συλλογή φωτογράφιών του windows Live". Εμένα αυτό δεν μου τρέχει.
polll Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Το Windows Photo Gallery δεν το εχω εγω στα 7, και εχεις δικιο εχω βαλει εξτρα την Συλλογή φωτογράφιών του windows Essentials.
micos000 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως αν το κατέβαζες ξανά; (http://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=29223)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα