Προς το περιεχόμενο

{XP}Kanei reset mono tou.. prin kanei bgazei mple othoni

kikis2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia to pc mou kanei sixna reset mono tou.. prin kanei mou bgazei ena screen me mia mple othoni me kinezika gramata!

Otan anoigei to pc kai mpenei sta windows bgazei ena minima sfalamatos apostolis anaforas.. oti to sistima exei ANANIPSEI ena sobaro sfalma kai kati tetoia koufa... mipos enoei exei aunanisei ?

Poli spastiko.. kai ta windows ta exo pano mia bdomada.. apo format eime!!

Kaneis na boithisei

WIN XP SP1 GR

Δημοσ.

auto mou to eipan se ena allo post edw sto insomnia...pigaine sto system properties (deksi click sto My computer/Properties),pigaine advanced, startup and recovery -> settings k sto system failure apoepelekse to automatically restart.

Δημοσ.

gia na kanei ayta ta restart kai na sou petaei mple othoni paei na pei oti kati ftaiei.to na apenergopoihseis tin epilogi autorestart glitwneis apo to minima alla den therapeyeis to provlima. Gia tsekare mipws trwei friki to hardware sou, tsekare gia conflicts,thermokrasies kai des me kapoio programmataki an oi mnimes exoun kammena banks.

An den vreis kammia lisi edw eimaste

Δημοσ.

me ti programatakia mporo na ta kano ola auta re paidia?!?! 1.2 athlon exo! me 128ram! To thema eine oti kanei restart se asxetous xronous.. de to kanei se dedomeni xroniki stigmi.. ! Kai to problima mou eine oti kanei restart oxi to minima pou bgazei :( aplos patao ena koumpaki kai ok!

{ Otan kanei restart arxeia pou dimiourgithikan poio prin den iparxoun :| milame gia poli friki!! }

Δημοσ.

koita kai gw to idio problima exw otan trexw to kazaa gia kapoia wra...exei dikio pantws o lupus me to na to apenergopoiiseis de lyneis tipota...egw to ekana kai twra mporw na dw to minima pou bgagei k leei oti ta window termatistikan->ara to restart einai i moni lisi, k fysika xanei ta kainouria arxeia....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...