Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχίζοντας, φαντάζομαι οτι είναι λίγες οι πιθανότητες κάποιο μέλος να έχει ασχοληθεί, αλλά ποτέ δε ξέρεις.

Σύντομα λοιπόν, θα προβώ στην αγορά (αν ολα πανε καλά) ενός αγροτικού για επαγγελματική χρήση.

Αν καποιο μέλος λοιπόν εχει κανει τη σχετική ερευνα αγοράς με τιμές κτλ ας κάνει ενα κόπο να ποσταρει.

Με ενδιαφέρει: μιαμιση καμπίνα, 4Χ4, βασική εκδοση.

Εχω δεί μέχρι τώρα μόνο το μιτσουμπίσι L200 που βγαίνει με την προσφορά που τρεχει στα 21500.

Θα θελα να δώ και κατι σε τογιότα, αλλα δε βολευουν οι αντιπροσωπείες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενας φιλος εχει ενα isuzu turbo καπως ετσι και μου πε οτι του βαζει και πετρελαιο θερμανσης και εδω και χρονια αντεχει μια χαρα!!!

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

ενας φιλος εχει ενα isuzu turbo καπως ετσι και μου πε οτι του βαζει και πετρελαιο θερμανσης και εδω και χρονια αντεχει μια χαρα!!!

Να του πεις να το κοψει γιατι θα τα σκασει αυτα που "κερδιζει" συντομα... τρομπα υψηλης, φιλτρο dpf και δεν ξερω και εγω τι αλλο... ασε τα καυσαερια του τι θειωδη βγαζουν... 

• Like 1
Δημοσ.

δεν εκατσα να ασχοληθω.τις ιδιες μλκς κανουν και οσοι βαζουν υγραεριο σε ακριβα αυτοκ.

η ερωτηση ειναι μια,οι παγιδες βγαινουν??τι γινεται και να λεει να αντικαταστησουν τις παγιδες και αυτοι να τα αφηνουν οπως ειναι?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για καλο "αγροτη" κοιτα το isuzu dmax.Μακραν το καλυτερο.Ο θειος μου εχει το 3.0 ,ξερω δεν ειναι το βασικο αλλα ειναι σκυλαρος.Εκτος της κλασσικης φθορας των αμορτισερ λογω βαρους κινητηρα(οπως και σε ολα τα νεα αγροτικα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...