Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Remote Desktop [Win ν8.1 - OS X 10.9]

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω προβλημα, μισο mac, μισο windows...

Αναβαθμισα το pc σε win 8.1 και πλεον απο το mac(mavericks) δεν μπορω να συνδεθω με remote desktop με τα προγραμματα microsoft remote desktop της microsoft. Δεν θεωρω βολικο να χρησιμοποιησω προς ωρας πχ το teamviewer ή το cord.

https://www.macupdate.com/app/mac/84...remote-desktop

Επειδη ακριβως τα win εγιναν upgrade, να πω οτι κρατηθηκαν οντως ολες οι παλιες μου ρυθμισεις...ή σχεδον ολες.

Δηλαδη, πχ. το file sharing μεταξυ mac-pc παιζει, το ειχα σεταρει απο παλια.

Δεν μπορω ομως να δω την οθονη του pc.

Ολες οι παλιες ρυθμισεις για να επιτρεπουν τα win,  remote desktop στο mac, επειδη τις ειχα κρατησει απο παλια αρθρα σε εγγραφο, τις τσεκαρα και εχουν διατηρηθει. Και το firewall, και στο local policies κλπ

Προφανως και μου ξεφευγει ομως, κατι που υπαρχει στα win 8.1 και δεν υπηρχε στα 8αρια.

Δοκιμασε αλλος να συνδεθει με ms remote desktop σε windows 8.1?

Καμια ιδεα?

Βρηκα κι αυτο το αρθρο

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/0b865c92-5e0b-4518-9092-790aed895f5b/remote-desktop-connection-for-mac-os-x-cannot-connect-to-windows-81

αλλα δεν μπορεσα να κανω εκει που λεει

1. Open the Management Console (mmc.exe) 
  2. Add the 'Local Computer Policy' snap-in\

δεν βρισκω το local computer policy να ειναι διαθεσιμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Microsoft έβγαλε πρόσφατα στο Mac App Store (και στο iOS App Store) νέες εκδόσεις του Remote Desktop. Δοκίμασες με αυτές ή με την παλιότερη;

Δοκιμασα και με την παλιοτερη(αυτη που μεχρι προτινος με συνεδεε με mavericks -> win8), και με την καινουρια στο στο mac app store, εκδοση 8(η παλια ηταν εκδοση 2!-πηδηξαν 6 εκδοσεις!), και με το πορτοκαλι εικονιδιο.

Κατα την συνδεση βγαζει μηνυμα 'no host found'/authoritative κλπ, και στα windows δεν εμφανιζει κανενα μηνυμα που να δηλωνει οτι καποιος παει να συνδεθει.

Πριν το upgrade σε 8.1, στα 8αρια συνδεομουν κανονικοτατα απο mavericks.

Το παραδοξο ειναι οτι πχ. το cord συνδεεται, εστω και χωρις ποντικι! Αλλα ετσι δεν ειναι χρηστικο.

Πως το third party προγραμμα συνδεεται, και της microsoft δεν συνδεεται, ειναι απο τα θαυματα της microsoft.

Γεγονος ομως ειναι, οτι θελω να χρησιμοποιησω το προγραμμα της microsoft, γιατι ειναι καλυτερο.

Θυμαμαι παλια οταν ειχα προσπαθησει να συνδεθω με remote desktop πριν χρονια, στο ιδιο μηχανημα που τοτε ειχε win7, εβγαζε ενα μηνυμα για οικιακο δικτυο κλπ. Τωρα δεν βγαζει κανενα μηνυμα.

Δεν καταλαβαινω γιατι στην ευχη δεν συνδεεται.

Να κανω κατι λαθος στα λιγοστα settings του remote desktop?

Βαζω εσωτερικη ip του pc, username και τι αλλο; κωδικο δεν εχω στο pc , και το εχω βαλει απο παλια να επιτρεπει συνδεσεις και χωρις password.

Ειλικρινα εχω κολησει.

Και η συνδεση με remote desktop στο pc, ειναι μια αναγκαιοτητα. Το file sharing δε, παιζει κανονικα.

Μήπως φταίει που δεν έχεις password στο χρήστη στα windows? Δεν ακούγεται λογικό αφού πριν σου δούλευε αλλά κατά καιρούς έχω δει περίεργα προβλήματα στα windows στο sharing χωρίς password.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...