tsakitsan95 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 ναι και wipe εκανα και απολα! οτι μου γραφες. ναι ρε νταξει οχι και τοσο βλακας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Η slimbean οπως και ολες οι γνωστες ρομ (paraniod κλπ) ειναι βασισμενες στη CM. Η slimbean συγκεκριμενα ειναι πιο light απο τη Cm επομενως και πιο γρηγορη. Βεβαια στο s3 δε θα δεις διαφορες αλλα παιρνα οποια σου αρεσει εσενα. λαθος,η slim ,P.A ειναι βασισμενες σε pure android aosp που λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 ε νταξει εχω δει πολλα ακυρα για αυτο λεω να καλυψω ολες τις πιθανες αιτιες για την μπαταρια φορτισε το οσο παει και δοκιμασε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 θα το δοκιμασω και αυτο να δω! σασ εχω κουρασει τερμα εε? μονο ραδιοφωνο μου μενει που θα παει κατι θα γινει και μαυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakitsan95 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 η φορτιση εφτιαξε κλικαρα απλως στις ρυθμισεις το usb debbugin.ειχα την εντυπωση οτι θα πρεπε να το χα κλειστο.τελος παντων αφου δουλευει νταξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα