Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, όπως αναφέρω και στον τίτλο θέλω να αγοράσω ένα κινητό και τα 2 που έχω στο μυαλό μου είναι Samsung Glaxy Core και Samsung Galaxy S3 Mini...ακούω προτάσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω  το  Galaxy S3 Mini είναι τέλειο σε όλα τρέχει σφαίρα  καλεσ φωτογραφιεσ γρηγορα στο iternet καλο gps  ότι άλλο θες με ρωτας

Δημοσ.

Σε λαθος κατηγορια εισαι φιλε μου.Μα καλα πως γινεται να ποσταρεις θεμα για αγορα κινητου στο "Mobile Software"?!

διορθώθηκε..!!

Δημοσ.

Θα πω αυτο που ειπα και σε αλλο θεμα

Εχει φαγωθει ο πιο πολυς κοσμος με τα samsung και ειδικα τα λευκα

Περα απο μια καλη οθονη δε προσφερει και πολλα το S3 mini

H αφη του δεν ειναι τοσο καλη Η μπαταρια μετρια Καμερα μετρια  Τρωει ψιλοκολληματα

Ασε που ολα τα samsung εχουν το μειονεκτημα οτι δεν μπορεις να μεταφερεις τις εφαρμογες στην sdcard

Αν βαλεις 2 παιχνιδια μεγαλα τερμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, όπως αναφέρω και στον τίτλο θέλω να αγοράσω ένα κινητό και τα 2 που έχω στο μυαλό μου είναι Samsung Glaxy Core και Samsung Galaxy S3 Mini...ακούω προτάσεις

Πες μας λιγο το μεγιστο ποσο που μπορεις να δωσεις φιλε μου

Δημοσ.

Δε θα σου πω wp 

Εξαρταται απο τη χρηση που θα κανεις βεβαια

Αν πας σε κινεζικα θα παρεις σουπερ χαρακτηριστικα σε σουπερ τιμη πχ Lenovo

Απο Ελλαδα κοιτα να εχει 1GB min 8mp min μπαταρια 2000 min  

οι εφαρμογες να μπορουν να πανε στην καρτα

Να εχει led που να βλεπεις αν ειχες αναπαντητες χωρις να το ανοιξεις ....... 

Δεν ξερω αν θες και δικαρτο ή οχι 

Δημοσ.

Ελπιζω να μην προτεινει wp και γελανε και τα τσιμεντα. Μια χαρα ειναι το s 3 mini σε αυτη τη κατηγορια στα 179.

Μονο που δε νομιζω να γελασει κανεις με την προταση WP...Αποψη μου ειναι οτι σε αυτο το buget οτι android και να παρει εκτος κινα μερια θα ειναι για τα μπαζα μετα απο λιγο καιρο

• Like 2
Δημοσ.

άσε ρε καταραμένε, γελάνε και τσιμέντα.. μην προτείνεις wp

εξάλλου ο grey warden κατέχει την απόλυτη γνώση για το τι θέλει να κάνει ο καθένας με το κινητό του

όλοι παραμετροποιούν με roms και φορτώνουν 1000 εφαρμογές στις συσκευές τους (από αυτές που δεν υπάρχουν στα wp πάντα)

Δημοσ.

Ο κάθε χρήστης έχει διαφορετικές ανάγκες.Πες μας τι χρήση θα κάνεις και μέχρι πόσα χρήματα δίνεις.

Δημοσ.

wp σε αυτά τα χρήματα. τσέκαρε αυτό ας πούμε http://www.skroutz.gr/s/2554046/Nokia-Lumia-820.html?from=catspan. για τα λεφτα του εχει 1gb ram(που στα wp ειναι παραπανω απο αρκετα) επεκταση μνημης sd, 4g, 8αρα καμερα με φακο Zeiss, δωρεαν χάρτες και πλοήγηση της Nokia. με αυτά τα λεφτά αντιστοιχο αξιοπρεπες android δεν βρισκεις!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...