Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη αντικατεστησα τον δισκο στο λαπτοπ μου με εναν ssd ψαχνω για ενα εξωτερικο case ωστε να χρησιμοποιω και τον παλιο. Θελω ομως οπωσδηποτε το case  να ειναι με τροφοδοτικο ρευματος. Δυστηχως οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι για 2.5''. 

Εχετε υποψην κατι?

Δημοσ.

Αυτη http://bigbruin.com/2008/mapesata_1 συμφωνα με το εδω http://bigbruin.com/2008/mapesata_1 ριβιου λεει οτι εχει υποδοχη για μετασχηματιστη.

 

Υπαρχουν ολες η θηκες για 3.5'' αν χωρανε βεβαια περνουν και 2.5'' και παντα εχουν τροφοδοσια.

Δημοσ.

Έκανα το ίδιο με ssd που έβαλα στο laptop και για τον δίσκο που είχε μέσα, πήρα αυτό:

 

http://www.logilink.eu/showproduct/UA0115.htm?seticlanguage=en

 

Usb 3.0 2.5" και στην συσκευασία είχε, ένα usb 3.0 καλώδιο για σύνδεση με το pc και ένα usb καλώδιο που είναι για να τροφοδοτεί την συσκευή με 5v (η μια άκρη του είναι η κλασική usb και η άλλη καταλήγει στο βύσμα τροφοδοσίας). Αυτό το καλώδιο για την τροφοδοσία με μετασχηματιστή, δεν το αναφέρει στην συσκευασία.

 

Ρίξε μια ματιά:

https://www.skroutz.gr/s/2349717/LogiLink-UA0115-External-HardDisk-enclosure-2-5-Inch-SATA-USB-3-0-12-5mm-Alu.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...