Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα format για να βάλω έναν ssd εγκαθιστώ τους driver 280,26 της nvidia για την 9800GTX+ και βλέπω στο pro2013 που πριν το format έπαιζε μια χαρά τώρα σέρνεται.

Βάζω τους 280 γιατί με τους μεταγενέστερους όταν πάω να δω ταινία η οποία χρησιμοπιεί τον LAV για επεξεργασία μέσω κάρτας κλείνει η οθόνη.

Ξέρεται τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Οταν πας διαχειριση μπορεις να δεις την καρτα η βλεπεις ενα κιτρινο question-mark? Μηπως εισαι με on-board καρτα γραφικων ολον αυτον τον καιρο? Το να κλεινει η οθονη και να συμπεριφερεται παραξενα η καρτα ισως εχει να κανει και με το τροφοδοτικο, δοκιμασε με ενα αλλο να δεις γιατι μπορει αυτο που εχεις να τα εφτυσε..

Δημοσ.

Δεν έχει το σύστημα μου onboard κάρτα. Τροφοδοτικό δεν είναι πολύ εύκολο γιατί δεν έχω δεύτερο. Όμως με τους 280,26 δεν έχω κανένα θέμα απλά μετά το φορματ μου κολάνε τα παιχνίδια.

Δημοσ.

Μήπως υπερθερμαίνεται η κάρτα και ρίχνει τα ρολόγια της?

Μήπως το τροφοδοτικό δεν έχει κουμπώσει καλά στην κάρτα η τροφοδοσία του?

Άλλαξε εξάπινο στην κάρτα και ξαναδές. Κάνε και ένα καθάρισμα και άλλαξε και πάστα στην κάρτα, τα έχει τα χρονάκια της!

Δημοσ.

Ποιούς οδηγούς είχες πριν;

Είχα βάλει και 331 και άλλους μετά την 280,26. Πριν από την 280,26 δεν ξέρω.

Μήπως υπερθερμαίνεται η κάρτα και ρίχνει τα ρολόγια της?

Μήπως το τροφοδοτικό δεν έχει κουμπώσει καλά στην κάρτα η τροφοδοσία του?

Άλλαξε εξάπινο στην κάρτα και ξαναδές. Κάνε και ένα καθάρισμα και άλλαξε και πάστα στην κάρτα, τα έχει τα χρονάκια της!

Το σκέφτηκα αυτό με τα ρολόγια και κρατούσα log με τις αλλαγές και όντως το έκανε. Μετά έβαλα τους 331 και ήταν κομπλέ αλλά είχα θέμα με τον LAV decoder οπότε γύρισα στους 280,26 με ddu απεγκατάσταση και τα ρολόγια ήταν εντάξει αλλά ψιλο κόλλαγε. Τα 6pin τα έβγαλα και τα ξανα έβαλα αλλά δεν είχα άλλα να δοκιμάσω. Το καθάρισμα πρέπει να γίνει.

Δημοσ.

Μπορεί να είναι άσχετο αλλά βάλε και το Hard Disk Sentinel και τσέκαρε μια και τον σκληρό σου και πόσταρε εδώ μια φώτο της κεντρικής οθόνης.

Αν μπορείς δοκίμασε το τροφοδοτικό σου σε άλλο πισί να δεις τι κάνει και εκεί σε παιχνίδια!

Δημοσ.

Ο σκληρός δεν έχει θέμα

post-71632-0-12623900-1385140719_thumb.png

Θα δω μήπως έχουν μπερδευτεί τίποτα driver γιατί έκανα την μεταφόρα στον ssd αλλά δεν έκανα φορματ στον σκληρό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...