Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια νταξει τα καταφερα περασα custom rom:p να ρωτησω το gapps τι ακριβως ειναι? επισης τιποτα καλο ετσι παραξενο να κανω/δω? εβαλα slim bean.καλα ενταξει σε σχεση με την 4.3 πεταει!

• Moderators
Δημοσ.

google apps! εχει διαφορες εφαρμογες της google!καποιες νομιζω χρειαζονται(χωρις να ειμαι και σιγουρος!! 

θα δεις ειναι πολυ καλη ρομ :)

Δημοσ.

θα πρεπε να το χα σαν εφαρμογη στο κινητο γιατι δε μπορω να το βρω:P το εγκατεστησα παντος οπως μου πες

και επισης δε μπορω να βρω το ραδιο :/

Δημοσ.

θα το δοκιμασω ξανα να δω.παντος πρεπει να επιβαρυνει αρκετα τη συσκευη να φορτωνεις τα παντα με νεες εφαρμογες.πχ ραδιο,music player,camera,keyboard για να εχεις και ελληνικα και ποσα ακομα... δε ξερω αν στο τελος θα δεις διαφορα απο αποψη ταχυτητας η θα εχεις φορτωσει τερμα τη ραμ με αποτελεσμα να παει πιο αργα

• Moderators
Δημοσ.

ποια η διαφορα με το να σου εχει προεγκατεστημενη εφαρμογη για ραδιο,music player κτλ? 

απολυτως καμια! απλως αντι να σου βαζουν αυτοι οτι θελουν βαζεις εσυ αυτη που θες !!

+ οτι οταν περασεις οτι εφαρμογες θελεις και κανεις το κινητο οπως σου αρεσει με το titanium σβηνεις τις εξτρα εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι!

Δημοσ.

η καμερα για καποιο λογο ειναι χαλια πλεον.φωτογραφιες οχι 8 μεγκαπιξελ ουτε 0.8 ... με βλεπω να γυρναω σε 4.2.2 οφφισιαλ να τελιωνω

4.1.3 βασικα 

• Moderators
Δημοσ.

το εχεις ψαξει καθολου? ρυθμισεις κτλ! τι περιμενεις να στα εχουν ολα ετοιμα!?

κατσε δουλεψε τη ψαξτη και αν δεν εχει αυτα που θες τοτε γυρνα σε οφισιαλ παλια ρομ!

αν δεν ηθελες να ψαχνεις κτλ ας επαιρνες αιφον :P

Δημοσ.

Νταξει έχω κάτι ψιλά θέματα και που αν τα λύσω έχει καλώς αλλιώς με βλέπω να γυρνάω σε στοκ. 1) έχει πέσει η αναλυση της κάμερας δε ξέρω γιατί αλλά οι φωτογραφίες είναι χάλια. Δοκίμασα και άλλα προγράμματα κάμερας αλλά τα ίδια. 2) το κινητό δε φορτίζει στο φορτιστή πάρα μόνο στο πσ δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση θα το ψάξω. Ακόμα δεν φορτίζει φουλ το κινητό πάλι δε ξέρω τι έχει παιχτεί αν έχει χαλάσει μπαταρία. 3) το ράδιο

• Moderators
Δημοσ.

το ραδιο τι ακριβως σου κανει?

τις ρυθμισεις της εφαρμογης που βγαζεις φωτογραφιες τις εχεις τσεκαρει?

το 2 δεν εχει να κανει με software! τι εννοεις δεν φορτιζει φουλ?

την εγκατασταση της ρομ πως την εκανες?

πες μου λιγο τα βηματα ενα ενα

Δημοσ.

Το ράδιο σε μπορώ να το λειτουργήσω καθόλου όταν πατάω το Πάουερ Μπουτον δε κάνει τίποτα. Εγκατάσταση το κάνα όπως μου πεις πρώτα το ροζ και μετά γκαπσ :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...