tsakitsan95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 παιδια νταξει τα καταφερα περασα custom rom:p να ρωτησω το gapps τι ακριβως ειναι? επισης τιποτα καλο ετσι παραξενο να κανω/δω? εβαλα slim bean.καλα ενταξει σε σχεση με την 4.3 πεταει!
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 google apps! εχει διαφορες εφαρμογες της google!καποιες νομιζω χρειαζονται(χωρις να ειμαι και σιγουρος!! θα δεις ειναι πολυ καλη ρομ
tsakitsan95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 θα πρεπε να το χα σαν εφαρμογη στο κινητο γιατι δε μπορω να το βρω το εγκατεστησα παντος οπως μου πες και επισης δε μπορω να βρω το ραδιο :/
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296
tsakitsan95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 κρασαρει ασχημα η εφαρμογη.βασικα δε δουλευει καθολου.μεγαλο πλην το οτι δεν εχει ραδιο...
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 θελει λιγο διαβασμα για να το βρεις!! σιγουρα θα υπαρχει το κατεβασα απο εδω http://d-h.st/H4x και στο galaxt s II δουλεψε κανονικα!
tsakitsan95 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 θα το δοκιμασω ξανα να δω.παντος πρεπει να επιβαρυνει αρκετα τη συσκευη να φορτωνεις τα παντα με νεες εφαρμογες.πχ ραδιο,music player,camera,keyboard για να εχεις και ελληνικα και ποσα ακομα... δε ξερω αν στο τελος θα δεις διαφορα απο αποψη ταχυτητας η θα εχεις φορτωσει τερμα τη ραμ με αποτελεσμα να παει πιο αργα
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 ποια η διαφορα με το να σου εχει προεγκατεστημενη εφαρμογη για ραδιο,music player κτλ? απολυτως καμια! απλως αντι να σου βαζουν αυτοι οτι θελουν βαζεις εσυ αυτη που θες !! + οτι οταν περασεις οτι εφαρμογες θελεις και κανεις το κινητο οπως σου αρεσει με το titanium σβηνεις τις εξτρα εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι!
tsakitsan95 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 η καμερα για καποιο λογο ειναι χαλια πλεον.φωτογραφιες οχι 8 μεγκαπιξελ ουτε 0.8 ... με βλεπω να γυρναω σε 4.2.2 οφφισιαλ να τελιωνω 4.1.3 βασικα
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 το εχεις ψαξει καθολου? ρυθμισεις κτλ! τι περιμενεις να στα εχουν ολα ετοιμα!? κατσε δουλεψε τη ψαξτη και αν δεν εχει αυτα που θες τοτε γυρνα σε οφισιαλ παλια ρομ! αν δεν ηθελες να ψαχνεις κτλ ας επαιρνες αιφον
tsakitsan95 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Νταξει έχω κάτι ψιλά θέματα και που αν τα λύσω έχει καλώς αλλιώς με βλέπω να γυρνάω σε στοκ. 1) έχει πέσει η αναλυση της κάμερας δε ξέρω γιατί αλλά οι φωτογραφίες είναι χάλια. Δοκίμασα και άλλα προγράμματα κάμερας αλλά τα ίδια. 2) το κινητό δε φορτίζει στο φορτιστή πάρα μόνο στο πσ δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση θα το ψάξω. Ακόμα δεν φορτίζει φουλ το κινητό πάλι δε ξέρω τι έχει παιχτεί αν έχει χαλάσει μπαταρία. 3) το ράδιο
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 το ραδιο τι ακριβως σου κανει? τις ρυθμισεις της εφαρμογης που βγαζεις φωτογραφιες τις εχεις τσεκαρει? το 2 δεν εχει να κανει με software! τι εννοεις δεν φορτιζει φουλ? την εγκατασταση της ρομ πως την εκανες? πες μου λιγο τα βηματα ενα ενα
tsakitsan95 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Το ράδιο σε μπορώ να το λειτουργήσω καθόλου όταν πατάω το Πάουερ Μπουτον δε κάνει τίποτα. Εγκατάσταση το κάνα όπως μου πεις πρώτα το ροζ και μετά γκαπσ :/
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 wipe εκανες? τα ακουστικα τα συνδεεις να υποθεσω για να ακουσεις ραδιο ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα