Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ WINDOWS 7 ΛΟΙΠΟΝ...Ο ΣΚΛΗΡΟΣ Μ ΕΙΝΑΙ 320GB ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΩΝ WINDOWS ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ...(ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ) ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΚΕΙ...

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ...ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ Μ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΚΛΗΡΟ...

ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ BACK UP  ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!

Δημοσ.

billako πρωτίστως μην γράφεις κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Μπορεί να μην χρειάζεσαι αλλαγή δίσκου. Μπορεί απλώς να χρειάζονται επιδιόρθωση τα windows.  Το οτι δεν μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία δεν είναι καλό. Τι αλλαγές έκανες στον υπολογιστή την τελευταία φορά που δούλευε; Εγκατέστησες κάποιο πρόγραμμα;

Στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα το hard disk sentinel (ειτε σε boot μορφή ή βάλε τον δίσκο σε αλλο υπολογιστή) για να δω την υγεία του δίσκου. Αν είχε υγεία 100% θα έπαιρνα backup (βλ παρακάτω) και θα εκανα φρέσκια εγκατάσταση των windows. 

Για το backup: Είτε βάζεις τον δίσκο σε αλλο υπολογιστή ή κάνεις boot με κάποιο linux live dvd και μεταφέρεις τα αρχεία που θες σε εξωτερικό δίσκο. 

Αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται κινέζικα τοτε θα σου πρότεινα να αγγαρέψεις κάποιο φίλο σου για να σε βοηθήσει ή να πας το μηχάνημα σε κάποιο τεχνικό. 

Δημοσ.

back up εχω....δεν χρειαζομαι να κανω back up....πηγα να κανω format αλλα δεν μπορεσα γιατι τν ωρα που παω στν ουσια να διαγραψω τα αρχεια απο τον υπολογιστη κολλαει εκει το φορματ και δεν κανει τιποτα...

τι μπορω να κανω

Δημοσ.

back up εχω....δεν χρειαζομαι να κανω back up....πηγα να κανω format αλλα δεν μπορεσα γιατι τν ωρα που παω στν ουσια να διαγραψω τα αρχεια απο τον υπολογιστη κολλαει εκει το φορματ και δεν κανει τιποτα...

τι μπορω να κανω

Στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα το hard disk sentinel (ειτε σε boot μορφή ή βάλε τον δίσκο σε αλλο υπολογιστή) για να δω την υγεία του δίσκου. Αν είχε υγεία 100% θα έπαιρνα backup (βλ παρακάτω) και θα εκανα φρέσκια εγκατάσταση των windows. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...