alexkoukou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, όπως αναφέρω και στον τίτλο θέλω να αγοράσω ένα κινητό και τα 2 που έχω στο μυαλό μου είναι Samsung Glaxy Core και Samsung Galaxy S3 Mini...ακούω προτάσεις
bilidod Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα έχω το Galaxy S3 Mini είναι τέλειο σε όλα τρέχει σφαίρα καλεσ φωτογραφιεσ γρηγορα στο iternet καλο gps ότι άλλο θες με ρωτας
kataramenos32 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Σε λαθος κατηγορια εισαι φιλε μου.Μα καλα πως γινεται να ποσταρεις θεμα για αγορα κινητου στο "Mobile Software"?! 1
alexkoukou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Σε λαθος κατηγορια εισαι φιλε μου.Μα καλα πως γινεται να ποσταρεις θεμα για αγορα κινητου στο "Mobile Software"?! διορθώθηκε..!!
adi32 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Θα πω αυτο που ειπα και σε αλλο θεμα Εχει φαγωθει ο πιο πολυς κοσμος με τα samsung και ειδικα τα λευκα Περα απο μια καλη οθονη δε προσφερει και πολλα το S3 mini H αφη του δεν ειναι τοσο καλη Η μπαταρια μετρια Καμερα μετρια Τρωει ψιλοκολληματα Ασε που ολα τα samsung εχουν το μειονεκτημα οτι δεν μπορεις να μεταφερεις τις εφαρμογες στην sdcard Αν βαλεις 2 παιχνιδια μεγαλα τερμα
Grey Warden Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ελπιζω να μην προτεινει wp και γελανε και τα τσιμεντα. Μια χαρα ειναι το s 3 mini σε αυτη τη κατηγορια στα 179.
kataramenos32 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σας, όπως αναφέρω και στον τίτλο θέλω να αγοράσω ένα κινητό και τα 2 που έχω στο μυαλό μου είναι Samsung Glaxy Core και Samsung Galaxy S3 Mini...ακούω προτάσεις Πες μας λιγο το μεγιστο ποσο που μπορεις να δωσεις φιλε μου
adi32 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δε θα σου πω wp Εξαρταται απο τη χρηση που θα κανεις βεβαια Αν πας σε κινεζικα θα παρεις σουπερ χαρακτηριστικα σε σουπερ τιμη πχ Lenovo Απο Ελλαδα κοιτα να εχει 1GB min 8mp min μπαταρια 2000 min οι εφαρμογες να μπορουν να πανε στην καρτα Να εχει led που να βλεπεις αν ειχες αναπαντητες χωρις να το ανοιξεις ....... Δεν ξερω αν θες και δικαρτο ή οχι
Calexako Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι τα lumia. Ειδικά με κάτι σάπια Android στυλ s3 Mini, Core κτλ 1
kataramenos32 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ελπιζω να μην προτεινει wp και γελανε και τα τσιμεντα. Μια χαρα ειναι το s 3 mini σε αυτη τη κατηγορια στα 179. Μονο που δε νομιζω να γελασει κανεις με την προταση WP...Αποψη μου ειναι οτι σε αυτο το buget οτι android και να παρει εκτος κινα μερια θα ειναι για τα μπαζα μετα απο λιγο καιρο 2
johnieXoX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 άσε ρε καταραμένε, γελάνε και τσιμέντα.. μην προτείνεις wp εξάλλου ο grey warden κατέχει την απόλυτη γνώση για το τι θέλει να κάνει ο καθένας με το κινητό του όλοι παραμετροποιούν με roms και φορτώνουν 1000 εφαρμογές στις συσκευές τους (από αυτές που δεν υπάρχουν στα wp πάντα)
michalisv Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ο κάθε χρήστης έχει διαφορετικές ανάγκες.Πες μας τι χρήση θα κάνεις και μέχρι πόσα χρήματα δίνεις.
alexkoukou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 εκει στα 180 -190..θελω να ειναι διπυρινο και απλη χρηση δλδ μερικες εφαρμκογες θελω και καλη καμερα
gsisr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 wp σε αυτά τα χρήματα. τσέκαρε αυτό ας πούμε http://www.skroutz.gr/s/2554046/Nokia-Lumia-820.html?from=catspan. για τα λεφτα του εχει 1gb ram(που στα wp ειναι παραπανω απο αρκετα) επεκταση μνημης sd, 4g, 8αρα καμερα με φακο Zeiss, δωρεαν χάρτες και πλοήγηση της Nokia. με αυτά τα λεφτά αντιστοιχο αξιοπρεπες android δεν βρισκεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα