Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας θα ήθελα την γνώμη σας για μια οθόνη για υπολογιστή. τι διαφορά μπορεί να έχει μια 23" με μια 24" ή με μια 27" και επίσης το ms παίζει σημαντικό ρόλο? η χρήση της θα είναι κυρίως για παιχνίδια και καμία ταινία και ίντερνετ. το πόσο που μπορώ να δώσω είναι μέχρι 260 ευρώ. ευχαριστώ

Δημοσ.

τα ms δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο κάλο ειναι βέβαια να είναι γύρο στα 5ms  η οθόνη που θα πάρεις και όχι παραπάνω 

το μέγεθος αν κάνεις και χρήση ίντερνετ/pc νομίζω 23-24 είναι το ιδανικό  παραπάνω ισως σε κούραση 

όσο άφορα τα παιχνίδια  αν θέλεις την ταπεινή μου άποψη  και έχεις την δυνατότητά κανε την υπέρβαση και πήγαινέ σε μια 3D 

είναι απίστευτη η  εμπειρία του 3d gaming εγώ έχω μια 3d της lg και την έχω καταευχαριστηθει  είτε σε pc είτε σε κονσόλα 

Δημοσ.

τα ms δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο κάλο ειναι βέβαια να είναι γύρο στα 5ms  η οθόνη που θα πάρεις και όχι παραπάνω 

το μέγεθος αν κάνεις και χρήση ίντερνετ/pc νομίζω 23-24 είναι το ιδανικό  παραπάνω ισως σε κούραση 

όσο άφορα τα παιχνίδια  αν θέλεις την ταπεινή μου άποψη  και έχεις την δυνατότητά κανε την υπέρβαση και πήγαινέ σε μια 3D 

είναι απίστευτη η  εμπειρία του 3d gaming εγώ έχω μια 3d της lg και την έχω καταευχαριστηθει  είτε σε pc είτε σε κονσόλα 

Ποιά 3D οθόνη έχεις; Έψαξα και βλέπω δεν κυκλοφορούν πολλές ακόμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...