Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο ξύλο έχουν ρίξει οι Κολομβιανοί; Μόνο κ μόνο γι'αυτό υποστηρίζω Βραζιλία απόψε

Πως?? :eek:

Σε καθε φαση οι Βραζιλιανοι ριχνουν και μια κλωτσια και εχουν κανει 500 περισσοτερα φαουλ και σε πειραζει το ξυλο της Κολομβιας? :-(

• Like 2
Δημοσ.

Πως?? :eek:

Σε καθε φαση οι Βραζιλιανοι ριχνουν και μια κλωτσια και εχουν κανει 500 περισσοτερα φαουλ και σε πειραζει το ξυλο της Κολομβιας? :-(

Εσύ ότι πεις

In other news

Bru2xvPCcAA3SQt.jpg

• Like 5
Δημοσ.

...η Βραζιλία που παίζοντας στην έδρα της και με όσο σπρώξιμο (όχι απαραίτητα διαιτητικό) είχε έδιωχνε την μπάλα από το 70'. Άμα υποστηρίζεις αυτό το πράμα είσαι ο νούμερο ένα λόγος καρκίνου για το ποδόσφαιρο σε όλη την παγκόσμια πουτάνα γη (sic).

• Like 2
Δημοσ.

Ο Σπυρόπουλος φόλα αντιβραζιλιάνος.

Με τον Λούις δίπλα, δικαιολογείται η κίτρινη πάντως

Με κανεναν δίπλα δεν δικαιολογείται.

Είναι φάτσα με κενη εστία.

• Like 5
Δημοσ.

Eνα πράγμα με στεναχωρεί. Οτι οι σιχαμένοι θα σηκώσουν Μουντιάλ.

Εφόσον έφυγε και η Κολομβία δεν υπάρχει σωτηρία.

Οπου σιχαμένοι=Ευρωπαική ομάδα που στο τέλος πάντα κερδίζει.

Μην βιάζεσαι. Εγώ έλεγα για σήμερα οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει η Βραζιλία με βάση την εμφάνισή της στον αγώνα με την Χιλή και η Κολομβία θα κάνει περίπατο, τα πράγματα πήγαν εντελώς διαφορετικά.

Το τι θα γίνει στην τελική δεν το ξέρουμε γιατί όπως φαίνεται στην πράξη δεν συμβαίνει πάντα αυτό που πιστεύουμε.

Φαντάζεστε αύριο να νικήσει η Κόστα Ρίκα; Που δεν το θέλω αλλά λέω τώρα...

Δημοσ.

David Luiz και RefereeZ..

Η πιο καθαρή κόκκινη του μουντιάλ και έδωσε κίτρινη.

Μια ζωή πρωταγωνιστές οι διαιτητές στα κωλομουντιάλ, άι συχτίρ.

Μου φαίνεται, επίτηδες θα πήρε την κίτρινη ο Τιάγκο Σίλβα, θα ναι κανονισμένο να περάσουν τους Γερμανούς, ώστε να παίξει τελικό.

• Like 3
Δημοσ.
Φαντάζεστε αύριο να νικήσει η Κόστα Ρίκα; Που δεν το θέλω αλλά λέω τώρα...

Μακάρι...θα υπάρχει ελπίδα να μην το πάρουν οι αντιπαθητικοί.

Κοιτα. Να ειμαστε ρεαλιστές.

Οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν ομάδα.

Οι Αργεντινοί δεν πείθουν

Οι Γάλλοι έχασαν απ τους αντιπαθητικούς.

Οι Ολλανδοί ειναι λουζερομάδα.

Οι Κολομβιανοί που θα νικούσαν τους αντιπαθητικούς έτυχε να πέσουν με τους Βραζιλιάνους...

Ε καμια ΄έκπληξη απο Λατινική μόνο περιμένω και εναποθέτω τις ελπίδες μου.

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ έλεγα οτι η Βραζιλία δεν έχει ομάδα όμως σήμερα μάρεσε, μπορεί να ξύπνησαν τώρα και να πάνε καλά.

Οι ημιτελικοί είναι πάντα τα αγαπημένα μου μάτς από όλες τις διοργανώσεις, δεν ξέρω το γιατί αλλά μαρέσουν ποιό πολύ από τους τελικούς. Και πιστεύω το Βραζιλία - Γερμανία θα είναι σούπερ αγώνας.

Δημοσ.

Μακάρι...θα υπάρχει ελπίδα να μην το πάρουν οι αντιπαθητικοί.

Κοιτα. Να ειμαστε ρεαλιστές.

Οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν ομάδα.

Οι Αργεντινοί δεν πείθουν

Οι Γάλλοι έχασαν απ τους αντιπαθητικούς.

Οι Ολλανδοί ειναι λουζερομάδα.

Οι Κολομβιανοί που θα νικούσαν τους αντιπαθητικούς έτυχε να πέσουν με τους Βραζιλιάνους...

Ε καμια ΄έκπληξη απο Λατινική μόνο περιμένω και εναποθέτω τις ελπίδες μου.

Η Κόστα Ρίκα δεν είναι στη Λατινική  Αμερική :P

• Like 1
Δημοσ.

David Luiz και RefereeZ..

Η πιο καθαρή κόκκινη του μουντιάλ και έδωσε κίτρινη.

Μια ζωή πρωταγωνιστές οι διαιτητές στα κωλομουντιάλ, άι συχτίρ.

Μου φαίνεται, επίτηδες θα πήρε την κίτρινη ο Τιάγκο Σίλβα, θα ναι κανονισμένο να περάσουν τους Γερμανούς, ώστε να παίξει τελικό.

Από το 2010 οι κάρτες μετράνε μόνο μέχρι τον ημιτελικό. Για τον τελικό δεν υπάρχουν τιμωρίες, πλέον όλοι παίζουν εκεί, ανεξάρτητα από τον αριθμό των καρτών τους. Οπότε δεν θα είχε λόγο να πάρει επίτηδες κίτρινη ο Σίλβα ακόμα και αν ήταν κανονισμένο το ματς με τη Γερμανία...

Επίσης κόκκινη κάρτα έπρεπε να πάρει και ο Κολομβιανός δολοφόνος με τη γονατιά στη πλάτη του Νεϊμάρ... (μεταξύ πολλών αλλων καρτών που δε δώθηκαν και στις 2 πλευρές)

Δημοσ.

Γιατι αντιπαθητικοι Cos;

Για την ποδοσφαιρικη ομάδα μιλάμε πάντα.

Διότι η ιστορία έχει δείξει πως ακόμα και αν δεν παίξουν μπάλα, κάτι θα συμβεί και θα κερδίσουν.

Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει μπάλα τους απεχθάνομαι (αντίθετα μπασκετικά ο Ντιρκ αποτελεί ίδαλμά μου)

• Like 1
Δημοσ.

Η Κόστα Ρίκα δεν είναι στη Λατινική Αμερική :P

Οι τιτίκος πουθενάδος αμπαλαδορ αύριο θα παρακαλάνε να το έβαζε ο Γκέκας....θα τους κάνουν πλάκα οι Ολλανδοί, μεγάλη πλάκα.

Πλεον μόνο Βέλγιο υποστήριξη....και αναγκαστικά Βραζιλία....οχι για κανένα άλλο λόγο αλλα γιατί σιχαίνομαι τους φριτσιδες και θελω τρελά να διαβάσω ενα QQ post από τον λουκανικόmodερέιτορα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Διότι η ιστορία έχει δείξει πως ακόμα και αν δεν παίξουν μπάλα, κάτι θα συμβεί και θα κερδίσουν.

Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπει μπάλα τους απεχθάνομαι (αντίθετα μπασκετικά ο Ντιρκ αποτελεί ίδαλμά μου)

Είσαι λάθος μαν. Είναι μακραν της 2ης η πιο τίμια ομάδα, στα αγωνιστικά πάντα.

Πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι, ομαδικοί και πάντα με ικανότατους ΤΦ και ταλέντο σε κάθε γράμμη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...