Rabican Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Γερμανια-Ολλανδια... και κουπα 50-50. ισως λιιιιιιιγο προβαδισμα Γερμανια. 2
Raikkonen86 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Προβαδισμα στην Γερμανια λογο ποιοτητας και εμπειριας... Οχι οτι δεν τα εχουν οι Ολλανδοι αυτα. Απλα οχι στον βαθμο των Γερμανων
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Τελικος Βραζιλία - Αργεντινή. Βραζιλία για ευνόητους λόγους (έδρα, σπρώξιμο κλπ) και Αργεντινή διότι δεν με έπεισε η Ολλανδία στο ματς με Κόστα Ρίκα το οποίο θα έπρεπε να καθαρίσει πολυ νωρις αλλα δεν....
Rabican Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 κι εγω αργεντινη θελω, αλλα αναρρωτιεμαι ποιος θα μαρκαρει ρομπεν..
thomasG4 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ενώ η Αργεντινή βγάζει μάτια. Ναι αλλά έχει καλύτερο παίκτη βαρόμετρο. Για μένα πιο πολύ εκεί θα κριθεί το ματς.
HALF EVIL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 μην ξεγραφετε εύκολα την βραζιλία παιδιά. Χωρις νευμαρ θα παίξουν πιο παθιασμένα όλοι οι υπόλοιποι και ας μην ξεχνάμε γιά ποιό λόγο γινεται η διοργάνωση εκεί. Πιο χαμηλα εχω την αργεντινή , δυσκολότερα πιστεύω να περάσει την ολλανδία. Έτσι όπως τα βλέπω, τελικός πάει γιά βραζιλια-ολλανδία.
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Θα δούμε καταπληκτική διαιτησία σήμερα ε. Βέβαια χωρίς κόκκινη στον Νόηερ, τελικό δε βλέπουν οι σιχαμένοι. Ειλικρινά απορώ πώς μπορούν να τους υποστηρίζουν μερικοί μετά την έφεση. 2
HALF EVIL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Εγω πάντως δεν τους υποστηριζω. Υποστηριζω αργεντινή, αλλά μάλλον θα τον πιω. Από θεμα διαιτησίας και εγω το φοβαμαι, εξαρτάται τι έχει κανονίσει η FIFA . Να νικήσουν οι τριτοκοσμικοι πχ τα πλούσια αφεντικα γιά να κατευνάσουν τα οξύμένα πνεύματα. ο Νοϊερ πάντως ειναι ίσως το καλύτερο τερμα του κόσμου. Καλές και κακές μέρες ομως υπάρχουν γιά όλους.
HERTHAN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ειλικρινά απορώ πώς μπορούν να τους υποστηρίζουν μερικοί μετά την έφεση. Εδω υποστηριζουμε(ολοι μας) τις ομαδες μας απο την ημερα που θα γεννηθουμε(τροπος του λεγειν) μεχρι την ημερα που θα πεθανουμε οι οποιες εχουν κανει εγκληματα(απο προεδρους και δεν συμμαζευεται) και δεν θα υποστηριξουμε ομαδες που εκαναν μια εφεση εστω κι αν ο λογος που την εκαναν ειναι η μεγαλυτερη μαλακια του κοσμου? Οταν υποστηριζεις μια ομαδα ειναι πολλοι οι λογοι(ισως για τον καθε ανθρωπο να ειναι διαφορετικοι) που το κανεις και ΠΟΤΕ δεν σταματας να την υποστηριζεις οτι κι αν γινει.Ακομα και βλακεια να κανει οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση η Βραζιλια με την εφεση δεν ειναι λογος να πεις δεν την υποστηριζω. Εγω προσωπικα υποστηριζω την Βραζιλια απο μικρο παιδακι, απο τοτε που θυμαμαι να βλεπω μπαλα.Εχω δει τοσους και τοσους παιχταραδες να παιζουν σ'αυτην την ομαδα και δεν θα σταματησω να την υποστηριζω ακομη κι ο Γκεκας(φυσικα καλυτερος του βεληγκεκα Fred αλλα ειναι) να επαιζε σ'αυτην την ομαδα, ακομη κι αν εκαναν ενα εκατομμυριο εφεσεις και χιλιες αλλες μαλακιες. Το οτι θα την υποστηριζω δεν σημαινει βεβαια οτι συμφωνω σε οτι γινεται(βλεπε εφεση). Το σημερινο παιχνιδι με την Γερμανια ειναι παρα πολυ δυσκολο για την Βραζιλια.Ειναι δυσκολο οχι μονο γιατι δεν παιζει Νευμαρ και Σιλβα αλλα γιατι η Βραζιλια ΔΕΝ παιζει μπαλα και ΔΕΝ εχει ομαδα.Παρ'ολα αυτα το τουρνουα γινεται στην εδρα τους και θα πεθανουν για να το κατακτησουν.Παρ'ολα αυτα ειναι η Βραζιλια και μπορει να κερδισει καθε αντιπαλο. Ελπιζω να μην την σπρωξουν και αν ειναι να περασει να περασει δικαια και με την αξια της. Ελπιζω να δουμε καλο ματς σημερα κι ας κερδισει ο καλυτερος. 4
nasos o psaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 και μετα αναρωτιούνται για τον δικομματισμο στην ελλαδα δεν γινεται να υποστηριζεις κατι που ειναι λαθος. Μην μπλεκετε την αγαπη με την υποστηριξη. Ειναι σαν να βλεπεις το παιδι σου να παιρνει ναρκωτικα να διαφωνεις αλλα να κανεις τα στραβα ματια γτ σου εχει χαρισει πολλες ωραιες στιγμες στη ζωη σου και το αγαπας?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 έτσι με την αρμύρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα