Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπιζω παντως να μην πιστεψε κανείς τις αηδιες που ελεγαν για το Ραμαζανι οι σχολιαστες και οτι οι ποδοσφαιριστες της Αλγεριας το τηρουν και οτι ηταν ολη μερα χωρις νερο και επαιξαν εναν αγωνα ετσι.

Οι σχολιαστες της ΝΕΡΙΤ δεν δειχνουν λιγο ελεος απο τον βομβαρδισμο βλακειων. Το αρχικο σχολιο για τους Αλγερινους ηταν οτι ειναι γενικα μια φυλη επιθετικογενης!! Απο που και ως που?

Το άκουσα και εγώ. Δεν παίζει να αντέξουν τόσο χωρίς νερό για μια ημέρα.

Δημοσ.

Ο ανταυγειας έσωσε την αχωνευτη με το δεύτερο γκολακι.

Κρίμα που δεν έκατσε νωρίτερα το γκολ στην Αλγερία.

Γουσταρα απόψε πεναλντι , θα είχε φαση η κόντρα Νοιερ - Εμπολι (ο όποιος εδειξε οτι είναι κάλος τερματζης).

Δημοσ.

Τουλάχιστον γελάσαμε με την κομπίνα των γερμανών ...

Μη γελάτε πολύ και θέλετε κάνα ράμμα μετά.

Δημοσ.

Το άκουσα και εγώ. Δεν παίζει να αντέξουν τόσο χωρίς νερό για μια ημέρα.

Νερο χωρις μια ημερα μπορουν να αντεξουν, να παιξουν παιχνιδι δεν θα μπορουσαν. Στο 20λεπτο θα ειχαμε μαζικες λιποθυμιες.

Δημοσ.

Για τέτοια εκτέλεση φάουλ σ΄αφαιρούν

ένα αστέρι από τη φανέλα ...  :P

Θα σου πω μια ιστορία.

Είχα έναν γνωστό, γούσταρε μια γκόμενα, κοιμήθηκε ο θεός, του την έπεσε αυτή.

Πάνε τσάρκα με το αμάξι, ο δικός σου αγγούρι, πιο ρομαντικός ήταν ο Τζέγκις Χαν.

Είναι στο αμάξι τώρα, χαμηλά Πεντέλη, κοιτάνε τα αστεράκια και τα φώτα της πόλης.

Και γυρνάει ο δικός σου και τι της λέει;

"Πάρε μου μια πίπα."

Φυσικά η γκόμενα χαστούκι και πήγαινέμεσπίτι.

Μας το λέει, τον ρωτάμε όλοι "γιατί το πες αυτό ρε μαλάκα;;;;"

Τι μας απαντάει λες;

Κι αν το κανε;;;

• Like 11
Δημοσ.

...ναι αλλά στην ιστορία με το χτύπημα του φάουλ, οι Γερμανοί κάνανε μια πίπα, ενώ στην ιστορία με τ' αμάξι, η γκόμενα δεν.

• Like 5
Δημοσ.

Θα σου πω μια ιστορία.

Είχα έναν γνωστό, γούσταρε μια γκόμενα, κοιμήθηκε ο θεός, του την έπεσε αυτή.

Πάνε τσάρκα με το αμάξι, ο δικός σου αγγούρι, πιο ρομαντικός ήταν ο Τζέγκις Χαν.

Είναι στο αμάξι τώρα, χαμηλά Πεντέλη, κοιτάνε τα αστεράκια και τα φώτα της πόλης.

Και γυρνάει ο δικός σου και τι της λέει;

"Πάρε μου μια πίπα."

Φυσικά η γκόμενα χαστούκι και πήγαινέμεσπίτι.

Μας το λέει, τον ρωτάμε όλοι "γιατί το πες αυτό ρε μαλάκα;;;;"

Τι μας απαντάει λες;

Κι αν το κανε;;;

Φορούσε και πέδιλο με κάλτσα όταν της το είπε ;   :D

• Like 1
Δημοσ.

Απορουμε μετα γιατι δεν βλεπουμε μπαλα μερικες φορες. Ε τωρα τι μπαλα να δουμε με τετοιους ηλιθιους διαιτητες που αφηνει τους Ελβετους να παιζουν κλωτσωντας οπου βρουνε χωρις να δινει κιτρινη καρτα και κυριως να παιζουν με τα χερια ΣΥΝΕΧΩΣ, χωρις να δινει φαουλ?? Ετσι μπορω να φτιαξω και εγω ομαδα να παιζει καλη αμυνα.

"Νομιζω δεν θα αργησει να βγαλει την κιτρινη." Ειπε ο σχολιαστης. Ναι σιγουρα μετα απο 2-3 φαουλ για κιτρινη, ισως μετα απο άλλα 2-3 να βγει.

Δημοσ.

Ο Ντι Μαρια ειναι για γελια σημερα. Ο Ιγκουαιν ειναι για γελια γενικως σε αυτο το μουντιαλ. Περιμενει η Αργεντινη να παρει το παγκοσμιο με εναν Μεσι? Δεν γινονται αυτα.

Δημοσ.

Ιγκουαϊν ανυπαρκτος. Ο Μεσι ειναι μονος του. Μακαρι να το παρει η Αργεντινη να τελειωνει και επισημα το παραμυθι για τον κορυφαιο ολων.
Μεχρι στιγμης παντως πιο σοβαρη ομαδα απο ολους δειχνει η Γαλλια.

Δημοσ.

παιζουν αρκετο ξυλο οι ελβετοι... δυστυχως λαβετσι πολυ λιγος σημερα. ηλπιζα σε δαυτον. δε βλεπω να περναμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...