giannisko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά σκέφτομαι να βαλω επανω στο desctop εναν SSD δισκο,αλλα στο γκουγκλάρισμα βλεπω οτι SSD και windows XP λογο που τα xp δεν εχουν λειτουργια trim περισσοτερα προβληματα (λογο που δεν θα διαγραφει παλια αρχεία) θα εχω μεσοπρόθεσμα-μακροπρόθεσμα παρά καλυτέρευση. Επισης δεν θελουν defrag απο οτι διαβασα,θελει ρυθμιση ο firefox στην cache,ρυθμιση στην εικονικη μνημη για να μην κανει αρχειο σελιδοποιησης. Τι λέτε να μείνω με τον HDD ? Εχει κανεις SSD σε XP να μου πει τι γινεται ?
vaiosgtr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 καταρχας πες μας λιγο για το συστημα σου. απο τι αποτελειται και ποια η χρηση του γενικα τα xp ειναι παλιο λειτουργικο. και εαν ειναι να παρεις ssd μην σκεφτεσαι για 64gb.
giannisko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 καταρχας πες μας λιγο για το συστημα σου. απο τι αποτελειται και ποια η χρηση του γενικα τα xp ειναι παλιο λειτουργικο. και εαν ειναι να παρεις ssd μην σκεφτεσαι για 64gb. cpu : Intel pentium G2130 motherboard : ASUS H61M-C Mνημη : 4 GB Εχω χρησιμοποιημενο χωρο 55 GB στον σκληρο μου ,και σκεφτομαι για SSD 120 GB δεν εχω προβλημα χωρου γιατι δεν αποθηκευω και πολλα πραγματα να καταλαβεις 7 χρονια 55 GB (αφου τρελλένομαι οταν ακουω οτι υπάρχουν δισκοι 1 ΤΒ καλα λέω τι αποθηκευουν καθε μερα ?).Και λεω να βαλω ενα δισκο μονο τον SSD 120 GB και για λειουργικο και για ολα τα λιγα υπολοιπα αποθηκευμένα προγράματα που εχω. Βασικη χρηση ιντερνετ,προγραμμα φωτογραφιας,οχι παιχνιδια κ.τ.λ ,αλλα θελω να ανοιγει το pc γρηγορα ,και τα προγραμματα αέρας,αλλα αν ειναι να εχω προβληματα να μεινω με τον HDD.
WalkerSW Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τι δουλεια εχεις ακομη με τα xp και μαλιστα σε σχετικα φρεσκο συστημα? βαλε 7αρια να στρωσει το συστημα . 1
giannisko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Τι δουλεια εχεις ακομη με τα xp και μαλιστα σε σχετικα φρεσκο συστημα? βαλε 7αρια να στρωσει το συστημα . Εχεις δικιο,αλλα εχω αρκετα παλια προγραματα που τα χρειαζομαι που δεν εχουν drivers για τα 7 άρια.
WalkerSW Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καντο dual boot με τα 7αρια στον ssd και τα ΧΡ στον μηχανικο.... η δουλευε τα παλια προγραματα με virtual machines... Για ποια προγραμματα μιλαμε?
TheELF Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 λογο που τα xp δεν εχουν λειτουργια trim περισσοτερα προβληματα (λογο που δεν θα διαγραφει παλια αρχεία) θα εχω μεσοπρόθεσμα-μακροπρόθεσμα παρά καλυτέρευση. Καμία σχέση,λόγου έλλειψης trim θα χαμηλώσει η ταχύτητα εγγραφής μετά από κάποιο διάστημα αφού θα πρέπει να σβήνει τα παλιά και να γράφει τα καινούργια,αλλά αυτό είναι όλο κι όλο,τον ssd για την ταχύτητα ανάγνωσης τον παίρνεις,αλλά μπορείς και μόνος σου να τρέχεις την εντολή trim κάθε φορά που κάνεις κάτι που σβήνει πολλά αρχεία ή μια στης τόσες για να έχεις και καλή ταχύτητα εγγραφής,δεν είναι και πολύ τραγικό.
giannisko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καμία σχέση,λόγου έλλειψης trim θα χαμηλώσει η ταχύτητα εγγραφής μετά από κάποιο διάστημα αφού θα πρέπει να σβήνει τα παλιά και να γράφει τα καινούργια,αλλά αυτό είναι όλο κι όλο,τον ssd για την ταχύτητα ανάγνωσης τον παίρνεις,αλλά μπορείς και μόνος σου να τρέχεις την εντολή trim κάθε φορά που κάνεις κάτι που σβήνει πολλά αρχεία ή μια στης τόσες για να έχεις και καλή ταχύτητα εγγραφής,δεν είναι και πολύ τραγικό. Δεν το ηξερα οτι μπορω να τρεχω την εντολη trim κατά τό δοκούν,και επίσης νομιζα οτι το trim ειναι και στην αναγνωση,αν ειναι ετσι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο διαβαζω για ssd και windows xp Καντο dual boot με τα 7αρια στον ssd και τα ΧΡ στον μηχανικο.... η δουλευε τα παλια προγραματα με virtual machines... Για ποια προγραμματα μιλαμε? Παλιά ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη,και πολυμηχάνημα που δεν μπορω να βρω drivers για 7 αρια.
WalkerSW Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για γράψε εδω λίγο τα μοντέλα τους μπάς και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε... Για την ψηφιακή για πιο λόγο χρειάζεσαι drivers?
giannisko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για γράψε εδω λίγο τα μοντέλα τους μπάς και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε... Για την ψηφιακή για πιο λόγο χρειάζεσαι drivers? Ενας lexmark 1170 ειναι το πολυμηχάνημα,οκ για την ψηφιακη μπορω να βγαζω την sd και να παρω ενα usb αναγνώστη,παντος αν οπως λεει ο ΤheELF δεν εχει προβλημα ο ssd με το trim και τα XP,δεν θα εχω προβλημα.
WalkerSW Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχουν drivers για vista για τον εκτυπωτή σου που βάση της Lexmark κανει και για 7αρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα