washcloud Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Βασικά είχαν μια ευκαιρία να βγούνε σκυλιασμένοι από τ' αποδυτήρια οι Βραζιλιάνοι, να παίξουν ελεύθερα και θυμωμένα μπας και ξεπλύνουν την ντροπή (με 5-3 έστω ξερωγώ),,,,,,,,,,,,αλλά αυτοί οι χλεχλέδες προσπαθούν με τζούφια πεσίματα να πάρουν...πέναλτι. Εν τω μεταξύ, έτσι και δεν γίνει καμμιά απόπειρα εναντίον τους (της ζωής τους, κανονικά δηλαδή) το επόμενο 24ωρο ξερωγώ, θα μου φανεί ακόμη πιο απίστευτο κι από την πιο απίστευτη έβερ πεντάρα...
aris1986 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Έλα κι εγώ αμα πάρω τα χαπάκια των Γερμανών, θα γίνω Μαραντόνα Δλδ; Τι εννοας; Εποχες Ανατολικης γερμανιας, αναβολικα και στάζι;
daPro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Θα τους αφησουν να βαλουν γκολΣτον Neuer το είπαν? 2
sl028 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δλδ; Τι εννοας; Εποχες Ανατολικης γερμανιας, αναβολικα και στάζι; εποχες γκουαρντιολα 1
SpirtouLisS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 σπυροπουλε σε παρακαλω σταματα να περιγραφεις θα παθω εγκεφαλικο απο τα νευρα μου ....τι εκανε εκει ο Σουρλε...χμ πολυ υποπτο δεν ηταν οφσαιντ και δεν ηθελε να βαλει γκολ. Πειτε μου οτι ειδα καλα 5
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 In other news, O navas είναι μια τρίχα απο το δεξι παπαρι του neuer. 3
Xero1991 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 σπυροπουλε σε παρακαλω σταματα να περιγραφεις θα παθω εγκεφαλικο απο τα νευρα μου "Να κάνει ένα τάμα στον Μεξικανό πάστορα" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 1
HERTHAN Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Κρίμα μερικοί παίχτες να φοράνε την φανέλα της Βραζιλίας. 2
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Αποδοκιμαζεται ο Φρεντ. Αυτό είναι ΑΙΣΧΡΟ!!!! Τρομπα ΑΡΔ. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Λέει ο παρουσιαστής οτι το μισό γήπεδο βρίζει τον Φρέντ.
V for Vagelis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 ....τι εκανε εκει ο Σουρλε...χμ πολυ υποπτο δεν ηταν οφσαιντ και δεν ηθελε να βαλει γκολ. Πειτε μου οτι ειδα καλα Ηταν σε καθαρή θέση οφσάιντ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα