Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εγκατέστησα πριν λίγες μέρες τα Win7 Prof 64bit (σπασμένα) στο λαπτοπ μου, ένα HP Probook 450. Το θέμα είναι πως παρόλο που έχω εγκαταστήσει πακέτο με ελληνικά από το windows updates, κάθε φορά που πάω να αλλάξω γλώσσα γραφής με χρήση alt+shift μου πετάει ένα drop-menu ασχέτως της εφαρμογής που έχω ανοιχτή. Η αλλαγή γλώσσας γίνεται μόνο από το εικονίδιο στη μπάρα εργασίας, οπότε καταλαβαίνετε πόσο σπαστικό και χρονοβόρο είναι...

Έχει κανείς ιδέα, πως το διορθώνω;

Δημοσ.

Για τσεκαρε αν ειναι αυτος ο συνδιασμος σεταρισμενος στα keyboard settings στο regional and language, μεσα στον πίνακα ελέγχου

Αν δεν ειναι βαλτον... ή βάλε αλλον συνδιασμό και δοκίμασε με εκείνον...

(δεν καθομαι στο pc μου, οποτε τα ονοματα ειναι στο περιπου.)

Δημοσ.

Για τσεκαρε αν ειναι αυτος ο συνδιασμος σεταρισμενος στα keyboard settings στο regional and language, μεσα στον πίνακα ελέγχου

Αν δεν ειναι βαλτον... ή βάλε αλλον συνδιασμό και δοκίμασε με εκείνον...

(δεν καθομαι στο pc μου, οποτε τα ονοματα ειναι στο περιπου.)

Ευχαριστώ για την άμμεση απάντηση!

Το έχω τσεκάρει και αλλάξει 800000000 φορές τους συνδυασμούς πλήκτρων από τα keyboard settings και regional languange.

Ντεν κσέρει τι άλλο να κάνει...

Δημοσ.

Τρέχει κάποιο πρόγραμμα στο background που παίζει να σου καβαντζώνει τα πλήκτρα? 

Για κλείσε όλα τα παραπανίσια processes απο τον task manager, και ξαναδοκίμασε...

Δημοσ.

Υποπτεύομαι πως είναι  κάποια μλκ πρόγραμμα είτε της HP (hotkeys) είτε της Intel, τα οποία κατέβασα μαζί με τους drivers όταν έκανα την εγκτάσταση των windows. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω ποιό να κλείσω από το task manager.

Επίσης κάτι που παρατήρησα τώρα που πήγα να μπώ στον task manager είναι πως δε μπαίνει με τον συνδυασμό ctr+alt+del και αναγκάστικα να μπώ από το command line. Ότι να'ναι...αρχίζω να τα παίρνω!

Επισυνάπτω μερικά screenshot από τον task manager και το start-up μπας και βγάλουμε καμιά άκρη.

l6cv.th.jpg

http://imageshack.us/a/img36/4082/y4jo.jpg

o7ah.th.jpg

zehj.th.jpg

lkj6.th.jpg

dhae.th.jpg

Thx again!!!

Δημοσ.

Υποψιάζομαι οτι σωστά υποψιάζεσαι  ;)

Τα HP synaptics και τα Hotkeys παίζει να σου κάνουν το πρόβλημα...

Εγώ στην θέση σου θα τα έβγαζα τελείως για αρχή, θεωρητικά τα win7 εχουν τους basic drivers για keyboard / touchpad.

Ισως να μην δουλεύει το scroll στο touchpad, αλλά δοκίμασε το, να δεις αν όντως φταίνε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...