Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, έχω ένα λάπτοπ το οποίο μου είχε κάψει το δίσκο...αγορασα λοιπον καινούργιο αλλα επειδή το λάπτοπ ,δεν ξερω γτ, δεν βλέπει το DVD( το βλέπει σαν cd rom) του έκανα format σε ένα άλλο λάπτοπ που έχω. Βάζω το δισκο λοιπόν στο λαπτοπ που είχε προβλημα κ μολις παει να μπει στα windows μου βγαζει μπλε οθόνη....κ μου λεει να τσεκαρω το δίσκο. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορω σε αυτό το λάπτοπ να κάνω φορματ με το cd των windows....γτ πολυ απλά δεν βλέπει το dvd για να κάνει boot....πως αλλιώς μπορώ να κάνω format???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά έκανα ένα usb bootable αλλα παροτι το έκανα πρώτο στη σειρα για boot πάλι δεν κάνει βοοτ απο κει.....!!!!

SOS...Τι μπορει να συμβαίνει?????

Δεν bootaρει ουτε απο Cd ουτε απο usb

Επεξ/σία από makisg133
Δημοσ.

Καθώς ανοίγει και γράφει διαφορά το bios για δες μήπως σου δίνει κάποια επιλογή με κάποιο κουμπί F που να σου εμφανίζει όλες τις συσκευές που μπορείς να ξεκινήσεις. (ίσως F9 η 8) με αυτό το τρόπο εμφανίζει παραθυράκι και διαλέγεις επί τόπου ποια συσκευή θες.

Δημοσ.

Αφου βάζω boot Priority το usb δεν θα έπρεπε να με ρωταει μετα τα bios αν θέλω να κάνω  boot να πατήσω κουμπι...!

Τωρα τα μόνα F που μου δίνει επιλογές είναι F2=BIOS K F12=BOOT FROM NETWORK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...