pcfixer.gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, έχω αυτή την ιστοσελίδα http://www.pcfixer.gr και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. Το ένα είναι ότι το κείμενο και την φωτογραφία στην αρχική σελίδα δεν τα βγάζει στο κέντρο σε οθόνες με μεγάλη ανάλυση, το δεύτερο είναι ότι έχω ένα link στο κείμενο εκεί που λέει "ΕΔΩ" και όταν πάς το ποντίκι πάνω να πατήσεις το link, τo εδώ απομακρύνεται και είναι ένα απλό <a href> html tag. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ.
Mika Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για το δευτερο θεμα: το προβλημα σου δημιουργεται απο αυτο το css rule που εχεις: a:hover { text-decoration: none; padding-right: 10%; padding-bottom: 10%; padding-left: 30%; } οποτε μπορεις να αφαιρέσεις αυτό, εκτός και αν το θελεις για αλλου! σε περιπτωση που το χρησιμοποιεις γι αλλου κανε τα εξης: α) βαλε ενα ID στο Link σου: <a id="pressHere" href="services.html"><b>ΕΔΩ.</b></a> β) βαλε στο default css συγκεκριμενη συμπεριφορα για το ID αυτο οταν κανεις Hover: #pressHere:hover { padding: 0 0 0 0; }
pcfixer.gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για το δευτερο θεμα: το προβλημα σου δημιουργεται απο αυτο το css rule που εχεις: a:hover { text-decoration: none; padding-right: 10%; padding-bottom: 10%; padding-left: 30%; } οποτε μπορεις να αφαιρέσεις αυτό, εκτός και αν το θελεις για αλλου! σε περιπτωση που το χρησιμοποιεις γι αλλου κανε τα εξης: α) βαλε ενα ID στο Link σου: <a id="pressHere" href="services.html"><b>ΕΔΩ.</b></a> β) βαλε στο default css συγκεκριμενη συμπεριφορα για το ID αυτο οταν κανεις Hover: #pressHere:hover { padding: 0 0 0 0; } το έκανα όπως μου είπες και δεν έφτιαξε.Επίσης αφαίρεσα και το a:hover.
Mika Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Κανε ενα clear την cache σου και ξαναδοκιμασε. ανεβασε το αν θες και στο server σου να δουμε τι μπορει να μην εχει παει καλα. επισης για το 1ο θεμα: βαλε τα 2 div με id "welcome" και "form" μεσα σε ενα div με id "content". υστερα βαλε ενα νεο rule στο default css για το content: #content { margin: 0 auto; width: 1000px; }
pcfixer.gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Κανε ενα clear την cache σου και ξαναδοκιμασε. ανεβασε το αν θες και στο server σου να δουμε τι μπορει να μην εχει παει καλα. επισης για το 1ο θεμα: βαλε τα 2 div με id "welcome" και "form" μεσα σε ενα div με id "content". υστερα βαλε ενα νεο rule στο default css για το content: #content { margin: 0 auto; width: 1000px; } και πάλι δεν έφτιαξε.Το ανέβασα στον server, δες το.
Mika Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 μολις μπηκα. οταν εκανα clear την cache του browser μου λειτουργησε κανονικα. Για δοκιμασε και με καποιον αλλον browser και επισης να κανεις reload τη σελιδα με Ctrl + F5
pcfixer.gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 μολις μπηκα. οταν εκανα clear την cache του browser μου λειτουργησε κανονικα. Για δοκιμασε και με καποιον αλλον browser και επισης να κανεις reload τη σελιδα με Ctrl + F5 ωχ ναι δουλεψε.ευχαριστώ πολύ.
Mika Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 δεν κανει τιποτα. δοκιμασε αν θες και τη λυση για το πρωτο προβλημα και πες μου. φροντισε μονο να κανεις παλι clear την cache, διοτι οι browser τεινουν να χρησιμοποιουν τα παλαιοτερα css αρχεια.
pcfixer.gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 δεν κανει τιποτα. δοκιμασε αν θες και τη λυση για το πρωτο προβλημα και πες μου. φροντισε μονο να κανεις παλι clear την cache, διοτι οι browser τεινουν να χρησιμοποιουν τα παλαιοτερα css αρχεια. βασικά δούλεψε και ήρθε το text και το image στο κέντρο αλλά το form χάλασε.
Mika Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 πρεπει να παιξεις λιγο με το css να δεις τι αποτελεσμα θελεις. δοκιμασε να αφαιρεσεις to margin-left απο το form να δεις αν σε καλυπτει το αποτελεσμα.
pcfixer.gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 πρεπει να παιξεις λιγο με το css να δεις τι αποτελεσμα θελεις. δοκιμασε να αφαιρεσεις to margin-left απο το form να δεις αν σε καλυπτει το αποτελεσμα. μπα δεν έφτιαξε.
Mika Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 θελεις να εξηγησεις λιγο τι εννοεις οταν λες οτι χαλασε το form ;
pcfixer.gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) θελεις να εξηγησεις λιγο τι εννοεις οταν λες οτι χαλασε το form ; μπες στην σελίδα να το δείς.Έχει πάει δεξιά το form, ενώ πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία με την λέξη Ώρες επικοινωνίας.Επίσης χαλάσαν και τα άλλα section.Υπηρεσίες και χρεώσεις. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2013 από pcfixer.gr
angmar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Στο default.css γραμμή 193 έχεις #form{ margin-left: 10%; } κάν'το 0 και θα επανέλθει.
pcfixer.gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Στο default.css γραμμή 193 έχεις #form{ margin-left: 10%; } κάν'το 0 και θα επανέλθει. μπά δεν έφτιαξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα