Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xαλια η Βραζιλια παντως ,νομιζω οι παιχτες ειναι  ενα επιπεδο πιο κατω σε σχεση με αυτους που βλεπαμε σε προηγουμενες Εθνικες...Ενταξει εχει τον Νειμαρ αλλα και αυτος ακομα παρτσακλο ειναι ,ξερει μπαλα βεβαια ..

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άντε, σπρώξε σπρώξε, μέχρι και τελικό τη βλέπω τη Βραζιλία!

Πλασματικό το 3-1, κρίμα για την Κροατία που άξιζε έστω το βαθμό....αν είχε και Μάτζουκιτς

• Like 1
Δημοσ.

<p>Άντε, σπρώξε σπρώξε, μέχρι και τελικό τη βλέπω τη Βραζιλία!</p>

<p>Πλασματικό το 3-1, κρίμα για την Κροατία που άξιζε έστω το βαθμό....αν είχε και Μάτζουκιτς</p>

Πιστευω πως τελικο θα παει(ακομη και ισοπαλια να ερχοταν σημερα) γιατι παιζει στην εδρα της κι αυτο παιζει πολυ σημαντικο ρολο.Αν δεν ηταν στην εδρα της θα ελεγα πολυ δυσκολο να φτασει ακομη και στην τετραδα.

Φυσικα και δεν θελω να ξαναδω σφυριγμα που να την ευννοει......ποσο μαλλον να κρινει στην ουσια το αποτελεσμα.

Δημοσ.

Άθλιο θέαμα. Πόνεσαν τα ματάκια μας με τη Βραζιλία που άλλες εποχές αυτό το ρόστερ θα θεωρούταν τα δευτεροτρίτα της.

Δημοσ.

Αν και στο ποδόσφαιρο λένε "ποτέ μη λές ποτέ", εκτιμώ οτι η Βραζιλία δεν πρόκειται να πάρει μουντιάλ, είναι σίγουρα χειρότερη από Ισπανία και Γερμανία. Επίσης δεν θέλω και να το πάρει, μιας και διαπιστώνω οτι οι βραζιλιάνοι και η κοινωνία τους έχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα που τους ταλανίζουν από το μουντιάλ.

Η Βραζιλία φέτος είναι απλά μια καλή ομάδα, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, τους παικταράδες και τα ονόματα άλλων εποχών δεν τα έχει. Όσο για τον Νεϊμάρ που κατά την γνώμη μου του έχουνε δώσει μεγάλη αβάντα οι δημοσιογράφοι (δουλειά τους να αφήνουν εντυπώσεις στο κοινό βέβαια), δεν επαρκεί από μόνο τους για να πάρει την κούπα η ομάδα του. Κλασσική φράση που βαρέθηκα να ακούω σήμερα "το παιδαρέλι που στα 22 του θα πάρει την εθνική και την Βραζιλία να την οδηγήσει .... μπλά μπλά μπλα". Ο Νεϊμάρ είναι απλά ένας καλός παίκτης όσο και πολλοί άλλοι και παίζει σε μια καλή ομάδα.

Δημοσ.

Επίσης δεν θέλω και να το πάρει, μιας και διαπιστώνω οτι οι βραζιλιάνοι και η κοινωνία τους έχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα που τους ταλανίζουν από το μουντιάλ.

H θεϊκη ατάκα Μαυρομάτη στο pre game σε διαψεύδει!

Είπε χαρακτηριστικά, πως αν οι βραζιλιάνοι κερδίσουν το Μουντιάλ θα τα ξεχάσουν όλα!

Είναι γνωστό άλλωστε στον μαυροματόκοσμο πως δεν έχει μεγάλη σημασία αν δεν έχεις σπίτι, νοσοκομείο και σχολείο.

Σημασία έχει να κερδίζεις στην μπάλα, και η εθνική υπερηφάνεια μετατρέπεται σε γιουβέτσι, θρανίο, μονάδα εντατικής.

Οντόπικ, αφού φίφα και κυβέρνηση της Βραζιλίας κατάφεραν να μας κάνουν να νιώθουμε και ενοχές που παρακολουθούμε το τσίρκο τους, παπουτσέληδες ε.

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να δούμε σε πόσο κακή κατάσταση είναι τα υπόλοιπα φαβορί, αυτή η Βραζιλία είναι σίγουρο πως δεν πάει πουθενά.

Κρίμα για την Κροατία.

• Like 7
Δημοσ.

Αλλα 2-3 χειρουργικά πεναλτάκια και έφτασε τελικό.

Οσο για τον neymar σιγά το μεγάλο αστέρι ρε παιδιά. Οπως είπε και ο φίλος πιο πάνω ένας πολύ καλός παίχτης. Αλλά άλλο καλός παίχτης και άλλο ρομάριο, ριβάλντο, ροναλντίνιο κλπ κλπ

• Super Moderators
Δημοσ.

Mάπα το καρπούζι.

Χάλια θέαμα, ολίγοι και αγχωμένοι οι οικοδεσπότες, αδικαιολόγητο ταμπούρι η Κροατία, ενώ έχει τους παίκτες να παίξει μπάλα.

Ήρθε και ο Ιάπωνας και το αποτελείωσε το πράγμα.

Τα πράγματα είναι απλά: η Βραζιλία πρέπει να προχωρήσει. Αν θα το πάρει δεν ξέρω (με τέτοιες αισχρές εμφανίσεις θα χρειαστεί μπόλικο σπρώξιμο), αλλά με την αστυνομία να παίζει κυνηγητό νωρίτερα με τους διαδηλωτές, δεν είμαστε για ισοπαλίες στην πρεμιέρα -και μάλιστα μετά από τέτοιο αγώνα-σούπα. Και διαδηλώσεις να μην υπήρχαν, και όλα πρίμα να πήγαιναν στη χώρα της Ντίλμα και του Λούλα, δεν μπορεί να αφήσουν τέτοιο οικοδεσπότη παραπονεμένο. Οπότε, και τα σοφτ πέναλτι θα πάρει η Βραζιλία, και στις καρατιές των αστεριών της θα κλείσουν τα μάτια, και γενικά Μπλάτερ γερά το Κατάρ είναι κοντά.

Θέλω να ελπίζω σε καλύτερο θέαμα στην πορεία (πώς λένε οι υποψήφιες στα καλλιστεία "θέλω πανανθρώπινη ειρήνη"; Ε, αυτό).

Είναι που είναι στημένο το πράγμα, μην πονέσουν αφόρητα τα μάτια μας, τουλάχιστον.

• Like 6
Δημοσ.

Μια και γίνεται λόγος για σπρώξιμο, υπάρχει και η περίπτωση το πέναλτι να ήταν απλά μια λάθος εκτίμηση του διαιτητή, καθώς υπάρχει στην αρχή της φάσης ένα μικρό τράβηγμα από τον Κροάτη αμυντικό. Κατα τ άλλα δεν είδα να προστατεύει τους Βραζιλιάνους, πχ δε δίστασε να βγάλει τη πρώτη κίτρινη του αγώνα στον Νεϊμάρ.

Οσο για το θέαμα, εμένα σε γενικές γραμμές μου άρεσε, παρά τη μετριότητα των Βραζιλιάνων. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου, είδαμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, χωρίς πολλές διακοπές, αμφίρροπο μέχρι το τέλος και με αρκετά ανταγωνιστικούς Κροάτες.

Δημοσ.

Ακούσατε αυτό που είπανε για τα time out? Αλλά δεν θα είναι όπως αυτά στο basket θα μπορεί να κάνει time out ο διαιτητής εφόσον έχει πολύ ζέστη ή είναι κουρασμένοι οι παίκτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...