sl028 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εμένα πάντως η Κροατία με απογοήτευσε περισσότερο. Ο Καβασάκι απλά τραγικός. Τέτοια πέναλτι δίνονται στο παιδικό.
PostHelper Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αυτο με το σπρευ καλο σαν ιδεα αλλά πρεπει ο διαιτητης να κανει γρηγοροτερα απο οσο εκανε χθες ο Ιαπωνας γιατι κοβει τον ρυθμο τελειως. Και πρεπει επιτελους να γινουν αυστηροτεροι με τους "ταραξιες"-ανυπακουους παικτες που τους λες κατι και αυτοι κανουν το δiκο τους "κλεβοντας" λιγο λιγο. Με την πρωτη, κιτρiνη καρτα. Μόνο ετσι θα μαθουν.
Demon13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 To καλό σαν ιδεα είναι το hawk eye και γενικά η χρήση νέων τεχνολογιών. (replay στα πεναλτι και στα offsite) Ξέρουν όμως γιατί δεν το κάνουν. επίτηδες. Για να σπρώχνονται οι Γαλλίες, οι Κορέες, οι Βραζιλίες. Το hawκ eye μπορεί να το δει ο διαιτητής;
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 το να δινεται φαβορι αυτη η βραζιλια ακομα και στην εδρα της ειναι τουλαχιστον γελοιο,στην πρωτη σοβαρη ομαδα που θα βρει θα φαει τρελη φαπα..και δεν το λεω λογο των χτεσινων αλλα ειναι ροστερ ομαδας αυτο να σηκωσει μουντιαλ?ασοβαροι,απειροι χωρις προσωπικοττητα παιχτες.. για μενα ισπανια γερμανια ειναι να τα φαβοροι..
chill Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εγώ είμαι με τα underdogs, οπότε Βέλγιο για κούπα!!!
man of steel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σφαγή του Μεξικού.Καλά δεν έχω ξανά δει τόσο χάλια διαιτησίες...όσο για τις τεχνολογίες η FIFA διατείνεται ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών και όποιου του αρέσει.Καλά αυτήν η Βραζιλία αν πέσει με καμία καλή ευρωπαϊκή ομάδα π.χ Ολλανδία θα πέσει το γέλιο της αρκούδας λέμε....Εκτός και πέφτει σε κάθε παιχνίδι σφάξιμο σαν αυτά που είδαμε μέχρι τώρα...
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ^ Πιστεύω θα τους ακυρώσει και 3ο γκολ στο 2ο ημίχρονο 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ρε παιδια η νεριτ τη επαθε στο ιντερνετ και δειχνει ντοκυμαντερ?
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Νομίζω δεν επιτρέπεται να δείξει τους αγώνες λόγω δικαιωμάτων κ.λπ
chill Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Και άντε το Μεξικό δημιουργεί μπροστά....του ακύρωσαν ένα δυο γκολ πιθανόν να βάλει και τρίτο....φαντάζεστε να ακυρώσουν κανά κανονικό γκολ της Ελλάδας που βρίσκουμε δίχτυα με το σταγονόμετρο;
salazar1991 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Πολύ καλό ματσάκι!Είχαν όρεξη για μπάλα,ειδικά το Μεξικό.Πάντως οι ώρες διεξαγωγής είναι τραγικές.1 το βράδυ έχει Αγγλία-Ιταλία γαμώ την τρέλα μου..Και εγώ είμαι με τα outsider ειδικά με Βέλγιο/Μεξικό//Ουρουγουάη
Danbo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 To καλό σαν ιδεα είναι το hawk eye και γενικά η χρήση νέων τεχνολογιών. (replay στα πεναλτι και στα offsite) Ξέρουν όμως γιατί δεν το κάνουν. επίτηδες. Για να σπρώχνονται οι Γαλλίες, οι Κορέες, οι Βραζιλίες. Το hawκ eye μπορεί να το δει ο διαιτητής; Δεν γινεται στο ποδοσφαιρο αυτο.Δεν μπορει να μπει ριπλει στα πεναλτι και στα οφσαιντ το οποιο θα βλεπει ο διαιτητης και μετα να σφυριζει την παραβαση γιατι η φαση παιζεται..Τι θα πει,σταματηστε να δουμε το ριπλει? και αν το πεναλτι δεν ηταν και η συνεχεια της φασης βγαζει με κενο το τερμα τον παικτη της ομαδας τι θα κανει? θα του κοψει το γκολ? 1
Pa0ki Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αν δε δώσουν και σε μας πέτσινο, πάρε την ομάδα και φύγε Σάντος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα