lionheart75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Άντε και μια τριάρα αύριο στην Αργεντινή του Μεσσι και ο τελικος θα είναι ευρωπαικος (αν και δεν γουσταρω κανέναν από τους 2). 1
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 δε τους αρεσε να αποκλειστουν σε ολα τα ματς που μεχρι τωρα προκρινονταν με διαιτησιες και σπρωξιμο...Ηρθε η Θεια δικη. Εστω και χωρις 2 βασικοτατους παιχτες αλλα και παλι. για βραζιλια μιλαμε. Ετσι τωρα βεντουζα Σε τι δαιμονιωδη κατασταση ειναι οι γερμανοι (αφηνω και ενα μικρο υπονοουμενο εν γνωση μου...) ειναι οτι ειδαμε τον οζιλ το αργοκινητο καραβι να επιταχυνει στη γραμμη σε στυλ μπειλ. Ενταξει τον επιασε ο αμυντικος αλλα υπο φυσιολογικες συνθηκες δε θα ειχε καν προσπαθησει.
gavros10 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 δε τους αρεσε να αποκλειστουν σε ολα τα ματς που μεχρι τωρα προκρινονταν με διαιτησιες και σπρωξιμο...Ηρθε η Θεια δικη. Εστω και χωρις 2 βασικοτατους παιχτες αλλα και παλι. για βραζιλια μιλαμε. Ετσι τωρα βεντουζα Μπορεις να πεις το ιδιο και για την Ελλαδα φιλε σπιρτουλη;
cosmos000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μας το χάλασαν οι φρίτσιδες....τώρα από δω και πέρα τί ματς να κάτσεις να δεις? Βάλτε τα ρε πιο αραιά....
Rabican Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 με βασει τα ... προσφατα γεγονοτα δεν ξερω αν θελω να περασουμε τελικο (οχι πως θα καταφερουμε να περασουμε την Ολλανδια, αλλα λεμε τωρα).
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μονο 90' δυστυχως, θα'θελα 1 γκολ για κάθε ένα άτομο που με βία ξεσπίτωσαν γι'αυτην τη διοργάνωση. Αυτο ακριβώς αξίζει στους Βραζιλιάνους (σε αυτο το Μουντιαλ). Ειλικρινα είναι λίγα τα 5. Θέλω και άλλα, πολλά όμως. 5
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Που πα ρε με αυτήν την ομάδα... Μου θε και κούπα...
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μονο 90' δυστυχως, θα'θελα 1 γκολ για κάθε ένα άτομο που με βία ξεσπίτωσαν γι'αυτην τη διοργάνωση. Αυτο ακριβώς αξίζει στους Βραζιλιάνους (σε αυτο το Μουντιαλ). Ειλικρινα είναι λίγα τα 5. Θέλω και άλλα, πολλά όμως. Πιστεύω άλλα 2-3 να μπούν στάνταρ.
SpirtouLisS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μπορεις να πεις το ιδιο και για την Ελλαδα φιλε σπιρτουλη; οτι ηταν να πω για την ελλαδα τα εχω πει στο αντιστοιχο θεμα
V for Vagelis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Νομίζω θα μείνει όπως έχει... οπως με τη Πορτογαλία στο πρωτο ματς. Το β ημίχρονο θα ναι βαρετό.
nasos o psaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 45 λεπτα θα γυριζουν την μπαλα τωρα και μετα ερχετε ο αλλος το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο οταν μπαινουν πολλα γκολ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μπαινει γκολ, παω για νερο και ξανα μπαινει γκολ. Παω να δω αντιδρασεις σε social media και ξανα μπαινει γκολ σε 1' Είναι 0-1, πάω να δω τι έχει γραφτεί στο τόπικ και χαϊδεύω την γάτα, ακούγοντας μερικά γέλια από γείτονες, λέω "οκ, θα ισοφάρισαν" και όπως πάω στην ΤV περιμένοντας το 1-1, βλέπω 0-4 και εκείνη την στιγμή έμπαινε το 5ο. What the wurst? 2
HERTHAN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δεν ειναι οι Γερμανοι που παιζουν.........ειναι οι κλωνοι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα