Mortis19 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καταρχας δεν ειμαι σιγουρος αν το topic το ανοιξα στη σωστη κατηγορια αλλα δεν βρηκα καποια καλυτερη. Το προβλημα που εχω ειναι το εξης: Εχω μια μεγαλη συλλογη απο μουσικη σε MP3 ταξινομημενη σε φακελους και θελω πολλα πραγματα να τα περασω στο ipod μου. Επειδη ομως τα περισσοτερα tags των MP3 ειναι διαφορετικα μεταξυ τους, στο ipod επικρατει ενα χαος (π.χ. παρα πολλα ονοματα καλλιτεχνων που ανταποκρινονται στον ιδιο καλλιτεχνη) και γενικα θελω με καποιον τροπο να τα οργανωσω. Ειχα δοκιμασει με διαφορετικα προγραμματα στο παρελθον να κανω μια ανανεωση στα tags μεσω internet αλλα ηταν παρα πολυ χρονοβορο (δεν μπορουσε να το κανω αυτοματα με καποιον τροπο). Υπαρχει καποιος απλος τροπος να το κανω αυτο;
mikelamar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Tag & Rename ειναι ενα πολύ καλό προγραμμα για το σκοπό αυτο. Βέβαια υπάρχουν κ αλλα ελεύθερα αλλα αν μπορείς να βρεις αυτο... Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 +1 στο απο πανω! το χρησιμοποιω εδω και χρονια!! ειδικα οταν το μαθεις λιγο θα κανεις τη δουλεια σου ευκολα και γρηγορα!!!
Mortis19 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα εκανα τη δουλεια μου με το tag & rename. Ευχαριστω πολυ... Μπορω να κανω κατι παρομοιο με τα εξωφυλλα album με καποιο τροπο; (να ψαξει στο internet)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα