Προς το περιεχόμενο

Android 4.4 KitKat από σήμερα και στο Nexus 4

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα απο πολύ ωρα σκισιματος με το κιτκατ έχω να πω οτι δεν άξιζε και τόσο την αναμονή.

Το Nexus4 έτσι κ αλλιως σφαίρα πηγαινε ,σφαίρα παει κ τώρα δεν παρατήρησα καμια μεγάλη διάφορα. Μονο κακά παρατήρησα π.χ το hangouts για default sms messenger πολύ μπέρδεμα! Επίσης προτιμούσα τον παλιό Dialer.

Και για το GEL apk δεν έχω να πω τα καλυτερα κανει ενα αισθητό λαγκαρισμα και ενα μικρο delay καποιες στιγμες τουλάχιστο σε μενα οποτε το έβγαλα...ασε τα τεραστια εικονίδια του! Αυτά απο μένα :-)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδιά έχει πάρει κάποιος το update στο nexus 7; Μας δουλεύει μου φένεται η google. Το έχουν πάρει τα Motorola και έμεις που έχουμε nexus ακόμα περιμένουμε.

Να σου θυμησω οτι τα Motorola είναι και το software και η συσκευής της Google,σε αντίθεση με τα nexus, που είναι μόνο το software!

παιδιά μετά την αναβάθμιση μπορείτε να περάσετε πολλά αρχεία μαζεμένα στο κινητό? φωτογραφίες για παράδειγμα? (δεν μιλάω για 10-15 φωτογραφίες... κάνα giga) 

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε το update για n7 (2012) και n10. Αλλά και στα δυο ξεκινάει περίπου στα 180MB και μετά σταματάει εκεί να "περιμένει".

Διόρθωση. Όλα οκ, κατέβαινε απλώς η μπάρα δεν προχωρούσε.

παιδιά μετά την αναβάθμιση μπορείτε να περάσετε πολλά αρχεία μαζεμένα στο κινητό? φωτογραφίες για παράδειγμα? (δεν μιλάω για 10-15 φωτογραφίες... κάνα giga) 

κανείς που το δοκίμασε γιατί έχω τρελαθεί...?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...