Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο ενας απο τους 2 σχολιαστες της ΝΕΡΙΤ(οχι ο σπικερ) ειναι ο Τσιαρτας-Νο2. Μιλαει πιο αργα και απο την καθυστερηση και ειναι πιο βαρετος και απο την βαρεμαρα. Καλυτερα να μην μιλαει. "Η πασα ηταν πολυ ενδιαφερουσα". :-( :eek: :eek:

Χανει η Βραζιλια. :(

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ αργή η ομάδα της Βραζιλίας.Ωστόσο είναι ικανή με μία κάθετη με μία προσωπική ενέργεια να πάρει το ματς

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η εικόνα στο nhd...

Ουσιαστικά το παγκόσμιο κύπελλο ειναι ενα euro με την συμμετοχή της Βραζιλίας και της Αργεντινης :lol:

Απο την διοργάνωση του 2002 και τον θεατρινισμο του Ριβαλντο στο ματς με την Τουρκία δεν τους γουστάρω μια τους μπραζιλ...κροατια all the way, κλείστε τους τη φαβελα να πούμε!!!

Δημοσ.

Σε όλο τον αγώνα έσμπρωχνε την βραζιλία. Εδωσε και το ανήπαρκτο. Δυσφήμηση του mudial. Σώνει και καλά να κερδίσει η βραζιλία.

• Like 1
Δημοσ.

Απαράδεκτο το κιτρινιαρικο κοράκι. Με το ζόρι να κερδίσουν οι Βραζιλιάνοι....το σπρέι τον μάρανε...άντε πανε σε κανένα οφθαλμίατρο ρε νούμερο....

Σκάσετε τους ρε Κροάτες ενα στο 90 φευγα να γουστάρουμε με τους αχωνευτους!!!

Δημοσ.

Ο ενας απο τους 2 σχολιαστες της ΝΕΡΙΤ(οχι ο σπικερ) ειναι ο Τσιαρτας-Νο2. Μιλαει πιο αργα και απο την καθυστερηση και ειναι πιο βαρετος και απο την βαρεμαρα. Καλυτερα να μην μιλαει. "Η πασα ηταν πολυ ενδιαφερουσα". :-( :eek: :eek:

Χανει η Βραζιλια. :(

Αν παιζει στην bet365 βαλε να ακουσεις speaker για το ματσ..Μαυροματης No2

Δημοσ.

Και το 3ο το γκολ άκυρο. Κλέβει με φάουλ την μπάλα στο κέντρο αν είδα καλά. Ο διαιτητής το βλέπει, και δεν δίνει τίποτα.

Mission accomplished :ph34r:

Δημοσ.

Καλά το έβγαλε από τα μάτια το κοράκι!Πάντως αυτή η Βραζιλία που είδαμε σήμερα δεν πάει πουθενά!

Δημοσ.

Καταργηστε τα κοράκια επιτέλους σε τέτοιες διοργανώσεις. Η τεχνολογία υπάρχει, τηλεοπτικά καλύπτονται όλοι οι αγώνες ποιος ο λόγος λοιπόν ο κάθε σούσιμαν να γίνεται πρωταγωνιστής;

Δημοσ.

Κρίμα για τους Κροάτες, αξιζαν την ισοπαλία. Πολύ καλή ομάδα με πολύ πάθος και με εξαιρετικούς τεχνίτες στο κέντρο.

Η διαιτησία μου άρεσε επειδή άφηνε να παίζεται παιχνίδι, μέχρι που μας το χάλασε με το πέναλτυ...

• Like 1
Δημοσ.

Και το 3ο το γκολ άκυρο. Κλέβει με φάουλ την μπάλα στο κέντρο αν είδα καλά. Ο διαιτητής το βλέπει, και δεν δίνει τίποτα.

Mission accomplished :ph34r:

Μπα το 3ο δεν ηταν φαουλ στο κεντρο.

Παραβαση φαουλ στην φαση του πεναλτυ δεν υπαρχει φυσικα, αρα δεν υπαρχει πεναλτυ.

Δημοσ.

Ο Βαγγελας φταιει......!

Περα απο την πλακα αν και ειμαι αρρωστος με Βραζιλια σημερα ηταν οτι χειροτερο εχω δει απο πλευρας θεαματος(δεν περιμενα βεβαια να δω και τιποτα το ιδιαιτερο).Ο Οσκαρ μου αρεσε πολυ και μετα Νειμαρ,Λουιζ και Τιαγκο.Ο Fred παραμενει χειροτερος του Γκεκα.

Για την διαιτησια........προσωπικη μου αποψη ειναι πως φυσικα και δεν ηταν πεναλτι και κατα πασα πιθανοτητα ισως να γινεται φαουλ πριν βαλει το γκολ ο Οσκαρ αλλα δεν ειδα σ'επαναληψη την φαση.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται βοηθεια η Βραζιλια για να κερδισει ενα ματς.Ευκολα η δυσκολα πιστευω οτι θα εβαζε ενα γκολ μεχρι το τελος.

Ελπιζω να μην δουμε τετοιες διαιτησιες στους επομενους αγωνες που να καθοριζουν αποτελεσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...