free05 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν την παρέλαβα σήμερα την τηλεόραση. Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι αντι για το σαλόνι μου μπήκα σε αίθουσα κινηματογράφου!!! Είναι, τουλάχιστον για τις δικές μου συνήθειες, Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α !!!! Πραγματικά πιστεύω θα μου πάρει μέρες για να την συνηθίσω. Η εικόνα είναι πολύ καλή, δεν δοκίμασα ακόμα να παίξω με τις ρυθμίσεις θα το κάνω και αυτό για να βρώ τις ιδανικές. Ένα πρόβλημα που έχω και θα ήθελα την βοήθειάς σας είναι ότι ότι και να συνδέσω μέσω hdmi δεν έχει ήχο! Δοκίμασα την νοβα, το pc, το DVD player, όλα έχουν εικόνα αλλά καθόλου ήχο. Το καλώδιο είναι καλό, δούλευε κανονικά στην άλλη τηλεόραση. Αν κάνω την σύνδεση με το scart όλα είναι κανονικά. Αν έχετε κάποια ιδέα τι συμβαίνει πείτε μήπως βγάλω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 σε λίγο καιρό θα τη συνηθίσεις και δε θα σου φαίνεται τόσο μεγάλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 σε λίγο καιρό θα τη συνηθίσεις και δε θα σου φαίνεται τόσο μεγάλη Πολύ σωστό αυτό. Είσαι σίγουρος για το καλώδιο; μήπως τελικά αυτό έχει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free05 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Πολύ σωστό αυτό. Είσαι σίγουρος για το καλώδιο; μήπως τελικά αυτό έχει πρόβλημα; Τι να πω, το να χάλασε το καλώδιο είναι πολύ τραβηγμένο. Το έβγαλα από την μία τηλεόραση όπου έπαιζε κανονικά και το έβαλα στην καινούργια! Βρήκα αυτό http://support-us.samsung.com/cyber/popup/iframe/pop_troubleshooting_fr.jsp?idx=460906&modelname=LN-T4671F&modelcode=&session_id=SQVGktWn5vT0sptchz65yZ1mtBQhg2gLP6tSRFhzvCZQJhp92QZ3!898022736!-527937725!1385223428438&from_osc=&homeid=458 αλλά οι εξωτερικές πηγές που συνδέω δεν έχουν τέτοια επιλογή (PCM). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free05 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Επικοινώνησα σήμερα με την Samsung, τους ανέφερα το πρόβλημα και αυτό που μου είπαν ήταν ότι μάλλον φταίει το καλώδιο. Με ρώτησαν αν είναι hdmi 1.3 ή 1.4, το δικό μου είναι 1.3, και μου είπαν να πάρω 1.4 και θα λυθεί το πρόβλημα. Επειδή όπως ανέφερα το καλώδιο έπαιζε κανονικά σε άλλη τηλεόραση και επειδή αυτούς στην τεχν. υποστήριξη της Samsung δεν τους άκουσα και πολύ σχετικούς θα ήθελα την βοήθειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Κανονικά το 1.3 πρέπει να είναι αρκετό. Κάνε ενα κόπο και πάρε κι ενα 1.4 να δούμε. Φαντάζομαι τις σχετικές ρυθμίσεις οτι εχει να κάνει με ήχο στην tv θα τις έχεις εξαντλήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free05 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Θα πάρω και ένα 1.4 αν και από ότι διάβασα το 1.4 το μόνο που έχει παραπάνω είναι υποστήριξη ethernet. Τις έκανα τις ρυθμίσεις αλλά στις άλλες συσκευές. Στην τηλέοραση δεν μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις. Η μόνη επιλογή που μου επιτρέπει είναι το PCM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Βρήκα αυτό, δεν ξέρω αν θα βοηθήσει: http://www.samsung.com/us/support/SupportOwnersFAQPopup.do?faq_id=FAQ00000540&fm_seq=55186 Κάτω κάτω λέει: "Also, if your TV has HDMI 1.3 or 1.4, the TV may not output sound when you connect a DVD player, cable box, etc. that supports only older versions of HDMI. If this occurs, connect the HDMI cable to HDMI IN 1, and connect audio cables from your source to the DVI IN (HDMI 1) left and right audio jacks." Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, μη σκας, υπάρχουν ανταπτοράκια hdmi 1.3 σε 1.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free05 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Stamer, σε ευχαριστώ για την βοήθεια. Από ότι καταλαβαίνω πάντως από αυτό που πόσταρες, αυτό που λέει είναι ότι αν η συσκευή που συνδέεις στην tv είναι παλαιότερη από 1.3 ή 1.4 τότε συνδέεις χωριστά καλώδια για τον ήχο. Άρα το ανταπτοράκι μάλλον δεν θα έκανε καμμιά διαφορά. Σε ευχαριστώ πόλυ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stamer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Μπορεί και να έκανε, δεν ξέρεις ποτέ. Πάντως στην θέση σου θα πήγαινα σε ενα μαγαζί με ηλεκτρονικά (ενα καλό μαγαζί) και θα ρωτούσα κι εκει μια γνώμη. Πάρε κι ενα καλωδιάκι και βλέπουμε. Θα ακουστεί η ρημάδα, που θα πάει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free05 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Επανέρχομαι στο θέμα για να σας ενημερώσω για την περιπέτειά μου. Τελικά η τηλεόραση μου είχε πρόβλημα από κατασκευής με την θύρα HDMI και για αυτό δεν έπαιζε σωστά με οποιαδήποτε ρύθμιση. Το πρόβλημα ξεκίνησε με την Samsung, όταν δεν δέχθηκα την επισκευή της τηλεόρασης και ζήτησα αντικατάσταση. Εδώ και 10 μέρες με ταλαιπωρούν στέλνοντάς με από τον έναν υπάλληλο στον άλλο και κωλυσιεργώντας την όλη διαδικασία. Έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι να τους κάνω καταγγελία μήπως και γίνει κάτι και θα ήθελα αν κάποιος έχει αντίστοιχη εμπειρία να μου πεί τι έκανε και τι πρέπει να προσέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά τα περισσότερα καταστήματα εχουν DOA 7 με 10 μέρες. (7 είναι και βάση νομου). Αρχικά έπρεπε να μην το καθυστερούσες τόσο και να έκανες την αλλαγή εκεί άμεσα. Τώρα η Samsung (αλλα και οι υπόλοιπες) στους ορούς εγγύησης αναφέρει οτι μετά από 10 μέρες εχει το δικαίωμα να σου επισκευάσει εφόσον το κρίνει το είδος. Η αντικατάσταση γίνεται οταν το ειδος έχει βλάβη ασύμφορη. Τώρα εαν εχει αλλάξει κατι διορθώστε με. Ετσι τα ήξερα οταν ήμουν λιανική πριν χρόνια. Ακόμα και αντικατάσταση να σου κάνουν κατα 90% θα σου δώσουν αλλη απο ανακατασκευή. Σαν καινούργια θα ειναι με τις ζελατίνες αλλα να ξέρεις θα ειναι ανακατασκευής και οχι καινούργια 100% (νομιμοποιούνται και σε αυτο). Πριν πεις οτι η συγκεκριμένη εταιρία ειναι απαράδεκτη κτλ, να σου γνωστοποιήσω οτι όλες οι μεγάλες ετσι ενεργούν. Μερικές και χειρότερα.. Πάντως εαν θες την αποψη μου, μην την φοβάσαι την επισκευή. Μια πλακέτα θα σου αλλάξουν με τις επαφές HDMI και την οδήγηση τους. Μια καλωδιοταινια εχει και 4 βιδουλες. Δεν θα κάνουν και καμια εγχείρηση bypass... Συμβαίνουν αστοχίες με τα ηλεκτρονικά στις μαζικες παράγωγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free05 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Γενικά τα περισσότερα καταστήματα εχουν DOA 7 με 10 μέρες. (7 είναι και βάση νομου). Αρχικά έπρεπε να μην το καθυστερούσες τόσο και να έκανες την αλλαγή εκεί άμεσα. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν καθυστέρησα εγώ αλλά η εταιρία. Καταρχήν η τηλεόραση αγοράστηκε από το ιντερνετ και μένω σε μέρος που δεν έχει κατάστημα η εταιρία που την αγόρασα, οπότε όπως καταλαβαίνεις 3 μέρες χάθηκαν από εκεί. Όταν διαπίστωσα το πρόβλημα όπως έγραψα και πιο πάνω επικοινώνησα άμεσα με την εταιρία, αλλά οι συμβουλές τους εκτός του ότι ήταν λανθασμένες, κατά την προσωπική μου άποψη, αποσκοπούσαν και στην καθυστέρηση της όλης διαδικασίας. Η εταιρία είναι απαράδεκτη όχι γιατί έβγαλε η γραμμή παραγωγής ένα ελαττωματικό προϊόν αλλά γιατί προσπαθεί να αποφύγει την όλη κατάσταση παραπέμποντάς με από τον έναν στον άλλο και χωρίς να μου δίνουν μια καθαρή και σαφή απάντηση στο αίτημά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δυστηχως οι περισσοτερες ετσι ενεργουν. Και φαντασου οτι εγω μιλαω με αυτες τις εταιριες μια με δυο φορες την εβδομαδα για τετοια θεματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free05 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Ακόμα και αντικατάσταση να σου κάνουν κατα 90% θα σου δώσουν αλλη απο ανακατασκευή. Σαν καινούργια θα ειναι με τις ζελατίνες αλλα να ξέρεις θα ειναι ανακατασκευής και οχι καινούργια 100% (νομιμοποιούνται και σε αυτο). Πάντως ακόμα και σε αυτό, αν ισχύει, είμαστε πολύ πίσω. Σε όλο τον κόσμο οι συγκεκριμένες συσκευές όταν επιδιορθωθούν και βγούν στην αγορά βγαίνουν με ειδική σήμανση (refurbised) και με ειδική τιμή για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αλλά στην Ελλάδα φαίνεται είμαστε πιο έξυπνοι και έχουμε γραμμένο τον πελάτη, του διορθώνουμε την χαλασμένη τηλεόραση και του την πουλάμε σαν καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα