tehAllantin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Oι πιθανοτητες να το παρει η Βραζιλια μειωνονται πλεον χωρις το Νευμαρ. Στο μεταξυ οι αργεντινοι φιλαθλοι πανηγυριζουν με... ομοιωμα σπονδυλικης στηλης. ζώα, απλά ζώα. Ο συνοψισμός του νέου homo sapiens .-
PostHelper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 http://www.gazzetta.gr/football/article/630805/efesi-apo-vrazilia-gia-tiagko-silva Η FIFA επιβεβαίωσε την Κυριακή πως έγινε έφεση από τους Βραζιλιάνους για τον Τιάγκο Σίλβα και την κίτρινη που δέχθηκε κόντρα στην Κολομβία. Ο αρχηγός της Σελεσάο συμπλήρωσε κάρτες και έτσι χάνει τον μεγάλο ημιτελικό με την Γερμανία. Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία ξεκαθάρισε πως θα μελετήσει σοβαρά την έφεση και θα αποφασίσει ανάλογα. Για την ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι η απουσία του έμπειρου στόπερ θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα. Φυσικα η ΦΙΦΑ θα απορριψει την εφεση(θα επρεπε αυτοματως να το κανει αλλά εστω και ετσι) αλλά εαν τυχον στην τελειως απιθανη περιπτωση η ΦΙΦΑ δικαιωσει την Βραζιλια και αποσυρει την καρτα του Σιλβα, τοτε οι Γερμανοι δεν θα πρεπει να κατεβουν να παιξουν. Ουτε βεβαια και οι Ολλανδοι και οι Αργεντινοι και να δωσουν το κυπελλο στην Βραζιλια χωρις αγωνες.... Ο Σιλβα εμποδισε τον τερματοφυλακα να εκτελεσει το ελευθερο βολε αρα αυτοματα παιρνει κιτρινη καρτα. Καμια διαπραγματευση.
firewalker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δεν την παλεύουν κάστανο... Με ποια λογική έκαναν έφεση;
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 "Θα χάσουν το μουντιάλ και θα κάνουν έφεση για την ήττα". 1
~mxls~ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 http://www.gazzetta.gr/football/article/630805/efesi-apo-vrazilia-gia-tiagko-silva Η FIFA επιβεβαίωσε την Κυριακή πως έγινε έφεση από τους Βραζιλιάνους για τον Τιάγκο Σίλβα και την κίτρινη που δέχθηκε κόντρα στην Κολομβία. Ο αρχηγός της Σελεσάο συμπλήρωσε κάρτες και έτσι χάνει τον μεγάλο ημιτελικό με την Γερμανία. Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία ξεκαθάρισε πως θα μελετήσει σοβαρά την έφεση και θα αποφασίσει ανάλογα. Για την ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι η απουσία του έμπειρου στόπερ θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα. Φυσικα η ΦΙΦΑ θα απορριψει την εφεση(θα επρεπε αυτοματως να το κανει αλλά εστω και ετσι) αλλά εαν τυχον στην τελειως απιθανη περιπτωση η ΦΙΦΑ δικαιωσει την Βραζιλια και αποσυρει την καρτα του Σιλβα, τοτε οι Γερμανοι δεν θα πρεπει να κατεβουν να παιξουν. Ουτε βεβαια και οι Ολλανδοι και οι Αργεντινοι και να δωσουν το κυπελλο στην Βραζιλια χωρις αγωνες.... Ο Σιλβα εμποδισε τον τερματοφυλακα να εκτελεσει το ελευθερο βολε αρα αυτοματα παιρνει κιτρινη καρτα. Καμια διαπραγματευση. ΕΜΕΤΟΣ
Raikkonen86 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Κλικ για φουλ αναλυση.... Ειμαστε οι κυριαρχοι!!!
rus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 To χρωμα των ΗΠΑ ποιο ειναι? Αμερικανικο ποδοσφαιρο ή κικ μποξινγκ? Προσεξε κανεις οτι ο προπονητής της Κόστα Ρίκα Jorge Luis Pinto θέλησε για μια στιγμή να βάλει τρικλοποδιά στον Παπασταθόπουλο όταν αυτός έτρεχε απο δίπλα του κατα τη διάρκεια αντεπίθεσης στο 90' ? http://www.24wro.eu/2014/07/blog-post_1964.html
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 To χρωμα των ΗΠΑ ποιο ειναι? Αμερικανικο ποδοσφαιρο ή κικ μποξινγκ? Προσεξε κανεις οτι ο προπονητής της Κόστα Ρίκα Jorge Luis Pinto θέλησε για μια στιγμή να βάλει τρικλοποδιά στον Παπασταθόπουλο όταν αυτός έτρεχε απο δίπλα του κατα τη διάρκεια αντεπίθεσης στο 90' ? http://www.24wro.eu/2014/07/blog-post_1964.html Διάβασα που είπαν "δεν είναι ωραίο να χάνεις με τέτοιο τρόπο", αφού τους απέκλεισε η Ολλανδία στα πέναλτι. No shit, Costa Rica... Μακάρι να δούμε καλό ποδόσφαιρο στα ημιτελικά.
rus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Φιλε Ghost αναρωτιεμαι γιατι μου κανες quote, αφου δεν εγραψες κατι σχετικο με το post μου. Να σημειωσουμε και οτι 3 φιλαθλοι της Κοστα μαχαιρωθηκαν μετα τον αγωνα με την Ολλανδια.
V for Vagelis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Προσεξε κανεις οτι ο προπονητής της Κόστα Ρίκα Jorge Luis Pinto θέλησε για μια στιγμή να βάλει τρικλοποδιά στον Παπασταθόπουλο όταν αυτός έτρεχε απο δίπλα του κατα τη διάρκεια αντεπίθεσης στο 90' ? http://www.24wro.eu/2014/07/blog-post_1964.html Ναι, τον είχαν κριτικάρει γι αυτό στη γερμανική τηλεόραση μετά το ματς. Προς στιγμήν παίζει και να το μετάνιωσε που συγκρατήθηκε, γιατί στην επίθεση που ακολούθησε βάλαμε το γκολ. :Ρ Θα μπορούσε πάντως να τιμωρηθεί για τη συγκεκριμένη κίνηση, που παρόλο που δεν ακουμπάει τον Παπ, δείχνει τη πρόθεση του...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Φιλε Ghost αναρωτιεμαι γιατι μου κανες quote, αφου δεν εγραψες κατι σχετικο με το post μου. Έλεγες για την Kόστα Ρίκα και είπα κι εγώ. Άρα σχετικό δεν είναι; Επίσης για το ότι ελπίζω να δούμε καλό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν είδα όσο έβλεπα με την Ολλανδία. (είναι και π___άνα η μπάλα)
Raikkonen86 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Προβλεψεις για σημερα???? Εγω βλεπω Γερμανια τελικο απλα και ξακαθαρα... Χωρις παρατασεις, χωρις ανακοπες... Για αυριο δεν ξερω τι θα μπορεσει να κανει ο κακομοιρης ο Μεσσι με τους αμπαλους τους συμπαικτες του και ιδιαιτερα τωρα που τραυματιστηκε ο Ντι Μαρια που ειναι ο μονος που βοηθουσε κατα την γνωμη μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα