Προς το περιεχόμενο

Android 4.4 KitKat από σήμερα και στο Nexus 4

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones της αγοράς, το Nexus 4 της Google, ετοιμάζεται να υποδεχθεί την τελευταία έκδοση του Android η οποία παρουσιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες.Αν και μέλος της σειράς Nexus, η Google ξεκινά από σήμερα την αποστολή της αναβάθμισης σε όλους τους κατόχους Nexus 4 μέσω OTA, τρεις εβδομάδες μετά την αρχική παρουσίαση της νέας έκδοσης. Η μικρή αυτή καθυστέρηση κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στην προσπάθεια της Google για εξάλειψη σημαντικών bugs που εμφανίστηκαν κατά τη δοκιμαστική περίοδο. Το μέγεθος της αναβάθμισης βάση αναφορών των πρώτων χρηστών που την έχουν λάβει είναι στα 238mb και η ακριβής έκδοση είναι η KRT16S.

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η έκδοση KitKat στην πλατφόρμα του Android ξεχωρίζει ο νέος launcher, η καλύτερη ενσωμάτωση του Google Now, το ανανεωμένο Hangouts που υποστηρίζει πλέον και SMS/MMS, η αναγνώριση εισερχομένων κλήσεων, πιο γρήγορο multitasking κ.α.

Link.png Site: AndroidCentral

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το νέο launcher δε θα είναι αποκλειστικά μόνο στο 5?

Θα μπορεις να περασεις το GEL και στο Nexus 4 

(σιγουρα θα εχει καποια bugs, τουλαχιστον για την ωρα !

Αντε να δουμε ποτε θα μας ερθει !!!!!

Το νέο launcher δε θα είναι αποκλειστικά μόνο στο 5?

Κρατάω μια επιφύλαξη γιατί οι αναφορές λένε ότι περιλαμβάνεται στο Nexus 4 ενώ στο Moto X όχι. Η Google δεν ήταν απόλυτη στο ότι θα είναι αποκλειστικό του nexus 5. Όπως και να χει, ας ενημερώσει κάποιος το topic μόλις λάβει την ενημέρωση για να γίνει η όχι και η διόρθωση.

Δεν εχει το νεο launcher το nexus 4.

Μπορει βεβαια καποιος να τον βαλει αν θελει, 2-3 apk ειναι συνολο, δεν χρειαζεται root.

Για ποια 2-3 apk  μιλας? 

Εγω γνωριζω μονο για το GEL apk

Τα αλλα 2 τι ειναι ? 

Για ποια 2-3 apk  μιλας? 

Εγω γνωριζω μονο για το GEL apk

Τα αλλα 2 τι ειναι ? 

Δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται και το search apk, αλλα μαλλον δεν το χρειαζεται γιατι ειναι ιδιο.

Χρειαζοταν στην 4.3 αν ηθελε καποιος τον νεο launcher.

Δεν ειμαι σιγουρος αν χρειαζεται και το search apk, αλλα μαλλον δεν το χρειαζεται γιατι ειναι ιδιο.

Χρειαζοταν στην 4.3 αν ηθελε καποιος τον νεο launcher.

Ναι, ουσιαστικα με την τελευταια αναβαθμιση του search καθε συσκευη με 4.1 και πανω μπορει να εχει το "Always On" του Google Now  !

Ρε παιδιά έχει πάρει κάποιος το update στο nexus 7; Μας δουλεύει μου φένεται η google. Το έχουν πάρει τα Motorola και έμεις που έχουμε nexus ακόμα περιμένουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...