man of steel Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 ΠΩΩΩΩΩΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! Κατά τα άλλα τα είχαμε γράψει από την αρχή ότι αν έπεφτε σε σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι!
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δεν βάζουν αλλά οι Γερμανοί. Εχω πληροφοριες οτι πηρε τηλ η Μέρκελ τον Λεβ και του είπε ότι αν μπουν και αλλα γκολ θα έχει ως αποτέλεσμα να χαλάσουν οι δημερεις σχέσεις Γερμανίας - Βραζιλίας. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Καλα τα ελεγα εγω απο τηναρχη του μουντιαλ.Με διαφορα η πιο δυνατη ομαδα η γερμανια.Αν και θελω Ολλανδια φετος ,αλλα οι Γερμανοι ειναι απιστευτα δυνατοι.Και οχι γιατι κερδισαν αυτη την Βραζιλια,αλλα λογω μοναδων. 1
efo355 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ας άφηνε τις διαιτησίες και ας επερνε αυτό που της άξιζε, τον αποκλεισμό απο τον όμιλο 1
kargo130 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 8 να αρπαξουν για να καταλαβουν οτι το "ευρωπαικο" ποδοσφαιρο ειναι για να το παιζουν ευρωπαιοι και ας ξαναγυρισουν να κανουν αυτο για το οποιο τους θαυμασαμε ολοι παλαιοτερα και ας δινει κουπα σπανια 4
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δεν βάζουν αλλά οι Γερμανοί. Εχω πληροφοριες οτι πηρε τηλ η Μέρκελ τον Λεβ και του είπε ότι αν μπουν και αλλα γκολ θα έχει ως αποτέλεσμα να χαλάσουν οι δημερεις σχέσεις Γερμανίας - Βραζιλίας. ε να πανε κουβα και οσοι επαιξαν το over 6.5 ε? 1
dekulinkgr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 μολις εφαγε το 1ο η Βραζηλια κατερευσε.Παμε για ευρωπαικο τελικο.Το μονο που δεν υποφερεται με τιποτα ειναι οι βλακιες που λεει ο Σπυροπουλος... 3
nasos o psaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Που το μπερδεψα; λαθος δικο μ εγραψα ακυρο αλλα δεν σε προλαβα μολις εφαγε το 1ο η Βραζηλια κατερευσε.Παμε για ευρωπαικο τελικο. Το μονο που δεν υποφερεται με τιποτα ειναι οι βλακιες που λεει ο Σπυροπουλος... ειμαι ο μονος που βλεπει τους αγωνες χωρις ηχο?
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Αύριο βλέπω να σταμάτα και ο Μέσσι τις διαφημίσεις. Άντε γιατί μας τα επρηξαν με δαυτον. Μονο προφυλακτικά δεν έχει διαφημίσει ακόμα...
EKTELESTES Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Πληροφορίες λένε ότι η άμυνα της Βραζιλίας θα κάνει tour σε τοπικά πρωταθλήματα beach soccer 5x5 τον επόμενο μήνα. Σύντομα σε παραλία δίπλα σας.
benign Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 45 λεπτα θα γυριζουν την μπαλα τωρα και μετα ερχετε ο αλλος το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο οταν μπαινουν πολλα γκολ Σε καμμια περιπτωση,οι Γερμανοι παιζουν χωρις ελεος μεχρι το τελευταιο λεπτο. Το 2002 ειχαν νικησει την Σαουδικη Αραβια 7-1. Υπολογιζω να κερδισουν 9-0. Το μονο που τους απασχολει τωρα που μιλαμε στα αποδυτηρια,ειναι αν θα κανουν παγκοσμιο ρεκορ. Εγω υποστηριζω την Ολλανδια και πιστευω οτι ειναι καλυτερη ομαδα και θα κερδισει. Μην σας κανει εντυπωση το βαρυ σκορ,τετοια χαλια αμυνα που παιζει σημερα η Βραζιλια, ο ΠΑΣ Γιαννενα λιγοτερα θα ετρωγε. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα