Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια μοναδα της dell, με μητρικη dell optiplex 300, με επεξεργαστη dualcore intel 2 duo E4400, 2000MHz, με 2gb ram, καρτα γραφικων invidia geforce gt 220 1gb, τροφοδοτικο dell h280p-01 280w, και δυο σκληρους δισκους εναν wd και εναν sg στα 80 και 160gb αντιστοιχα. το μονιτορ einai lg e2260. το προβλημα ειναι το ιμεχρι προτεινως δουλευε κανονικα μεχρι που εμφανιστηκαν 2 προβληματα. ενα οτι εκει που κανω καποια εργασια στο pc, η οθονη γινεται μαυρη και μου βγαζει ενα μυνημα ''d-sub power saving mode" και δυο οτι το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων δεισλυτουργει και η καρτα καιει υπερβολικα πολυ. ξερετε πια ειναι η λυση σε αυτα? εκτος βεβαια να παρω απο την περισσευαμενη μπλε μπογια και να το πεταξω σε κανα πυθμενα??

Δημοσ.

κατεβασε αυτο hwmonitor, και δωσε μας πληροφοριες για την θερμοκρασια του συστηματος.κυριως της καρτας γραφικων και σε ωρα που δεν κανει τιποτα και σε ωρα που κανεις καποια εργασια στο pc.το προγραμμα αυτο θα σου τα δειξει ολα.

ετσι οπως τα λες,ανεβαζει θερμοκρασιες η καρτα γραφικων και κλεινει απο υπερθερμανση.

το ανεμιστηρακι δεν λειτουργει,ποια ακριβως ειναι η καρτα γραφικων?δηλαδη με ποιον ανεμιστηρα?δες εδω και πες μας.

α,και καλος ηρθες.

Δημοσ.

σ'ευχαριστω. κατεβασα το προγραμμα για τη θερμοκρασια του συστηματος και στη καρτα γραφικων μου γραφει το min ειναι 79 βαθμους κελδιου και το max 84. οσο για τη καρτα γραφικων και το ανεμιστηρακι το βρηκα εδω τωρα μονο που η δικη πλακετα ειναι πρασινγ και οχι μπλε δλδ αν παιζει καποιο ρολο.http://www.ebay.com/itm/ECS-NGT220C-1GQS-F-GT-220-1GB-PCI-E-VGA-Refurbished-/120770212791

Δημοσ.

To δευτερο προβλημα (ανεμηστηρας) σου δημιουργέι το πρώτο (μαυρη οθόνη).

Λογο προβληματικου ανεμηστήρα η καρτα ανεβάζει υπερβολική θερμοκρασία και βγάζει το προβλημα με την μαυρη οθόνη κατα την χρηση.

Λυση νουμερο 1. Βγαζεις την καρτα ... αφαιρείς το συστημα ψύξης το καθαριζεις καλα, βαζεις καινουτγια θερμοαγώγιμη παστα , την ξαναμονταρεις και ξαναβάζεις την καρτα πανω στο μηχάνημα.....

Λυση νουμερο 2. Περνεις μια καινουργια φτηνή καρτουλα και αλλάζεις την παλια!

• Like 1
Δημοσ.

tτο συστημα ψυξης (ανεμιστηρακι και πλακετα δλδ που στηριζεται) ειναι εντελως καθαρα. το ειχα παει σ'εναν τεχνικο πριν κανα 2μηνο και μου αλλαξε το ανεμιστηρακι, δεν ξερω βεβαια αν μου αλλαξε και τη θερμοαγωγιμη παστα, αλλα μου χε πει οτι το φτιαξιμο ειναι προσωρινο και οτι θα ξαναχαλουσε, βεβαια δεν περασαν 4 μερες και ξανα τα ιδια. γω φοβαμαι μηπως ειναι και προβλημα τροφοδοτικου, μιας και εχει να σηκωσει πολλα πραγματα και ειναι λιγων watt. 

Δημοσ.

ok τοτε θα ακουληθησω τη συμβουλη ενα για αρχη μιας που ειναι και πιο οικονομικη και αν δω τα σκουρα, την δυο...μη πω και τη 3..βαψιμο μπλε και φουντο

Δημοσ.

το ανεμιστηρακι γυριζει καθολου η μπα????της καρτας εννοω.

λογικα δεν γυριζει καθολου για να εχεις τις θερμοκρασιες που εχεις.

πιανουν καθολου τα χερια σου η μπα?

Δημοσ.

το ανεμιστηρακι, οταν ανοιγω τον υπολογιστη δεν γυριζει, οταν του δωσω ενα σκουντηγμα γυριζει σε slow motion ομως γι'αυτο εχω γραψει και στο θεμα πως υπολειτουργει, Ναι πιανουν τα χερια μου, γιατι? 

Δημοσ.

το μεγεθος της μοναδας μου δεν νομιζω πως επιτρεπει να προσαρμοσω οπουδηποτε μεσα του εναν ανεμιστηρα, εκτος αν βρω κατι στα εως 4cm. πιστευεις αυτο θα βοηθησει? αν ειναι να αλλαξω το ανεμσιτηρακι της καρτας και βαλω και τη θερμοαγωγιμη παστα, για ακομα καλυτερα να προσαρμοσω και ανεμιστηρα κοτιου πανω της?  

Δημοσ.

το μεγεθος της μοναδας μου δεν νομιζω πως επιτρεπει να προσαρμοσω οπουδηποτε μεσα του εναν ανεμιστηρα, εκτος αν βρω κατι στα εως 4cm. πιστευεις αυτο θα βοηθησει? αν ειναι να αλλαξω το ανεμσιτηρακι της καρτας και βαλω και τη θερμοαγωγιμη παστα, για ακομα καλυτερα να προσαρμοσω και ανεμιστηρα κοτιου πανω της?  

Ναι καλο ειναι να δοκιμαστουν ολα αυτά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...